תקלות בטלויזית LG 49UJ630Y
שלום,
מדובר בטלויזית LG דגם 49UJ630Y-TA בת כשנתיים, גרסת webOS TV 3.9.0-62905, גרסת תוכנה 06.00.15.
מאתחלת את עצמה פתאום כמה פעמים ביום.
בנוסף, פעם הצליחה לתקשר עם אוזניות בלוטות' Bose QC35-II, אך מזה כשנה נתקעת ומאתחלת את עצמה אחרי חיבור לאוזניות ומאבדת קישוריות כל הזמן.
ניסיתי לתקן בכל מיני דרכים עקיפות: להוציא מהחשמל לעשר דקות, ללחוץ הרבה פעמים על כפתור ההפעלה, אתחול להגדרות ראשוניות וכו', כלום לא עזר.
האם בכל זאת נשמע כמו משהו שאפשר לתקן באמצעים ביתיים פשוטים?
תודה.
מדובר בטלויזית LG דגם 49UJ630Y-TA בת כשנתיים, גרסת webOS TV 3.9.0-62905, גרסת תוכנה 06.00.15.
מאתחלת את עצמה פתאום כמה פעמים ביום.
בנוסף, פעם הצליחה לתקשר עם אוזניות בלוטות' Bose QC35-II, אך מזה כשנה נתקעת ומאתחלת את עצמה אחרי חיבור לאוזניות ומאבדת קישוריות כל הזמן.
ניסיתי לתקן בכל מיני דרכים עקיפות: להוציא מהחשמל לעשר דקות, ללחוץ הרבה פעמים על כפתור ההפעלה, אתחול להגדרות ראשוניות וכו', כלום לא עזר.
האם בכל זאת נשמע כמו משהו שאפשר לתקן באמצעים ביתיים פשוטים?
תודה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
ניסית לפנות לח.י.? בד"כ יש 3 שנים אחריות על הטלוויזיות של LG.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4787
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
בת שנתיים ? משום מה זכור לי שזה דגם ישן יותר
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4787
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
אני לא מבין באלקטרוניקה כדי לדעת לאבחן את מקור התקלה. זו לא נשמעת כמו תקלה של פאנל, ככה שיכול להיות שאפשר יהיה לתקן במחיר סביר.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
טלוויזיה חדשה באותו סדר גודל של גודל\איכות (בעצם הרבה יותר טובה, כי ל-LG כבר אין מסכים עם פאנלLCD מסוג WRGB) תעלה לך כ-2,000 או פחות. אני לא חושב ששווה להתאמץ יותר מדי בנסיונות תיקון.
אם מה שיש לך מפריע תמסור אותה למישהו ותקנה חדש.
אם מה שיש לך מפריע תמסור אותה למישהו ותקנה חדש.
מסכים איתך, זה מה שאעשה, כמו שכתבתי בהמשך פה (אשמח לעצה):01/08/2021 13:40TheCoolest כתב: טלוויזיה חדשה באותו סדר גודל של גודל\איכות (בעצם הרבה יותר טובה, כי ל-LG כבר אין מסכים עם פאנלLCD מסוג WRGB) תעלה לך כ-2,000 או פחות. אני לא חושב ששווה להתאמץ יותר מדי בנסיונות תיקון.
אם מה שיש לך מפריע תמסור אותה למישהו ותקנה חדש....
https://htmag.co.il/forum?q=dmlld3RvcGl ... AzMTg0MzIx