טוב אז הגיע ה USB-UIRT - אבל יש בעיות
-
OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
חיברתי
הגדרתי דרייבר
הגדרתי ב SAGE את המקלט
לימדתי אותו את השלט
עובד אבל:
1. לימוד הקודים של השלט (MCE) בעייתי. גם כשאני משדר ממש קרוב למקלט הוא מקבל כל פעם קוד מעט שונה. ואז לפעמים הלחיצה לא נקלטת. יש מקום להוריד קובץ הגדרות מדוייק לשלט MCE+ מקלט UIRT ב SAGE?
2. איך עכשיו אני מגדיר ב SAGE נושא החלפת ערוצים בממיר? לא מצאתי בשום מקום הסבר לזה. אני חייב להתקין GRIDER?
הגדרתי דרייבר
הגדרתי ב SAGE את המקלט
לימדתי אותו את השלט
עובד אבל:
1. לימוד הקודים של השלט (MCE) בעייתי. גם כשאני משדר ממש קרוב למקלט הוא מקבל כל פעם קוד מעט שונה. ואז לפעמים הלחיצה לא נקלטת. יש מקום להוריד קובץ הגדרות מדוייק לשלט MCE+ מקלט UIRT ב SAGE?
2. איך עכשיו אני מגדיר ב SAGE נושא החלפת ערוצים בממיר? לא מצאתי בשום מקום הסבר לזה. אני חייב להתקין GRIDER?
Enjoy the Silence
1. לכל כפתור בשלט של MCE יש שני קודים וכל פעם הוא שולח את השני. אתה יכול להמשיך להשתמש במקלט שלו ללא קשר ל-USB-UIRT.
2. כאשר אתה מגדיר את כרטיס הלכידה הכניסת ה-SVIDEO או COMPOSITE אתה נדרש לבחור מב יעביר את הערוצים - שם אתה בוחר ב-USB-UIRT, אתה מלמד אותו את הקודים של השלט של הממיר!!! וזהו. SAGETV משתמשת ב-USB_UIRT אוטומטית להעברת הערוצים..
אתה יכול לקרא את ההסבר ב-MANUAL שנמצא בספרייה הראשית של SAGETV - עמוד 250....
אורן.
2. כאשר אתה מגדיר את כרטיס הלכידה הכניסת ה-SVIDEO או COMPOSITE אתה נדרש לבחור מב יעביר את הערוצים - שם אתה בוחר ב-USB-UIRT, אתה מלמד אותו את הקודים של השלט של הממיר!!! וזהו. SAGETV משתמשת ב-USB_UIRT אוטומטית להעברת הערוצים..
אתה יכול לקרא את ההסבר ב-MANUAL שנמצא בספרייה הראשית של SAGETV - עמוד 250....
אורן.
-
OferL
- חבר מביא חבר

אורןoshapir כתב:נכון שאפשר ל"קמבן" ולהפעיל את הבלאסטר של מיקורוסופט עם SAGETV....אבל מה קורה שמוסיפים עוד כרטיס לכידה?
עם ה-USB-UIRT אין שום בעיה...
אני הייתי רואה את ה-רכישה הזו כהכנה מצויינת לעתיד![]()
אורן....
ב USB UIRT יש רק יציאת PL אחת לעינית.
איך משתמשים ביותר מממיר אחד?
Enjoy the Silence
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15946
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
יש ל MCE שתי בלאסטרים, OferL מתכוון להשתמש ביותר?oshapir כתב:נכון שאפשר ל"קמבן" ולהפעיל את הבלאסטר של מיקורוסופט עם SAGETV....אבל מה קורה שמוסיפים עוד כרטיס לכידה?
עם ה-USB-UIRT אין שום בעיה...
אני הייתי רואה את ה-רכישה הזו כהכנה מצויינת לעתיד![]()
אורן....
אצלי מחוברים 2 כרטיסי לכידה כבר תקופה ,
ולמרות שמדובר ב"קומבינה" זה פועל פיקס , 99.9% הצלחות
אבל, מדובר על השלט המקורי של מיקרוסופט ולא התחליפי.
בתחליפי יש בעיות, ואני לא חושב שאפשרי לעבוד עם 2 ממירים.
-
OferL
- חבר מביא חבר

zovirax
אני מכיר את הטכניקה שפורסמה בפורומים של sagetv. ניסיתי ולא הצלחתי.
מה גם שהפתרון ההוא מחייב להחליף את הדרייבר של הבלאסטר בדרייבר מהונדס מחדש וזה לא עבד לי עם המקלדת MCE. הייתי צריך להגדיר את כל המקשים של המקלדת ב HIP ובסוף זה לא העביר ערוצים. זה כנראה ה 0.01%...
לכן עברתי ל usb-uirt
זה עובד תוך 5 דקות (אחרי שאורן הסביר לי מה צריך לעשות
) ללא כל שינוי בדרייברים ובמקביל לבלאסטר. עבורי זה פתרון מושלם.
וכן... אני כנראה אעבוד עם יותר מ-2 ממירים.
אני מכיר את הטכניקה שפורסמה בפורומים של sagetv. ניסיתי ולא הצלחתי.
מה גם שהפתרון ההוא מחייב להחליף את הדרייבר של הבלאסטר בדרייבר מהונדס מחדש וזה לא עבד לי עם המקלדת MCE. הייתי צריך להגדיר את כל המקשים של המקלדת ב HIP ובסוף זה לא העביר ערוצים. זה כנראה ה 0.01%...
לכן עברתי ל usb-uirt
זה עובד תוך 5 דקות (אחרי שאורן הסביר לי מה צריך לעשות
וכן... אני כנראה אעבוד עם יותר מ-2 ממירים.
Enjoy the Silence