INTEGRA D R X - 5.4/3.4/2.4 - הרסיברים החדשים ל - 2021 .
-
mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
ה - D R X - 5.4/3.4/2.4 הם הרסיברים החדשים של - INTEGRA אשר אמורים
להתחיל לצאת למכירה בשבועות הקרובים .
זאת ההודעה המלאה לתקשורת עם הפרטים המלאים לגבי המכשירים.
https://virtualvoxx.com/docs/premium-au ... %20Kit.pdf
להתחיל לצאת למכירה בשבועות הקרובים .
זאת ההודעה המלאה לתקשורת עם הפרטים המלאים לגבי המכשירים.
https://virtualvoxx.com/docs/premium-au ... %20Kit.pdf
תודה רבה על המידע (לא יודע מה שמך חחח), כיף לקרוא עדכונים כאלו.
שאלת תם ברשותך (גם בתור אחד שהתחדש באונקיו 696 שנה שעברה) - מה תהיה המוטיבציה של צרכנים כעת, לאור המצב של אונקיו ומשפחה, לרכוש את המוצרים החדשים שלהם? טובים ככל שיהיו.
אני אישית, קצת חששתי לאור המצב ואמרתי לעצמי "רגע, החברה הולכת להיסגר. האם תהיה תמיכה במקרה של תקלות? אולי אמכור אותו ואיפטר ממנו ואהיה בראש שקט..."
שאלת תם ברשותך (גם בתור אחד שהתחדש באונקיו 696 שנה שעברה) - מה תהיה המוטיבציה של צרכנים כעת, לאור המצב של אונקיו ומשפחה, לרכוש את המוצרים החדשים שלהם? טובים ככל שיהיו.
אני אישית, קצת חששתי לאור המצב ואמרתי לעצמי "רגע, החברה הולכת להיסגר. האם תהיה תמיכה במקרה של תקלות? אולי אמכור אותו ואיפטר ממנו ואהיה בראש שקט..."
-
mbd
- חבר מביא חבר

המצב של היצרן כרגע הוא יציב מאוד מאחר והחברה נמכרה ל - VOXX חברת ענק עם כיסים עמוקים .27/06/2021 11:35Dannino כתב: תודה רבה על המידע (לא יודע מה שמך חחח), כיף לקרוא עדכונים כאלו.
אני אישית, קצת חששתי לאור המצב ואמרתי לעצמי "רגע, החברה הולכת להיסגר. האם תהיה תמיכה במקרה של תקלות? אולי אמכור אותו ואיפטר ממנו ואהיה בראש שקט..."...
נכון להיום הוקמה חברה חדשה [ ע'י VOXX ] בשם - premium-audio אשר תהיה חברת האם של
ONKYO-PIONEER-INTEGRA . החברות לא עומדות להיסגר . ונאלץ להמתין ולהווכח מה תהיה איכות
התמיכה במוצרים הקודמים . [ אבל בכדי להשיב את ביטחון הלקוחות אני מאמין שהתמיכה עומדת להיות
טובה מאוד לגבי המוצרים החדשים וגם הקודמים ]
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
על הנייר, התמורה מול הנתונים נראים טוב בשביל לקבל רסיבר עם דיראק בכ 2,000$.
אולי יותר מידי טוב... ונשאלת השאלה אם לא תומחרו זול/אגרסיבי מידי בשביל לחדור שוב לשוק.
אולי יותר מידי טוב... ונשאלת השאלה אם לא תומחרו זול/אגרסיבי מידי בשביל לחדור שוב לשוק.
VOXX הם גם הבעלים של קליפש והם הוסיפו גימיק של התאמה מיוחדת לרמקולים שלהם בדגמים החדשים. לא זוכר את כל הפרטים, יש פוסט של mbd שציין את זה.27/06/2021 11:35Dannino כתב: תודה רבה על המידע (לא יודע מה שמך חחח), כיף לקרוא עדכונים כאלו.
אני אישית, קצת חששתי לאור המצב ואמרתי לעצמי "רגע, החברה הולכת להיסגר. האם תהיה תמיכה במקרה של תקלות? אולי אמכור אותו ואיפטר ממנו ואהיה בראש שקט..."...
Jack of some trades, master of none
-
mbd
- חבר מביא חבר

אם הבנתי נכון ותקן אותי. מה שמפריע לך בעצם זה שהם עומדים לספק יכולות גבוהות במחיר זול .27/06/2021 13:40טלHD כתב: על הנייר, התמורה מול הנתונים נראים טוב בשביל לקבל רסיבר עם דיראק בכ 2,000$.
אולי יותר מידי טוב... ונשאלת השאלה אם לא תומחרו זול/אגרסיבי מידי בשביל לחדור שוב לשוק....
ואני חשבתי שזאת בעצם השאיפה שלנו בתור צרכנים . אבל יתכן ואתה מעדיף את מה שעושים
יצרנים אחרים יכולות נמוכות במחיר מופקע .
ה - INTEGRA D R X - 5.4 מתומחר יחסית יקר לעומת ה - onkyo-tx-rz50 וה - PIONEER Elite VSX-LX505
שם אתה מקבל את אותם יכולות בפחות מ - 1.500$ ב - INTEGRA יש תוספות עבור התקנות מורכבות
יותר אשר בדרך כלל נעשות ע'י מתקין מקצועי ולכן גם המחיר הגבוה יותר .
וכן זה ברור שהם מעוניינים להחזיר את הלקוחות למותגים שהם רכשו עכשיו ואחת הדרכים
לעשות זאת היא לספק איכות גבוהה שהלקוחות מכירים במחירים זולים לעומת יצרנים אחרים .
אין כאן שום בעיה .
זאת רשימת המותגים [ A/V ] אשר נמצאים כרגע בבעלות - VOXX .
https://virtualvoxx.com/premium
היי גבר,27/06/2021 15:12amitbak כתב: הבחור עם האונקיו 696
איך הרסיבר הזה?
בעיקר למוזיקה,הוא טוב?
יש פרא אאוט?...
תלוי למה מחברים אותו, לא?
תראה, לא היו לי המון רסיברים בחיים שאני אדע באמת להעריך אותו. יש לי אותו שנה בדיוק. הוא מחובר אצלי לזוג קדמיים של קליפש RF-42 ii.
במוזיקה אני לפעמים הייתי רוצה יותר. אבל, לא יודע אם זה כוונון לא נכון בהגדרות, אקוסטיקה או באמת שהקדמיים שלי לא הטופ. הם די דגם כניסה לפי מה שהבנתי. מוזיקה אני שומע באמצעות אפליקציה בטלוויזיה שמחוברת אליו עם HDMI-ARC.
לאחרונה היו לי פעמיים בעיות עם ה- ARC, פתאום על דעת עצמו הפסקתי לשמוע אז אני לאחרונה רואה טלוויזיה ושומע ברמקולים המובנים שלה (עם סרטים הכל טוב כי יש לי סטרימר).
אני כן רוצה להאמין שכשאחליף את הקדמיים בבוא היום, אני אשמע הרבה יותר טוב. אין לי כרגע להחליף אותו למרות שאני מודה שקצת נלחצתי על כל הסיפור של אונקיו אבל תודה ל- @mbd876 על העדכונים אז כך שאני אשאיר אותו אצלי לבנתיים.
יש פרה-אאוט לקדמיים בלבד לשאלתך.
אשמח לשוחח טלפונית אם תרצה.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
מפריע? ממש לא, נהפוך הוא.27/06/2021 16:05mbd כתב:אם הבנתי נכון ותקן אותי. מה שמפריע לך בעצם זה שהם עומדים לספק יכולות גבוהות במחיר זול .27/06/2021 13:40טלHD כתב: על הנייר, התמורה מול הנתונים נראים טוב בשביל לקבל רסיבר עם דיראק בכ 2,000$.
אולי יותר מידי טוב... ונשאלת השאלה אם לא תומחרו זול/אגרסיבי מידי בשביל לחדור שוב לשוק....
ה - INTEGRA D R X - 5.4 מתומחר יחסית יקר לעומת ה - onkyo-tx-rz50 וה - PIONEER Elite VSX-LX505
שם אתה מקבל את אותם יכולות בפחות מ - 1.500$ ב - INTEGRA יש תוספות עבור התקנות מורכבות
לעשות זאת היא לספק איכות גבוהה שהלקוחות מכירים במחירים זולים לעומת יצרנים אחרים .
אין כאן שום בעיה .
https://virtualvoxx.com/premium...
רק תהייה... איך רסיבר 2.1 כמו tx-rz50 עם יכולות על הנייר הדומות ליאמהה RX-A6A מתומחר כ 35% פחות ממנו....כבר לפני ההשקה.
אני רואה על פי הנתונים שההגברה באונקיו/פיוניר/אינטגרה חלשה יותר ב 20%.... ואין תמיכה ב AURO-3D.
מצד שני, יש מע' כיול Dirac Live ואני מניח שגם זה עולה לא מעט כסף בתמלוגים.
פיספסתי משהו מהותי? או שאולי זה מספיק בשביל לדרוש 35% פחות.
-
mbd
- חבר מביא חבר

שילוב של כמה דברים .28/06/2021 12:53טלHD כתב:מפריע? ממש לא, נהפוך הוא.27/06/2021 16:05mbd כתב:
אם הבנתי נכון ותקן אותי. מה שמפריע לך בעצם זה שהם עומדים לספק יכולות גבוהות במחיר זול .
אין כאן שום בעיה .
https://virtualvoxx.com/premium...
רק תהייה... איך רסיבר 2.1 כמו tx-rz50 עם יכולות על הנייר הדומות ליאמהה RX-A6A מתומחר כ 35% פחות ממנו....כבר לפני ההשקה.
אני רואה על פי הנתונים שההגברה באונקיו/פיוניר/אינטגרה חלשה יותר ב 20%.... ואין תמיכה ב AURO-3D.
מצד שני, יש מע' כיול Dirac Live ואני מניח שגם זה עולה לא מעט כסף בתמלוגים.
פיספסתי משהו מהותי? או שאולי זה מספיק בשביל לדרוש 35% פחות....
1. המכשירים של YAMAHA הם OVERPRICED [ דבר ידוע בענף ] מחיר ליכולות .
2. ONKYO חייבים היו לתמחר באופן נמוך יחסית ליכולות ותחרותי לעומת DENON
בכדי לחזור לשוק באופן טוב ולבנות מחדש את אמון הלקוחות כיוון שבשנה הבאה הם יצאו
עם לפחות 2 רסיברים ופרוססור אחד ברמה גבוהה יותר השמועות מספרות על 16 ערוצים.
3. כרגע ה RZ50 מתומחר כ - 1.200$ וזה היה התמחור של ONKYO . יתכן מאוד
ש - VOXX עומדים לשנות את זה [ דיבורים בענף ] ל - 1.499$
4. כל רישיון שמוסיפים למכשיר [ יכולת ] מעלה את המחיר וכל יצרן מחשב באופן כלכלי
לחלוטין מה הוא מעדיף להוסיף במסגרת סכום ההשקעה ביצור . אבל בנוסף ל - DIRAC
יש ב - ONKYO יכולות של THX שלא קיימות ב - YAMAHA .
אבל כמו שכתבתי לכל יצרן יש את סדר העדיפויות שלו . ואני אחזור על כך שנכון להיום
כל עניין התמחור היה של - ONKYO ועכשיו זה כבר עניין של Premium Audio Company
חברת הבת של VOXX שבעצם עכשיו שולטת ב - ONKYO . כך שהמחירים עדיין יכולים להשתנות .