אז נפלתי ורכשתי מסך 50 AU8000 למה החלטתי לנסות להחליף ? בתקציב שלי חשבתי שהמסך קטן יותר בגודלו מדגימים מקבילים ואז צר יותר ,. המסך נקנה מחנות city deal ( לא מכיר את החנות ואין לי כלל תלונות לחנות) , היו זולים ונתנו לי שרות טוב בתאום משלוח אספקה ובהירות סוג המוצר .
אז בשעה טובה קיבלתי את המסך ביום שלישי משליח נחמד שלא נתן לי לסייע לו בהורדת המסך הביתה, תאמתי התקנה ליום רביעי , בשעות הצהריים , וברביעי בבוקר להפתעתי התקשר מתקין ביקש ושאל אם ניתן להקדים אני כמובן שמחתי יצאתי מיד מהעבודה והגעתי לסייע בהתקנה.
למוד ניסיון קראתי כאן בפורום מראש על בעיות אפשריות של המתקינים של סמסונג , ניסיונות עשיקה ללקוחות מסוימים ודחיפת מוצרים שלא תמיד צריך. אז הייתי מוכן למתקין והתכוננתי, דאגתי שהחדר יהיה מסודר, חשבתי על המיקום להתקין את הטלויזיה בהצחשב במגבלות, שקע חמל מאחורי הטלוויזה אבל זה לא מפריע לי שכן יש שקע אחר והכנתי חוט מאריך לחיבור הטלויזיה.
המתקין נכנס לבית מזהה OLED LG אני מספר שהייתי מרוצה מאד מאיכות ההתקנה ( לא סיפרתי אך כמובן שהמתקינים קיבלו ממני טיפ נחמד עבור עבודתם הקשה ) והשרות של LG. ( חשבתי שאני מרים להנחתה ובתקווה להיות מרוצה מאד מההתקנה של הבחור, אני בחור טכני ויכול להתקין לבד ובשקט את הטלויזה בכל מיקום שצריך אך למען האחריות של היבואן עובד לפי הנהלים שלהם והם מתקינים) . המתקין מיד מתחיל אי אפשר להתקין את הטלויזיה כשיש שקע חשמל מאחור, אני בפליאה , מה ז"א נשמע לי מוזר שלא ניתן ולא מקובל עליי אך אל דאגה הנה יש חוט מאריך תתקין ונחבר לחשמל שנמצא למטה בצד. המתקין ... לא אי אפשר להתקין עם חוט מאריך זה מבטל אחריות אי אפשר, אני לא מבין מה ז"א מבטל אחריות זה חיבור לחשמל, מה זה משנה הכן נקודת החשמל? המתקין אלו ההנחיות של סמסונג לא ניתן , הוא רוצה להתקשר לאחראי , אני שעזבתי את העבודה לשעה שהמתקין ביקש החלטתי שזהו, לא רוצה סמסונג אמרתי קח את המוצר אני מחזיר אם אתה לא מתקין אותו, הוא אומר אני לא לוקח רק לא מתקין , ... המתקין מנסה לפתוח את האריזה אני בתקיפות, שלא תיגע אל תפתח !!!! למזלי לא פתח רק ניסה שאלתי שוב אם מוכן להתקין אמר שלא ביקשתי שיקח את הציוד ויצא מהדירה אני דואג להחזיר את המוצר ולא רוכש יותר סמסונג לעולם !!!!!!!!!!! וכמובן אכתוב כאן את השתלשלות העניינים, המתקין רצה לצלם את שקע החשמל
2.להזיז את החשמל שנמצא מאחורי המסך .
3.להתקין על זרוע .
4.להתקין שולחני .
5.להתקין קירי על צמוד קיר ושהשקעים והתקשורת מאחורי המסך יבוטלו .
כמו כן הלקוח דרש שנשים ספייסרים בין הקיר למתקן דבר שלא אפשרי וכך נאמר ללקוח ."
אז כפי שכתבתי למעלה מעולם לא ביקשתי להתקין ספייסרים מילה זו לא נאמרה לא על ידי ולא על ידי המתקין, בתשובתי הצעתי להבדק בפוליגרף ... ואפשרות 5 זו האפשרות המועדפת ומה שביקשתי מלכתתחילה !!!!!!!!!! סמסונג הנה עוד אפשורת להחתים לקוח שמבקש התקנה כזו שלא יתלונן שהשקעים מאחור מבוטלים !! נ.ב רק לעדכן את סמסונג / המתקינים , בפרויקט אחר בעבודתי ובניהולי נרכשו 2 מסכי 86 אינצ לחדר ישיבות של חברה X .. את ההתקנה בצענו עם ספייסרים