קדם מגברים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- אילפור
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1029
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 13 פעמים
ועוד משהוא,
אם כי זה אולי גם מידע פרסומי: בקרוב יגיעו לארץ מגברי הפונו של חברת GRAHAM SLEE. החברה מתמחה במגברי פונו, ויש לה לא מעט דגמים בכל תחומי המחיר.
איל פור
אכן אייל עקבתי אחר הודעתך בתפוז, מדובר בחברה המתמחה במגברי פונו ומגברי אוזניות, טווח המחירים מצויין, במחירי חו"ל, 400-1200 $, אבל שוב, כאמור, במחירי חו"ל, נשמע מסקרן...
כמו כן ברמות מחירי הכניסה אציין את בלארי, וקריק..
כמו כן ברמות מחירי הכניסה אציין את בלארי, וקריק..
The Black Wax
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
לקמברידג' אודיו יש פונוסטייג' זול (400 ש"ח) והוא תמורה מצוינת למחיר.הדגם נקרא 540.
השתמשתי בו תקופה קצרה עם הפרוג'קט שלי,(מאז עברתי לפונוסטייג' מנורות של פרוג'קט)וכיום הוא שודך לפטיפון ישן עוד יותר משלך של טכניקס- SL-D2,השילוב בינהם מצוין!
השתמשתי בו תקופה קצרה עם הפרוג'קט שלי,(מאז עברתי לפונוסטייג' מנורות של פרוג'קט)וכיום הוא שודך לפטיפון ישן עוד יותר משלך של טכניקס- SL-D2,השילוב בינהם מצוין!
- shaysharon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 326
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
תוכל לתמצת את ההבדל בין קיימברידג' 540 למנורות של פרוג'קט? חשבתי על שדרוג כזה בעצמי ל-RPM5 שלי, וזה עדיין גם לטובת השרשור הנוכחי (אינני חוטף שרשורים!!Kosh כתב:לקמברידג' אודיו יש פונוסטייג' זול (400 ש"ח) והוא תמורה מצוינת למחיר.הדגם נקרא 540.
השתמשתי בו תקופה קצרה עם הפרוג'קט שלי,(מאז עברתי לפונוסטייג' מנורות של פרוג'קט)וכיום הוא שודך לפטיפון ישן עוד יותר משלך של טכניקס- SL-D2,השילוב בינהם מצוין!...
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
ההבדלים(לאוזניי,לפחות)
כדרכם של רוב מגברי המנורות-הם "מעדנים" "ומעגלים" את הסאונד במידה זו או אחרת-הדגם שיש לי הוא זה:
http://www.project-audio.com/main.php?p ... es&lang=en
מה שאהבתי בו-הוא לא "משליט" את אופי סאונד המנורות בצורה קיצונית על המוזיקה שאני שומע-ואני שומע הרבה פופ,קצת רוק ואלקטרוני(דאנס/טראנס) מוזיקה שיותר מתאימה להגברה טרנזיסטורית מאשר למנורות,אבל הפונוסטייג' הזה דווקא הוסיף לי מין איזון בסאונד שהייתי צריך,שמשתלב לי בצורה מצוינת.הקמברידג' מתאים מאוד למוזיקת פופ/רוק/דאנס/מסיבות,יש לו(שוב לאוזניי,לפחות) סאונד טרנזיסטורי "מהיר" שמשתלב טוב עם מוזיקה קצבית אבל גם לסוגי מוזיקה אחרים,מין הסתם(שלהם לא האזנתי,וזה כבר תלוי בך).יש לו חיסרון אחד בולט,כנראה בגלל מחירו הנמוך-הוא לא תומך בהגברה לראש MC,רק MM,כך
שאם תרצה לשדרג בעתיד את ראש הפטיפון שלך או לעבור לפטיפון אחר עם ראש MC,תצטרך
לשדרג גם לפונוסטייג' אחר.אם נחזור לפרוג'קט-יש להם דגם שמעל לדגם שלי-האזנתי לו-כשהוא מחובר לפטיפון תותח של טורנס של חבר הפורום NIRSES,זה פונוסטייג' עם סאונד
מדהים!
מה שאהבתי בו-הוא לא "משליט" את אופי סאונד המנורות בצורה קיצונית על המוזיקה שאני שומע-ואני שומע הרבה פופ,קצת רוק ואלקטרוני(דאנס/טראנס) מוזיקה שיותר מתאימה להגברה טרנזיסטורית מאשר למנורות,אבל הפונוסטייג' הזה דווקא הוסיף לי מין איזון בסאונד שהייתי צריך,שמשתלב לי בצורה מצוינת.הקמברידג' מתאים מאוד למוזיקת פופ/רוק/דאנס/מסיבות,יש לו(שוב לאוזניי,לפחות) סאונד טרנזיסטורי "מהיר" שמשתלב טוב עם מוזיקה קצבית אבל גם לסוגי מוזיקה אחרים,מין הסתם(שלהם לא האזנתי,וזה כבר תלוי בך).יש לו חיסרון אחד בולט,כנראה בגלל מחירו הנמוך-הוא לא תומך בהגברה לראש MC,רק MM,כך
שאם תרצה לשדרג בעתיד את ראש הפטיפון שלך או לעבור לפטיפון אחר עם ראש MC,תצטרך
לשדרג גם לפונוסטייג' אחר.אם נחזור לפרוג'קט-יש להם דגם שמעל לדגם שלי-האזנתי לו-כשהוא מחובר לפטיפון תותח של טורנס של חבר הפורום NIRSES,זה פונוסטייג' עם סאונד
מדהים!
- shaysharon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 326
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
Kosh, תודה!