החבילה החדשה של בזק ( 2.5Gbps )
רק באמת לא הבנתי איזה חידושים בזק מביאה לקהל לקוחות החברה מלבד המחיר וההכרזה.
1) הרי אין באמת סיבה פרקטית ממשית להתקין נקודת תקשורת אופטית נוספת בבית.
2) נתב עם תמיכה בתקן wifi6 ובמהירות של 2.5 גיגה גם ניתן למצוא בקלות רבה גם ללא עזרת בזק.
3) יחידות Mesh גם ניתן לרכוש באופן עצמאי, ללא חוב של 36 תשלומים עד לצאת הנשמה.
אני שואל את עצמי...איפה החדשנות של בזק?
1) הרי אין באמת סיבה פרקטית ממשית להתקין נקודת תקשורת אופטית נוספת בבית.
2) נתב עם תמיכה בתקן wifi6 ובמהירות של 2.5 גיגה גם ניתן למצוא בקלות רבה גם ללא עזרת בזק.
3) יחידות Mesh גם ניתן לרכוש באופן עצמאי, ללא חוב של 36 תשלומים עד לצאת הנשמה.
אני שואל את עצמי...איפה החדשנות של בזק?
אני לא לקוח של בזק ולא אוהב אותם במיוחד, אבל אין תשתית בארץ חוץ משלהם שתחבר אותך במהירות הזאת. הנתב הוא רק החוליה האחרונה, אתה צריך את כל השרשרת, ובזק היחידים שמציעים אותה נכון להיום*.
* נכון למחר
כמו שאמרתי בשרשור אחר, אין לי מושג איזה ספקית מספקת כזאת מהירות, אם יש כזאת בכלל...
* נכון למחר
כמו שאמרתי בשרשור אחר, אין לי מושג איזה ספקית מספקת כזאת מהירות, אם יש כזאת בכלל...
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
2.5 זה יפה אבל שיתנו חמישית מזה לחול ויהיה מצויין
נטו טריק שיווקי ואחיזת עיניים העיקר להגיד לנו יש את הזרנוק הכי גדול
שורה תחתונה לחול כמו שרשמו מעלי לא מגדרים עשירית מזה
וגם בישביל לקבל 2.5 ג'יגה במחשב צריך כרטיס רשת שהוא 10Gbps
משאין במחשבים רגילים אלה אם כן זה איזה מחשב מפלצת בהזמנה אישית
או שרת כלשהו,וגם אין בדיוק בזק מתכוונת לספק בחיבור חייגן PPPOE מהירות כזאת?
הראוטר שלהם סיני פח אשפה ולא אם מעבד אינטל משהו.
שורה תחתונה לחול כמו שרשמו מעלי לא מגדרים עשירית מזה
וגם בישביל לקבל 2.5 ג'יגה במחשב צריך כרטיס רשת שהוא 10Gbps
משאין במחשבים רגילים אלה אם כן זה איזה מחשב מפלצת בהזמנה אישית
או שרת כלשהו,וגם אין בדיוק בזק מתכוונת לספק בחיבור חייגן PPPOE מהירות כזאת?
הראוטר שלהם סיני פח אשפה ולא אם מעבד אינטל משהו.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2611 פעמים
- יצירת קשר:
מסכים עם זה שזה דיי מיותר, למעט אלה שרוצים upload גבוה יותר.
עם זאת, יש המון מחשבים חדשים עם כ.רשת 2.5 גיגה, וגם אפשר לקנות כרטיסי 2.5 גיגה ב-$30-50.
לכן, אני לא חושב שזו מגבלה מאד רצינית.
אתה לא צריך ראוטר עם מעבד אינטל בשביל לקבל את מלוא רוחב הפס, רק לידע כללי. אני לא יודע איזה ראוטר בדיוק בזק מציעים ומה המפרט הטכני שלו, אבל אני בטוח שזו לא משוכה טכנולוגית שדורשת הרבה מאמץ בכדי להתגבר עליה.
בנוסף לאמור לעיל, הם משווקים את החבילה הזו עבור מספר משתמשים במקביל. כך גם אם כל צרכן מחובר בחיבור של 1 גיגה, תאורטית ניתן לנצל את מלוא רוחב הפס.
עם זאת, יש המון מחשבים חדשים עם כ.רשת 2.5 גיגה, וגם אפשר לקנות כרטיסי 2.5 גיגה ב-$30-50.
אתה לא צריך ראוטר עם מעבד אינטל בשביל לקבל את מלוא רוחב הפס, רק לידע כללי. אני לא יודע איזה ראוטר בדיוק בזק מציעים ומה המפרט הטכני שלו, אבל אני בטוח שזו לא משוכה טכנולוגית שדורשת הרבה מאמץ בכדי להתגבר עליה.
בנוסף לאמור לעיל, הם משווקים את החבילה הזו עבור מספר משתמשים במקביל. כך גם אם כל צרכן מחובר בחיבור של 1 גיגה, תאורטית ניתן לנצל את מלוא רוחב הפס.
צודק.23/06/2021 20:56TheCoolest כתב: מסכים עם זה שזה דיי מיותר, למעט אלה שרוצים upload גבוה יותר.
בנוסף לאמור לעיל, הם משווקים את החבילה הזו עבור מספר משתמשים במקביל. כך גם אם כל צרכן מחובר בחיבור של 1 גיגה, תאורטית ניתן לנצל את מלוא רוחב הפס....
עוצמת העיבוד קשורה ויותר רלוונטית למספר חיבורים בו זמנית שהראוטר יכול להתמודד איתם. אז במובן מסוים, זה כן קשור לניצול מקסימלי
של רוחב הפס בחיבור Wi-Fi. רלוונטי בעיקר ליישומים הדורשים פתיחת מס' חיבורים בו זמנית. לדוגמא, משתמשים כגון גיימרים שגם זמן התגובה חשוב להם יכולים להנות מנתב עם מעבד "עוצמתי" יותר.
גם משתמשי טורנטים יכולים להנות מרוחב פס 2.5Gbps. כמובן, בהנחה שבזק לא תגביל אותם משמעותית