קינפוג MCE במחשב חדש

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
tone פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

אתמול קיבלתי מחשב HTPC חדש, התקנתי עליו ויסטה אנלימיטד ורציתי לשאול כמה דברים :

1. כרטיס הטלויזיה שלי הוא HAPP' MCE 150 , הויסטה הגדירה אותו טוב אך הבעיה היחידה היא שאני לא מצליח להחליף ערוצים דרך השלט ( בזמן צפיה) אני מקבל את המידע על הערוץ שאני רוצה להעביר אך הוא לא עובר בפועל, יש לי IR BLASTER ומיקמתי אותו ליד הממיר.
יש רעיון ???

2. התמונה דרך הקומפוזיט (בננה צהובה ) לא כ"כ איכותית, יש דרך אחרת לחבר לממיר ולקבל תמונה יותר איכותית? כמו כן אם אני מחבר את כניסות האודיו לכרטיס, לא נשאר לי יציאות אודיו בממיר לחבר למגבר ( אני מתשמש בממיר 3100 של YES.)

3. במידה ואני רואה ערוץ מסויים דרך הMCE אני נמצא אוטומטית במצב הקלטה? כי ראיתי אתמול ערוץ דרכו ושלחצתי PAUSE התמונה קפאה, ויכולתי להריץ אחורה. (לא לחצתי במחיוד על הקלטה ?

4. שאלה לא כ"כ קשורה - יש לי כ.מסך של INNOVISION 8500GT אחרי שהתקנתי את הדריברים שלו התמונה במסך גדלה בלי פרופורציה ואני לא מצליח לשנות את גודל המסך דרך התפריטים של הכרטיס או של ויסטה, אני משתמש בLCD 37 של חברת LG.

תודה לכולם.... :D

tone פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

קינפוג MCE במחשב חדש

שליחה #2 

מישהו ?

אולי השאלה מורכבת מדי, אני אפרק לשתי בעיות עקריות :

1. ה IR BLASTER לא מעבר ערוצים בפועל למרות שהוא מראה תצוגת מידע שלהם על המסך , ניסיתי אתמול "ללמד" את המערכת את השלט של YES אך עדין הערוצים לא עוברים בפועל.

2.אתמול חיברתי שוב את המחשב דרך יציאת DVI-HDMI התמונה השתפרה ממש אך התמונה (של הטלוויזיה) שיוצאת דרך כ. הטלוויזיה נהייתה קטנה מדי, ניסיתי לשחק עם ההגדרות של אמצעי התצוגה דרך הMCE והדרך היחידה שיצאה תמונה מלאה הייתה דרך הגדרת חיבור S.VIDEO שזה לא החיבור האמיתי שאני משתמש בו והחדות בו נראית זוועה לעומת הDVI שהוגדר קודם.
האם צריך לשחק ברזולוציות דרך הגדרות MCE?

מחכה לתשובה ממועצת החכמים . . .

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”