התמחור של המערכת או המוצרים של רמי לוי שם?
לגבי המערכת, לא נתנו לנו את הנתונים האלה ולדבריהם הם תופרים את המערכת לפי רצון וצרכי הלקוח כך שאין מחיר מדף.
לגבי המוצרים, זה דווקא נשאל רמי לוי האם המוצרים יקרים יותר (או אולי אפילו זולים בגלל החיסכון בכח אדם). רמי לוי לא נתן תשובה חד משמעית ואמר באופן כללי שבכל רדיוס שהם יהיו הם יהיו תחרותיים באותו מקום. מה שאומר שבסביבה של רוטשילד המוצרים אולי לא יהיו יקרים אבל בהשוואה נגיד לסופרים בפריפריה הם כן
זה נחמד אולי למוצרים שטבעם להיות ארוזים בבקבוקים, במיכלים, בקופסאות, בפחיות, במארזי פלסטיק.
אבל לא נראה שלי שזה יתפוס לגבי ירקות ופירות ואולי גם סוגי בשר מסויימים. להערכתי, אנשים יעדיפו טריות ובחירה אישית.
במקרה זה, אני אעדיף לבחור בעצמי גם במחיר הצורך לעמוד בתור לקופה אנושית.
בנוסף יש את עניין התגברות השימוש בפלסטיק כאשר הכיוון הכללי בעולם הוא נסיונות לצמצם את השימוש בו.
באושר עד העגלה נשקלת לפני הקופה ורק אם יש חוסר התאמה בין כל המוצרים שנסרקו למשקל, אז יש סריקה מחדש של כל המוצרים על ידי נציג מטעמם.
אני בעד הקופות העצמאיות כמו שיש באושר עד, אבל אם כבר נותנים לי להכין את כל העגלה לבד והמשקל מתאים לכל המוצרים שסרקתי, אז תנו גם לשלם עצמאית. הקטע שצריך לעבור עוד תור של אנשים עד הקופאית מוריד מכל היוזמה הזאת.
כל אלו שמסתבכים בסוף בקופות, זה בדרך כלל אנשים שמחפשים לקמבן.