שדרוג רסיבר
-
dealeng
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 182
יש לי רסיבר פיוניר דגם 608, שהוא בן 4 שנים בערך. הייתי רוצה לשדרג אותו, קודם על מנת שאוכל לשמוע סרט בטלויזיה או מוזיקה ב 5 רמקולים. אני לא מומחה גדול בתחום ונאמר לי שעבור זה צריך פרו לוגיק 2 ואין לי במכשיר שלי. זו סיבה אחת לשידרוג בשבילי. ובכלל ייתכן שמכשיר חדש יתן לי עוד יתרונות.
הייתי שמח לקבל המלצות למכשיר מקביל, אך כמובן חדש וטוב יותר, בטווח של עד 3000 שח, ואם אפשר פחות זה עדיף. בנוסף, במה המכישר המוצע טוב משלי.
תודה מראש.
הייתי שמח לקבל המלצות למכשיר מקביל, אך כמובן חדש וטוב יותר, בטווח של עד 3000 שח, ואם אפשר פחות זה עדיף. בנוסף, במה המכישר המוצע טוב משלי.
תודה מראש.
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
dealeng,
בהנחה שהסיבה לשדרוג היא DPL2 , NEO6 .
האם פעם ראית סרט ב DPL2 או ב NEO6 ?
במידה ולא, אני מציע לך לשמוע ואז להחליט אם ההוצאה הכספית שווה את השדרוג.
לפי דעתי,הפורמטים האלו לא מתקרבים לסרואנד דיגיטלי אמיתי.
בהנחה שהסיבה לשדרוג היא DPL2 , NEO6 .
האם פעם ראית סרט ב DPL2 או ב NEO6 ?
במידה ולא, אני מציע לך לשמוע ואז להחליט אם ההוצאה הכספית שווה את השדרוג.
לפי דעתי,הפורמטים האלו לא מתקרבים לסרואנד דיגיטלי אמיתי.
שמוליק ו.
-
dealeng
-
- חבר פעיל מאוד

מרטין,
peerless- קידמיים
doom - סנטר
adc - סאב
klm - אחוריים
שמוליק - סליחה על הבורות אבל אין לי מושג על מה אתה מדבר והמונחים האלו נשמעים לי כמו סינית.
peerless- קידמיים
doom - סנטר
adc - סאב
klm - אחוריים
שמוליק - סליחה על הבורות אבל אין לי מושג על מה אתה מדבר והמונחים האלו נשמעים לי כמו סינית.
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
יש מאמר בנושא פורמטים של סראונד:dealeng כתב:
שמוליק - סליחה על הבורות אבל אין לי מושג על מה אתה מדבר והמונחים האלו נשמעים לי כמו סינית....
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =0&thold=0
שמוליק ו.
-
dealeng
-
- חבר פעיל מאוד

אני לא מומחה גדול בתחום - סתם רוצה לשמוע באיכות טובה סרטים, טלויזיה ומוזיקה. באיכות הכי טובה שניתן ובהוצאה סבירה. לא הכוונתי להכנס כל כך לעומק ולקרוא מאמרים טכניים.
מה שהתכוונתי זה לבקש את העזרה של המומחים שהם מכירים ויודעים.
תודה מראש.
מה שהתכוונתי זה לבקש את העזרה של המומחים שהם מכירים ויודעים.
תודה מראש.
- vitalyi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2594
מרטין, אתה יכול לתת קישור בבקשה?MartinHSabag כתב:במיוחד לאור העובדה שבשנה הקרובה צפויים לצאת פורמטים חדשים (ראה שירשור נפרד)....
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7417
נכון כמו שמרטין אמר הולך לצאת פורמטים חדשים במגברים אבל לי נראה שזה מעניין אותך כמו שאני רוצה עכשיו ללכת לגור בעזה אז לכן מה שאנו נעשה כעת זה לתת לך קצת שמות של מכשירים נורמלים עד הכסף שיש לך :מרנץ 4500 אונקיו 502 דנון 1705 או 1905 פיוניר 912 811 כול אלה ויש עוד טובים גם לסרטים וגם למוזיקה
-
dealeng
-
- חבר פעיל מאוד

עופר (?) תודה.
לפי מה שאני יודע מרנץ הוא מכשיר זול יחסית של כ 2000 שח והפיוניר 912 עולה כמעט כפול.
מה ההבדלים ביניהם (רק הבסיסיים. כי במילא אני לא מבין יותר מדיי) ומה עדיף מאילו שהצעת?
האם אני ארגיש את השדרוג בצליל? באופציות נוספות? וכו.
לפי מה שאני יודע מרנץ הוא מכשיר זול יחסית של כ 2000 שח והפיוניר 912 עולה כמעט כפול.
מה ההבדלים ביניהם (רק הבסיסיים. כי במילא אני לא מבין יותר מדיי) ומה עדיף מאילו שהצעת?
האם אני ארגיש את השדרוג בצליל? באופציות נוספות? וכו.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

אז אתה תתחיל להבין אם כי אני רואה שחנויות של מוצרי חשמל ממש לא מדבר אליך אתה מאלה שקונים בוא נגיד מגבר ויותר לא יראו אותך בחנויות אבל לא משנה זה אתה .המרנץ נותן תמורה לקנייה הוא עולה בערך 2200 2500 שקל הפיוניר עולה לא יודע מי אמר לך כפול זה שטויות הוא עולה בין 2500 ל3400 ותאמין לי אתה יכול למצוא בפחות הפיוניר נותן 120 ואט והמרנץ 80 ואט .בפורמטים עצמם אין הרבה הבדל ,רק שתדע שפיוניר עובד יותר על באסים והמרנץ יותר על חדות ושוב כמו שמרטין אמר ועוד חברה באתר אומרים יש חשיבות לרמקולים שלך
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
-
dealeng
-
- חבר פעיל מאוד

אוקיי הבנתי. אם כך, האם עדיף לשדרג את הרמקולים? אם כן - איזה מהם. אני בטח לא אחליף את כולם.
-
dealeng
-
- חבר פעיל מאוד

תודה
- sunny_jim
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1719
ה4500 מפציץ את הסאב שלי מעל ומעבר... לגבי הואטים, האוזניים שלי ידממו הרבה לפני שאני אשים את הרסיבר על פול ווליום...עופרפולק כתב:אז אתה תתחיל להבין אם כי אני רואה שחנויות של מוצרי חשמל ממש לא מדבר אליך אתה מאלה שקונים בוא נגיד מגבר ויותר לא יראו אותך בחנויות אבל לא משנה זה אתה .המרנץ נותן תמורה לקנייה הוא עולה בערך 2200 2500 שקל הפיוניר עולה לא יודע מי אמר לך כפול זה שטויות הוא עולה בין 2500 ל3400 ותאמין לי אתה יכול למצוא בפחות הפיוניר נותן 120 ואט והמרנץ 80 ואט .בפורמטים עצמם אין הרבה הבדל ,רק שתדע שפיוניר עובד יותר על באסים והמרנץ יותר על חדות ושוב כמו שמרטין אמר ועוד חברה באתר אומרים יש חשיבות לרמקולים שלך...
- sunny_jim
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1719
crystal clear
הרמקולים שלי לא נצילים בצורה יוצאת דופן...
הרמקולים שלי לא נצילים בצורה יוצאת דופן...
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

איך יש לכם כוח וסבלנות להעתיק את כול מה שכתבתי עוד פעם. ומעניין מאוד שרק מרטין יודע ומבין מה אני כותב ומה אני רוצה