זרוע נשלפת לטלוויזיה בבית? (70")
אהלן,
קנינו טלוויזיה 70" לסלון. משקל 24 ק"ג.
תוהה האם ללכת על מתקן תלייה מלבני רגיל:
https://ksp.co.il/web/item/48677
או על זרוע נשלפת כמו זו:
https://ksp.co.il/web/item/110606
חשבתי על זרוע נשלפת בעיקר כדי להקל על הזזה של הטלוויזיה לחיבור/ניתוק כבלים, ולהוצאה שלה מדי פעם לכיוון פינת האוכל. הזרוע הנשלפת שצירפתי מאפשרת סיבוב של מסך 75" ב- 90 מעלות.
הקיר שעליו הטלוויזיה תותקן הוא קיר בלוקים רגיל.
מה דעתכם? יש מישהו שיש לו סטאפ כזה לטלוויזיה גדולה בסלון? כשזה במצב "צמוד" זה בולט מאוד או שזה נראה כמו מתלה רגיל?
זה מספיק יציב או שעדיף ללכת על המתלה הסטנדרטי ולא להשתגע?
תודה!
קנינו טלוויזיה 70" לסלון. משקל 24 ק"ג.
תוהה האם ללכת על מתקן תלייה מלבני רגיל:
https://ksp.co.il/web/item/48677
או על זרוע נשלפת כמו זו:
https://ksp.co.il/web/item/110606
חשבתי על זרוע נשלפת בעיקר כדי להקל על הזזה של הטלוויזיה לחיבור/ניתוק כבלים, ולהוצאה שלה מדי פעם לכיוון פינת האוכל. הזרוע הנשלפת שצירפתי מאפשרת סיבוב של מסך 75" ב- 90 מעלות.
הקיר שעליו הטלוויזיה תותקן הוא קיר בלוקים רגיל.
מה דעתכם? יש מישהו שיש לו סטאפ כזה לטלוויזיה גדולה בסלון? כשזה במצב "צמוד" זה בולט מאוד או שזה נראה כמו מתלה רגיל?
זה מספיק יציב או שעדיף ללכת על המתלה הסטנדרטי ולא להשתגע?
תודה!
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
הדוגמאות שהצעת , הראשונה מאד זולה והשנייה יקרה
אולי יש הבדל גם באיכות
אם אתה מתכוון לתלות מסך יקר, לדעתי מתקן איכותי מתאים יותר.
גם אני הדילמה אבל מהיבט של איכות צליל מרמקול שנמצא מאחורי המסך.
אולי יש הבדל גם באיכות
אם אתה מתכוון לתלות מסך יקר, לדעתי מתקן איכותי מתאים יותר.
גם אני הדילמה אבל מהיבט של איכות צליל מרמקול שנמצא מאחורי המסך.
- רונן
- חבר מכור קשה

להזיז מידי פעם לפינת האוכל ולהחזיר חזרה
לא נראה לי מתאים לגודל ״70.
לא נראה לי מתאים לגודל ״70.
- רונן
- חבר מכור קשה

- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
בעיקרון זרוע מרחיקה את הטלוויזיה מעט יותר ממתקן צמוד קיר בעיקר כי היא מסיבית יותר, בטח בדגמים למשקלים ומרחקי הרחקה גדולים. ממליץ לראות בנתוני היצרן את המרחק מהקיר כדי לקבל סדרי גודל בהבדלים בין מתקנים שונים.
בעיקרון לא הייתי חושש לא מבחינת גודל ולא מבחינת משקל וגם לא מבחינת שבריריות. הזרוע מיוצרת להתאים לגודל ומשקל מסויימים ואם זה מתאים אז זה מתאים.
השאלה היא האם באמת תשתמש ביכולת הסיבוב (אני אישית אולי אחת לשנה השתמשתי) או שזה מיותר ומספיק זרוע פשוטה יותר אק בשביל נוחה יותר או הטיה קטנה מ90 מעלות
בעיקרון לא הייתי חושש לא מבחינת גודל ולא מבחינת משקל וגם לא מבחינת שבריריות. הזרוע מיוצרת להתאים לגודל ומשקל מסויימים ואם זה מתאים אז זה מתאים.
השאלה היא האם באמת תשתמש ביכולת הסיבוב (אני אישית אולי אחת לשנה השתמשתי) או שזה מיותר ומספיק זרוע פשוטה יותר אק בשביל נוחה יותר או הטיה קטנה מ90 מעלות
26/06/2021 19:15Yuvalfrr כתב: אני עם 65, הוצאתי את המסך עד חצי מטר קדימה עשרות פעמים. אין שום בעיה שמסך 70 יהיה נייד/גמיש עם זרוע כל עוד היא מסיבית מספיק.
באשר לעניין העיצובי, זרוע עם עד 6 ס"מ מרחק מהקיר תהיה בסדר. לי זה לא מפריע....
תודהה, יכול לצרף קישור / דגם של הזרוע שאתה משתמש בה?
הזרוע שצירפתי של ברקן נראית טובה מבחינת נתונים על הנייר - בנויה להחזיק את המשקל של הטלוויזיה ויש לה מספיק אורך כדי לאפשר לסובב את הטלוויזיה 90 מעלות בלי שהמסך ייתקע בקיר. רוצה לדעת אם יש אופציות נוספות.
@Alon_Solo תודה רבה, לדעתי כרגע אני כן אשתמש בשביל לסובב לפינת האוכל ואולי גם כדי להוציא את המסך קצת קדימה ולצמצם מרחק צפייה (לא חשבתי על זה בהתחלה אבל נראה לי שימושי).
NBP6. זרוע יקרה, באזור 500 ש"ח.
יש כאלו שטוענים שהיא מתומחרת יקר באופן מזוייף בגלל הסכם בין היבואן ליצרניות כדי שאנשים לא ירכשו אותה בזול אלא ישלמו את המחיר ה" מסובסד" שיצרן הטלוויזיה מציע. אצלי עם סוני הציעו 650 ש"ח עם התקנה אז מן הסתם זה נראה משתלם כאשר מסתכלים על מחיר צרכן ללא התקנה.
נכון או לא? לא יודע. אבל זרוע מצויינת, גם אם נקנסתי ב 150 ש"ח ספייר.
יש כאלו שטוענים שהיא מתומחרת יקר באופן מזוייף בגלל הסכם בין היבואן ליצרניות כדי שאנשים לא ירכשו אותה בזול אלא ישלמו את המחיר ה" מסובסד" שיצרן הטלוויזיה מציע. אצלי עם סוני הציעו 650 ש"ח עם התקנה אז מן הסתם זה נראה משתלם כאשר מסתכלים על מחיר צרכן ללא התקנה.
נכון או לא? לא יודע. אבל זרוע מצויינת, גם אם נקנסתי ב 150 ש"ח ספייר.