ariel-ro כתב:
שיטת מצליח, תתקשר ותריב איתם, יתנו לך הנחה.
בעיקר תגיד(ותתכוון לזה) שיחזירו את המוצר בחזרה לשולח, אתה לא מוכן לשלם את העמלות המוגזמות שלהם.
...
האם ניתן לבטל הזמנת מוצר מחו'ל לאחר קבלת הודעת תשלום מחברת שילוח?
המוכר מחוייב להחזיר את הכסף במידה ובוטל בגלל עלויות שקר הזויות של חברת השילוח?
מישהו יודע אם החברות האלה גובות על מוצרים מתחת לרף 75 הדולרים? אני מצפה למשלוח של פדקס מחנות ביפן. עלות המוצרים 47 דולר ועלות המשלוח 29 דולר. אני כבר בכוננות צפה פגיעה...
boren כתב:
מישהו יודע אם החברות האלה גובות על מוצרים מתחת לרף 75 הדולרים? אני מצפה למשלוח של פדקס מחנות ביפן. עלות המוצרים 47 דולר ועלות המשלוח 29 דולר. אני כבר בכוננות צפה פגיעה...
העסק כאן די ברור.
חבילות שערכן מעל $75 ועד $500 עדיף בדואר רגיל (למי שמוכן להסתכן) או DHL
ערך חבילות מעל $500 או $1000 במקרים מסויימים העמלות בין חברות השילוח הם לא כאלו גדולים.
בכל זאת, מומלץ לבדוק תעריפים אצל המשלחים לפני ביצוע הזמנה גדולה ככה תהיה אסמכתא למקרה ויפעילו שיטת מצליח.
boren כתב:
...
כנראה שלא יחייבו אותך בשום דבר.
...
ואני יכול לאשר שצדקת. אכן לא חייבו אותי בשום סכום.
כל הבלאגן הזה קורה אחרי הקורונה - כנראה שעקב ההפסדים של חברות השילוח ועמילות המכס.
הם עוצרים כמעט כל משלוח ו"תוקעים" מחיר עמילות מכס , שחרור וכו'.. שהוא גבוה ברמה הזויה.
אני הזמנתי אזניות EAR BUDS של סמסונג , כשהגיעו לארץ - העמילות והמס היו גבוהים כמעט יותר ממחיר המוצר.
לאחר וויכוח שלא נגמר , דיברתי עם המוכר באמזון והוא יעץ לי לבצע סירוב לקבל את החבילה.
ביצעתי את זה - והמוצר התעכב בארץ שבועיים יותר ואז - היתה בעיה להחזיר לו את המוצר - כי עבר כבר חודש.
צ'אט קטן עם אמזון והם זיכו אותי.
יש מוכרים באמזון שלא רושמים את ה- IMPORT CHARGES ומכיוון שלא ראיתי זאת בזמן ההזמנה - FED EX ניסו לקרוע אותי.
לכן צריך לשים לב שעל כל מוצר מעל 75$ יש כבר עלות באמזון של IMPORT CHARGES - אם זה לא מופיע - עדיף לא להזמין מאותו מוכר/חנות .