Monolith by Monoprice HTP-1 16-Channel
הכל מוכן תודה לאל ..... לקח לי זמן להתארגן את האמת גם כי לא יכולתי לעשות הכל לבד ובמסגרת העבודה ,עכשיו אחרי הקשבה של יומיים בערך למערכת לא מכויילת אני מדגיש, סתם הפעלה לראות שהכל עובד ..אגיד את זה במילה אחת וואוווווווווו .... ושוב אני מדגיששש עוד לא הופעל שום כיוון שום כיול שום כלום . אז עכשיו נשאר לי להוריד את תוכנת ניהול הבאסים ... ועוד שינוייי ושיפוץ קטן בחדר בעמדת האזנה והכל מוכן ... ואני רוצה להגיד תודה ענקית ליואב ידידי היקר שמלווה אותי ואכן כן אדם א כל בן אדם עם לב גדול מקצועי שיודע לעזור תמיד ולתת מנסיונו בתחום מכל הלב תודה יואב ובקרוב נסיים את השיפוץ הקטן ונכייל את החדר לבנתיים קצת תמונות
פרוססור זה עולם אחר ושום דבר לא מתקרב לזה . ובמיוחד לא מחברות המנסטרים שהכרתי עד עכשיו .אה ועוד דבר חח 4 סאבים בחדר לא משנה גודל .. זה חלוםםםםםםם
פרוססור זה עולם אחר ושום דבר לא מתקרב לזה . ובמיוחד לא מחברות המנסטרים שהכרתי עד עכשיו .אה ועוד דבר חח 4 סאבים בחדר לא משנה גודל .. זה חלוםםםםםםם
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9048
- נתן תודות: 1583 פעמים
- קיבל תודות: 1353 פעמים
יניב, וואו - תתחדש ותהנה.. !!
הייתי בטוח שאתה הולך למקם את הזוג הקטנים מאחורה.
שיגיע הרגע של הכיולים ואחרי שהורדתם את תוכנת ניהול הבאס אני אשמח אם תעלה לכאן גרפים מה קורה שרק 2 הבמהות משתתפות בחגיגה לעומת מצב שכל הרביעייה עובדת יחדיו.
ראיתי לא מעט מקרים ששמים 2 סאבים אחד על השני מקדימה ב-2 הצדדים של הבמה.
אם נראה גרף מה קורה בחלל שלך (לא משנה שזה רק אצלך כמובן), יכול להיות מאוד מעניין ויותר מזה - מאוד מלמד.
הייתי בטוח שאתה הולך למקם את הזוג הקטנים מאחורה.
שיגיע הרגע של הכיולים ואחרי שהורדתם את תוכנת ניהול הבאס אני אשמח אם תעלה לכאן גרפים מה קורה שרק 2 הבמהות משתתפות בחגיגה לעומת מצב שכל הרביעייה עובדת יחדיו.
ראיתי לא מעט מקרים ששמים 2 סאבים אחד על השני מקדימה ב-2 הצדדים של הבמה.
אם נראה גרף מה קורה בחלל שלך (לא משנה שזה רק אצלך כמובן), יכול להיות מאוד מעניין ויותר מזה - מאוד מלמד.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- masteraudio
- חבר ותיק

- תגובות: 1471
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 322 פעמים
תתחדש ותהנה המון חבר יקר.
מאחל לך שעות רבות של הנאה.
מאחל לך שעות רבות של הנאה.
TRINNOV ALT-16
DALI RUBIKORE ONWALL