השתקפות מהטלבזיה פלוס המלצות להגדרות תמונה
-
roy28
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
קניתי את הC1 בערב אין בעיה אבל ביום יש השתקפות חזקה מאד של הספה שלי ואני שבקטעים חשוכים אי אפשר לראוות כלום אני ישמח לעזרה
-
roy28
-
- חבר שרק התחיל

הסתדרתי אז עם אפשר בבקשה להמליץ על הגדרות תמונה מה שאני יכול להוציא הכי טוב
-
roy28
-
- חבר שרק התחיל

אני עדיין רואה השתקפות
- רועי51
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 899
בכל טלויזיה שנמצאת מול או לצד מקור אור תהיה השתקפות, גם בקיולדים בעוצמת הארה מקסימלית ופילטר על המסך. הדרך הטובה להתמודדות היא ניטרול מלא או חלקי של מקור האור.
- NeatNit
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
כשיש השתקפות ניכרת זה בגלל אחת משתי אפשרויות: 1. לא הורדת את הניילונים מהמסך. תוריד את הניילון ותראה מיד את ההבדל.
2. מה שאתה רואה בהשתקפות הוא מאוד בהיר: מואר על ידי אור השמש או מנורה בפני עצמה. הדרך היחידה להתמודד עם זה היא למקם את הטלוויזיה כך שאין כזאת השתקפות, או לסגור תריסים כדי למנוע כניסת אור שמש. או כמובן לכבות את האור אם אתה רואה מנורה בהשתקפות.
לגבי הגדרות מומלצות: חפש באינטרנט ותמצא המלצות ממקור אמין. אבל בסופו של דבר, מה שחשוב הוא שאתה תאהב את מה שאתה רואה.
2. מה שאתה רואה בהשתקפות הוא מאוד בהיר: מואר על ידי אור השמש או מנורה בפני עצמה. הדרך היחידה להתמודד עם זה היא למקם את הטלוויזיה כך שאין כזאת השתקפות, או לסגור תריסים כדי למנוע כניסת אור שמש. או כמובן לכבות את האור אם אתה רואה מנורה בהשתקפות.
לגבי הגדרות מומלצות: חפש באינטרנט ותמצא המלצות ממקור אמין. אבל בסופו של דבר, מה שחשוב הוא שאתה תאהב את מה שאתה רואה.