סמסונג - אלקטרוניקס פרו - התקנה מסכי סמסונג- שרות גרוע .

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
mango פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

רכשתי מסך סמסונג 50 AU8000 . ::( מסך לחדר השינה ... אצלנו בסלון מסך 65 LG oled C1 ובעבר oled 55 c7. הייתי מרוצה מאד מהשרות של LG ח.י והתקנות של המסכים, ובשרות כשנזקקתי לו . תמיד אוזן קשבת ללקוח כדי לתת פתרון אופטימלי כך זה היה נראה מהצד שלי.)
אז נפלתי ורכשתי מסך 50 AU8000 למה החלטתי לנסות להחליף ? בתקציב שלי חשבתי שהמסך קטן יותר בגודלו מדגימים מקבילים ואז צר יותר ,. המסך נקנה מחנות city deal ( לא מכיר את החנות ואין לי כלל תלונות לחנות) , היו זולים ונתנו לי שרות טוב בתאום משלוח אספקה ובהירות סוג המוצר .

אז בשעה טובה קיבלתי את המסך ביום שלישי משליח נחמד שלא נתן לי לסייע לו בהורדת המסך הביתה, תאמתי התקנה ליום רביעי , בשעות הצהריים , וברביעי בבוקר להפתעתי התקשר מתקין ביקש ושאל אם ניתן להקדים אני כמובן שמחתי יצאתי מיד מהעבודה והגעתי לסייע בהתקנה.
למוד ניסיון קראתי כאן בפורום מראש על בעיות אפשריות של המתקינים של סמסונג , ניסיונות עשיקה ללקוחות מסוימים ודחיפת מוצרים שלא תמיד צריך. אז הייתי מוכן למתקין והתכוננתי, דאגתי שהחדר יהיה מסודר, חשבתי על המיקום להתקין את הטלויזיה בהצחשב במגבלות, שקע חמל מאחורי הטלוויזה אבל זה לא מפריע לי שכן יש שקע אחר והכנתי חוט מאריך לחיבור הטלויזיה.
המתקין נכנס לבית מזהה OLED LG אני מספר שהייתי מרוצה מאד מאיכות ההתקנה ( לא סיפרתי אך כמובן שהמתקינים קיבלו ממני טיפ נחמד עבור עבודתם הקשה ) והשרות של LG. ( חשבתי שאני מרים להנחתה ובתקווה להיות מרוצה מאד מההתקנה של הבחור, אני בחור טכני ויכול להתקין לבד ובשקט את הטלויזה בכל מיקום שצריך אך למען האחריות של היבואן עובד לפי הנהלים שלהם והם מתקינים) . המתקין מיד מתחיל אי אפשר להתקין את הטלויזיה כשיש שקע חשמל מאחור, אני בפליאה , מה ז"א נשמע לי מוזר שלא ניתן ולא מקובל עליי אך אל דאגה הנה יש חוט מאריך תתקין ונחבר לחשמל שנמצא למטה בצד. המתקין ... לא אי אפשר להתקין עם חוט מאריך זה מבטל אחריות אי אפשר, אני לא מבין מה ז"א מבטל אחריות זה חיבור לחשמל, מה זה משנה הכן נקודת החשמל? המתקין אלו ההנחיות של סמסונג לא ניתן , הוא רוצה להתקשר לאחראי , אני שעזבתי את העבודה לשעה שהמתקין ביקש החלטתי שזהו, לא רוצה סמסונג אמרתי קח את המוצר אני מחזיר אם אתה לא מתקין אותו, הוא אומר אני לא לוקח רק לא מתקין , ... המתקין מנסה לפתוח את האריזה אני בתקיפות, שלא תיגע אל תפתח !!!! למזלי לא פתח רק ניסה שאלתי שוב אם מוכן להתקין אמר שלא ביקשתי שיקח את הציוד ויצא מהדירה אני דואג להחזיר את המוצר ולא רוכש יותר סמסונג לעולם !!!!!!!!!!! וכמובן אכתוב כאן את השתלשלות העניינים, המתקין רצה לצלם את שקע החשמל :), אני בתקיפות לא מאשר לו לצלם שום דבר בבית שלי ( שקע חמשל גוויס בקיר :) שטוח אין שום דבר נוסף מחובר שם, נו באמת ... , יוצא בשביזות מהבית, מתקשר ל city deal מבקש לבטל את ההזמנה מסביר את כל מה שקרה והחברה מטפלת בביטול ההזמנה. מסקנות .... בזבזתי מספר שעות בתאום קבלת הטלויזיה, בהמתנה למשלוח ובתהליך " ההתקנה" ואבזבז עוד בהחזרת המוצר וקבלת הכסף וברכישת מוצר חדש , הייתי צריך לראות את סימני האזהרה בפורום כאן, ולהאמין שזה יכול לקרות גם לי לקחת זאת בחשבון אך לא האמנתי שיש אטימות בחברת ההתקנה, וחשבתי שלי זה לא יכול לקרות , אני מבין, איש טכני אין מצב שאי אפשר להתקין יש לי תשובות ואני מוכן . בפועל הכל השתבש וזמן שווה כסף, עכשיו משהו ליבואן ... עם כל כך הרבה פניות בנוגע להתקנות המוצר ובעיות שרות , המתנה לקבלת מוצר , ורק אחר כך הגעת טכנאי . אני מצפה מיבואן כזה גדול לעשות טוב טוב חושבים איך לפתור את הבעיה ללקוחות עתידיים , הנה כמה אפשרויות : להחליף חברת מתקינים, לשלם לחברת המתקינים יותר כדי שלא ינסו לעשוק את הלקוחות , לפתוח מחלקה של עובדי היבואן למשלוח והתקנה בעת ובעונה אחת .... ועוד .. בכל מקרה מוצרי סמסונג מבחינתי OUT לתמיד !!!.... עריכה קצרה 1:24 אחריי הכתיבה כאן קילתי תשובה מסמסונג שהמתקין טוען ציטוט: " 1.לתלות את המסך שמאלה מהפינה הימנית .
2.להזיז את החשמל שנמצא מאחורי המסך .
3.להתקין על זרוע .
4.להתקין שולחני .
5.להתקין קירי על צמוד קיר ושהשקעים והתקשורת מאחורי המסך יבוטלו .

כמו כן הלקוח דרש שנשים ספייסרים בין הקיר למתקן דבר שלא אפשרי וכך נאמר ללקוח ."

אז כפי שכתבתי למעלה מעולם לא ביקשתי להתקין ספייסרים מילה זו לא נאמרה לא על ידי ולא על ידי המתקין, בתשובתי הצעתי להבדק בפוליגרף ... ואפשרות 5 זו האפשרות המועדפת ומה שביקשתי מלכתתחילה !!!!!!!!!! סמסונג הנה עוד אפשורת להחתים לקוח שמבקש התקנה כזו שלא יתלונן שהשקעים מאחור מבוטלים !! נ.ב רק לעדכן את סמסונג / המתקינים , בפרויקט אחר בעבודתי ובניהולי נרכשו 2 מסכי 86 אינצ לחדר ישיבות של חברה X .. את ההתקנה בצענו עם ספייסרים :) ........ בכל מקרה לא משנה את החלטתי ולא אשנה ביקשתי שיקראו את הפוסט ויקבלו אולי רעיונות איך להגדיל את קהל היעד שלהם ולא לצמצמו .

roy007
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 452
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #2 

שמע פשוט מזעזע
אני גם בחיים לא אתקרב לסמסונג יותר.
טוב מאד שלא נתת למתקין לפתוח את האריזה!!
עכשיו אתה יכול לקנות LG או סוני ;)

msex
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 322
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #3 

ואו, הקטנת הראש הזאת מזעזעת. מה יהיה עם השירות פה בארץ? לא כולם ככה כמובן, אבל מי שכן - נותן טעם מר.

Eliran15
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2212
נתן תודות: 286 פעמים
קיבל תודות: 184 פעמים

שליחה #4 

אבל הייתה השקה יפה של המסכים השנה ע"י סמליין.................😡

מספיק עם ההצגה הזאת תחזירו את השירות הביתה אליכם ותנו שירות כמו שצריך

Moshe984
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1516
נתן תודות: 357 פעמים
קיבל תודות: 256 פעמים

שליחה #5 

אני הייתי אומר לו שיתקין עם המאריך וש יבטל את האחריות, גם ככה האחריות שלהם ... ~~~~

shapin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 840
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #6 

אחרי כל הפוסטים והתלונות יש מצב שסמסונג או סמליין עדיין לא מודעות לכל המצב המביש הזה?

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17929
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #7 

29/07/2021 8:33  
shapin כתב:
אחרי כל הפוסטים והתלונות יש מצב שסמסונג או סמליין עדיין לא מודעות לכל המצב המביש הזה?
...
האמן לי שהם מודעים אבל כשצרכנים עומדים בתור כדי לקנות כל מה שהם צריכים לעשות זה פשוט עוד ועוד השקות מפוצצות, בתמיכת האתרים השונים בארץ, עם סיפורים על שרות מעולה.

איך אומרים ? ״פראיירים לא מתים רק .....״ובישראל הם עומדים בתור כדי להתחלף חחחחח
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

איתי92
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
שם מלא: ‫איתי גרבי‬‎
קיבל תודות: 0

שליחה #8 

מי היבואן של הטךוויסיה הזו? סיטי די לא עובדת בדרך כלל עם יבואן רשמי

mango פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

יבואן רשמי !! סמליין !!!

MrHicUp
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1571
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #10 

ואם רכשתי את הטלוויזיה שלהם ממישהו, כיד שנייה שנרכשה מיבואן רשמי עם תוספת אחריות לעוד 3 שנים, הייתי מחוייב להזמין טכנאי שיתקין אצלי?
אם תהיה בעיה יגידו שאין אחריות? זה אשקרה יכול לקרות....

אנירכשתי גם TCL לבת שלי ובחנות אמרו, רק תבדוק עם השליח שלא שבור כדי שלא יהיו תלונות, מעבר לזה, לא טכנאי ולא בטיח, התקנתי לבד!

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #11 

@MrHicUpאם אני לא טועה, האחריות לא מכסה רכישות יד2.
כלומר אם מישהו רכש מסמליין, הוא מכוסה.
אם אתה רכשת ממנו, אתה לא מכוסה.

שאלה יותר מעניינת, מה קורה עם אתה עובר דירה?
הם הרי לא יבואו להעביר ולהתקין לך את הטלויזיה.
מצד שני ההתקנה לא בוצעה על ידם.
מעניין...

Eliran15
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2212
נתן תודות: 286 פעמים
קיבל תודות: 184 פעמים

שליחה #12 

מכסה מיד 2
מישהו קנה ממני טיוי שמתה אחרי כמה ימים והחליפו לו לחדשה זה היה פיליפס
גם לפני כמה שנים אדם קנה ממני סמסונג חשב שיש תקלה הזמין טכנאי וסידרו לו

PsyCho
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 4 פעמים

שליחה #13 

מחזק. סמסונג טלוויזיות לא אמינות והשירות מזעזע
לא מתקרב אליהם אחרי החוויה האחרונה שלי איתם

קניתי סוני השבוע

mango פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

29/07/2021 21:02  
Eliran15 כתב:
מכסה מיד 2
...
אם כך אז נטו "הנחייה מוטעית " של המתקינים שיוצרים את הבעיה ומקשים ולא באמת בעייה של מימוש אחריות, מכאן זה רק מחזק את הניסיון של המתקין לאלץ אותי לרכוש זרוע שלא מתאימה לי, ( לא דיברנו על זה בכלל לא נתתי להגיע לזה ) יכל פשוט להציע לי לפתוח לבחון שהטלויזה תקינה להתקין היכן שאני רוצה אם יהיה שבר בעתיד אין אחריות אך כל בעיה אחרת יש אחריות מלאה .

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #15 

29/07/2021 21:02  
Eliran15 כתב:
מכסה מיד 2
...

האמת שבמקרים שאני נתקלתי זה לא מחייב מבחינה חוזית. אכן בהרבה מקרים (בגלל שלא בדקתי את כלל המקרים) מכניסים סעיף שמדגיש שהאחריות היא לרוכש הטלווזיה במקור בלבד. בפועל, זה לא ממש קורה, אף אחד לא רוצה להעז להתעסק עם מקרה כזה וכנראה תמיד יכבדו את האחריות. אני מניח שמכניסים את הסעיף הזה "למקרה חירום" שמישהו מחליט להתחכם עם היבואן, וכמו כל נושא משפטי, מכינים מראש קלף מיקוח. במקרה רגיל אף אחד כנראה לא יעז להתעסק עם מצב כזה ולממש אותו.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

Ben-nadav
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 167
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #16 

זה היה ארוך אז לא רציתי לקרוא, אבל אמרתי בוא ננסה - תשמע, זה אמיתי מה שכתבת פה?! אני בהלם.

JoeJoe
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 468
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #17 

טוב עשית שהחזרת את המוצר.
רק לא הבנתי מה הוא הציע? להתקין על זרוע בשביל לקבל עוד כסף?

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #18 

אכן ארוך, גם אני קראתי. ולא יודע, נראה שאין את התמונה המלאה או גירסה של שני הצדדים. נשמע לי שהיה שם איזה עימות ומשחקי אגו והמתקין לא רצה לצאת מושפל, בסוף הוא עשה משהו שעולה לו יותר כאב ראש ורק אגו יכול לגרום לזה. להתחיל התקנה כשאומרים לך שלמתחרה היה אחלה שירות בהתקנה בשביל לדרבן אותך זה קצת מקטין, מתמרן ומשפיל ולעניות דעתי גם לא מנומס ולא מכובד (נו באמת, לתמרן אותו בשביל להוציא ממנו מקסימום? מה, הוא הבעלים של סמסונג?! יש דרכים אחרות לעשות את זה, זה לא עובד על כולם ולפעמים יוצר יותר נזק מהתועלת המצופה).

אולי הכל נכון, אבל נשמע לי שהיה שם משהו שקשור לשני הצדדים ומשהו ביחס שהרתיח את המתקין. לא חולה עליהם אבל גם הם בני אדם עם רגשות, ואני בטוח שלפעמים הם מקבלים יחס לא משהו (שוב, לא יודע לגבי המקרה הזה, אבל לא היתי ממהר לשפוט לצד זה או אחר).
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

mango פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #19 

הכל אמיתי לחלוטין .... הציע להתקין על זרוע לא הגענו לסכומים הסברתי שאין סיבה ואני לא מעוניין ידעתי מראש שזה הולך לשם לאחר קריאה כאן בפורום.
בפועל היום עדיין תקוע עם המסך השני , אני ממתין לאיסוף שלו ( עוד הוצאה של 100 ש"ח שאני משלם ל city deal ) . הזמנתי מסך אחר של חברה אחרת בעלות יותר גבוהה.
בפועל ההוצאה שלי רק גדלה.
לגבי התמונה המלאה של שני הצדדדים:
מקטין משפיל ? אני חושב שאתה טועה ומטעה ! מבחינתי אני ניזוקתי בשעות רבות של בזבוז זמן ובלי מוצר שאני מחכה לו, עזיבת העבודה הגעה למתקין ובסוף לא עשה את עבודתו. אם היית מכיר אותי אני הכי מכבד את כל בעלי המקצוע שמגיעים אליי, מארח אותם ... שתיה כיבוד ובוודאי עזרה בהתקנה. אני בעצמי נותן שרות מצפה שיכבדו אותי כמו שאני מכבד, המתקין הגיע עם פטישון ועוד ציוד בקשתי לסייע בהרמת הציוד הוא אמר שזה בסדר הצעתי שתיה ועברנו להתקנה, מראש " חקר את הבית וראה את טלויזיית הלד, הגיע מראש עם עוד זרוע למכור לי, ןהתחיל מכך שאתה יודע לא ניתן להתקין הנושא היחידה שאולי היה משפיל זה שאמרתי לו שאני לא מוכן שיצלם את הבית ( זכותי המלאה !!! שקע גביס מי ש רוצא אוכל להעלות צילום שאין בוא שום תקעים מחוברים מראש הכנתי כבל מאריך להתקנה ) וברגע שהבנתי שלא רוצה להתקין ושאלתי פעמיים בקשתי שיצא מהבית כן חבל על הזמן היקר שלי רציתי להמשיך במשימות שלי ( מזכיר שהגיע לפני הזמן שתואם עזבתי הכל והגעתי. כדי להבין את התמונה המלאה אשלח כאן את תגובת המתקינים ואענה סעיף סעיך חשוב לציין שהיבואן בכלל לא סופר אותנו הלקוחות במקום ללמוד מהמקרה לשפר לבצע שיחה עם הלקוח שנפגע ולהשתפר או לא .... בחר להתעלם ( הפניה לפוסט הזה הוא קיבל מהחנות ).

לגבי כאב ראש נראה לי שרק לי הלקוח יש כאב ראש , עדיין בלי טלויזיה , ההוצאה הכספית שלי גדלה ( עוד 100 ש"ח על החזרת המוצר, הכסף ירד לי מהחשבון ..... ), המתנה לקבלת הכסף בחזרה להגיע שוב לשליח שיאסוף את הטלויזיה, ולקבל טלויזה אחרת והתקנה ............ אז..

מעביר כלשונו את מה שהמתקינים טענו בדואל שקיבלתי מהחנות ואענה לכל סעף
##############################
הודעה שלי ליבואן -

לקוח בשם XX קיבל אתמול את הטלוויזיה והגיע אליו מתקין של סמליין, המתקין לא היה מוכן להתקין את הטלוויזיה בגלל שהשקע כניסה היה רחוק ,הלקוח הביא כבל מאריך והמתקין אמר זה פוגע באחריות ולכן אי אפשר להתקין את המסך .

תגובה של המתקינים -

כל מה שרשום לא נכון בעליל .
בקיר אשר הלקוח רצה לתלות את המסך יש חשמל ותקשורת מאחורי המסך .
המתקין הסביר ללקוח שזה בעייתי לתלות ככה את המסך והציע מספר חלופות :
1.לתלות את המסך שמאלה מהפינה הימנית .
2.להזיז את החשמל שנמצא מאחורי המסך .
3.להתקין על זרוע .
4.להתקין שולחני .
5.להתקין קירי על צמוד קיר ושהשקעים והתקשורת מאחורי המסך יבוטלו .

כמו כן הלקוח דרש שנשים ספייסרים בין הקיר למתקן דבר שלא אפשרי וכך נאמר ללקוח .

לאחר ההסבר הנ"ל של המתין הלקוח אמר למתקין אתה לא מצלם את המסך והקיר שלי ותקפל את הדברים שלך ותעוף לי מהבית .

רק מציין שלא דובר כלל על כבל מאריך והלקוח לא הביא שום כבל מאריך .
##########################################################

תגובתי אליכם :
1. נכון הציע לתלות שמאלה ( במרכז החדר - לא מתאים לי :) ) יש שם מראה .
2. לא יודע מה זה להזיז את החשמל מאחור לא נאמר דבר כזה אני מראש אמרתי שיש שקע באותו קיר וכבל מאריך שהכנתי מראש שכן אני מכיר את הבעיה.
3. הוצע לא מעוניין.
4. לא הוצע.
5. זה מה שביקשתי לא :) והכנתי את כל התשתית עבור כך . בפועל המתקין סרב. אז לא הוצע זו היתה בקשה שלי.

הלקוח דרש ספייסרים - לא ביקשתי המילה ספייסרים לא הוזכרה !
לא אמרתי תקפל את הדברים ותעוף הביתה :) אני לא מדבר כך !!!
אמרתי בצורה יפה ותקיפה שאני לא מאשר לצלם את הבית ( זכותי המלאה ! ), ובמידה וסיימנו ולא מתקין אז אני רוצה להמשיך לעבודה שלי ומבקש שנצא ! עליתי איתו ויצאנו יחד !

dudis
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1794
נתן תודות: 104 פעמים
קיבל תודות: 106 פעמים

שליחה #20 

יש הבדל גדול בין לצלם את הקיר עם נקודות החשמל ותקשורת לבין לצלם את הבית

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”