חיבור Tenda MW6 עם סלקום סופרפייבר (Sagemcom Fast5657IL)
האם בהתקנת ה-Tenda (זה) אני צריך לשנות הגדרות כלשהן בנתב שקיבלתי מסלקום (300 מגה אם זה חשוב), או פשוט להתקין לפי ההוראות של Tenda? לפני סלקום היה לי ראוטר TP-Link TD-W9970, ושם הייתי צריך להעביר את הראוטר של TP-Link למצב ברידג' לפני ההתקנה, ואני תוהה אם גם פה צריך לעשות משהו דומה. תודה.
האפשרות היחידה שלך זה לחבר את הTenda לראוטר של סלקום ולבטל לראוטר שלהם את השידור של הWifi. מצב לא כל כך אידיאלי כי יש סיכוי לDouble NAT.
לצערי אין לראוטר של סלקום אפשרות להעביר אותו למצב ברידג', אז הדרך היחידה זה כמו שאמרתי למעלה או לבקש מהם מתאם סיב (מודם) ואז לחבר את המתאם סיב ישירות לTenda.
לצערי אין לראוטר של סלקום אפשרות להעביר אותו למצב ברידג', אז הדרך היחידה זה כמו שאמרתי למעלה או לבקש מהם מתאם סיב (מודם) ואז לחבר את המתאם סיב ישירות לTenda.
@ArchDevil
תודה על התשובה.
לא שמעתי על מתאמי סיב אבל אני מעדיף לקנות כזה בעצמי. יש לך המלצה? מה עם אחד כזה?
והאם התכוונת לחבר את ה-Tenda למתאם סיב, ואת המתאם לראוטר של סלקום? מנסה להבין איך זה עובד.
תודה על התשובה.
לא שמעתי על מתאמי סיב אבל אני מעדיף לקנות כזה בעצמי. יש לך המלצה? מה עם אחד כזה?
והאם התכוונת לחבר את ה-Tenda למתאם סיב, ואת המתאם לראוטר של סלקום? מנסה להבין איך זה עובד.
סלקום לא תומכים במתאמי סיב פרטיים כי על מנת שהמתאם סיב (מודם) ימשוך את האינטרנט מהחיבור שלהם אז הוא חייב לעבור אקטיבציה במערכות שלהם ואת זה הם עושים רק למתאמים שהם נותנים.02/07/2021 13:39lior123 כתב: @ArchDevil
תודה על התשובה.
והאם התכוונת לחבר את ה-Tenda למתאם סיב, ואת המתאם לראוטר של סלקום? מנסה להבין איך זה עובד....
התכוונתי מקודם שתכבה את השידור Wifi בראוטר שלהם שקיבלת מהם ואז עם כבל נוסף תחבר את הTenda לראוטר שלהם, שמה שבפועל יקרה זה שהראוטר שלהם יעביר את האינטרנט לטנדה ואז הטנדה יספק את הרשת האלחוטית ולא הראוטר של סלקום. רק להזכיר שבמצב כזה יש סיכוי לDouble NAT בגלל המצב הלא אידיאלי.
אני לא רואה שום בעיה בכיבוי ה-wifi בראוטר של סלקום, זה בדיוק מה שאני עשיתי כדי להשתמש בראוטר קיים שלי. פשוט מכבים את ה-DHCP בראוטר המשני (Tenda במקרה זה) שמתפקד רק כ-AP, ואז רק זה של סלקום מקצה כתובות.עובד ואין שום בעיה של double NAT.
@ArchDevil
@odedee
תודה חברים, כיביתי את ה-wifi בראוטר של סלקום והעברתי את ה-Tenda למצב ברידג', עובד מצוין.
@odedee
תודה חברים, כיביתי את ה-wifi בראוטר של סלקום והעברתי את ה-Tenda למצב ברידג', עובד מצוין.