אני בדרך כלל לא מפרסם כאן אבל העניין בהחלט חריג אז החלטתי לשתף את החוויה וגם למעשה כי לא מצאתי משהו אחר שפרסם חווית קניה ותקלות קטנות שמשהו שנגע במסך יודע על מה אני מדבר
קצת קשה לי לעקל את זה אבל קניתי בסוף את הסמסונג M81 40". אחרי שיקולים ולבטים רבים (והרבה כסף) אני בהחלט מרוצה.
עד היום היה לי טושיבה W66 שהיה מסך בינוני מינוס ולכן השינוי בשבילי הוא עצום.
את איכות התמונה של המסך עם PS3 במשחק resistance, 1080P קצת קשה לתאר אבל לרגע איבדתי את עצמי, לפחות בשוק הראשוני. אין לי דרך אמיתי לתאר את זה אבל זה פשוט נראה מדהים. אמנם אין לי נקודת השוואה אחרת למסך 1080P לאותו משחק או איכות אבל זה באמת שינוי חד.
הסרטים גם לא מאכזבים, אני צריך לא קטן של סדרות וסרטים באבחנה גבוהה(מהשרת בעיקר למי שתוהה x264 בעיקר) וגם כאן זה פשוט נראה מעולה.
לאומת זאת, YES=אכזבה קשה מאד. אני לא רואה טלוויזיה בכלל והמימר יושב סתם בחדר למקרה של מלחמה נוספת אבל זה נראה רע ברמות שגם קשה לתאר. מפוקסל, תמונה גולשת בקיצור פשוט רע.
את המסך חיברתי למחשב בהתחלה ל HDMI 3 מה שהתברר לאחר חיפוש ממושך באינטרנט כטעות.
את המסך אפשר לחבר למחשב ב 2 דרכים:
1. VGA
2. HDMI --> DVI
למסך יש אפשרויות שלמות שנעולות רק ל PC וכשהמסך מזהה באמת PC. הבעיה שהוא מזהה PC רק דרך HDMI 1 ו יציאת ה VGA. פרט קטן שלא כתוב בשום מקום בדוקומנטציה העברית(אחד הדברים הגרועים, במחיר כזה הייתי מצפה ליותר - אין אפילו הסבר בסיסי איך להגדיר את השלט כאוניברסלי) וגם לא באנגלית.
בגלל סיבות לוגיסטיות כאלו ואחרות לא יכולתי לחבר את הכבל ל HDMI 1 ולכן חיברתי ל 3.
למי שרכש את המסך ונתקל באותה בעיה זה אכן טיפ חשוב שיחסוך זמן ועצבים.
המסך הקודם שלי לדוגמא לא היה מוכן להתחבר למחשב ב HDMI, בכל מקום היה כתוב שזה אסור, עבד ברזולוציה טבעית קרובה דרך VGA 1360x768 שזה קרוב. (וזה לא כרטיס מסך לא תואם, יש לי 8800GTX - זה פשוט לא היה מוכן לעבוד).
לאומת זאת הסמסונג בלי שום בעיה זיהה לי את הרזולוציה הנכונה של 1080P, ללא דרייברים מיוחדים וללא כלום.
זהו אני חושב, זמן פרסום הנושא קצת נגס לי בזמן משחק אבל כאומר הייתי חייב.
מכאן אני רוצה למסור feedback לזוהר מארמגדון על השירות האדיב והמלצות חמות למתלבטים, מסך מעולה למי שמחפש FHD.