https://www.amazon.de/Sennheiser-Specia ... B07Q7S7247
תעדכנו את המחיר שיוצא לחברי פרים (99יורו- חצי מחיר)
אוזניות Sennheiser HD 599 מחיר לפרים
כללי הפורום
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
אחלה אוזניות, קניתי כאלו ב100 דולר במבצע באמזון לפני כמה שנים, אוזניות ראשונות שהן "פתוחות" אמנם הבאס לא חזק כמו באוזניות סגורות אבל מקבלים במה מאד רחבה, כמעט תלת מימד(ועובד מעולה עם סרטונים של אודיו "תלת מימד"), צליל מדוייק ומאוזן בכל התדרים וגם לא מתחממות אחרי הרבה שעות בקיץ 
מה לגבי המשלוח ?
רגע, הפריים בגרמניה?
קניתי את ה HD579 ממש ממזמן כי לא נפלתי על המבצע הזה ואני לא מבסוט,
מאוד באסיות ולא מאוזנות.
כן אזניות טובות אבל לא לטעמי
אכן עיצוב טוב ונוחות!
בגדול, אם הייתי הולך על זוג, חבל שלא הלכתי על ה 599 במקום 579... אשכרה הבטיחו שזה יהיה אותו דבר ... (הצבע האפור מגעיל)
כנראה יורידו בקרוב את סדרת ה HD5x9
כנראה האבלוצייה של המובילות בסדרת ה5 במשך כל השנים היו 595 > 598 > 599 > 560s
רגע, הפריים בגרמניה?
קניתי את ה HD579 ממש ממזמן כי לא נפלתי על המבצע הזה ואני לא מבסוט,
מאוד באסיות ולא מאוזנות.
כן אזניות טובות אבל לא לטעמי
אכן עיצוב טוב ונוחות!
בגדול, אם הייתי הולך על זוג, חבל שלא הלכתי על ה 599 במקום 579... אשכרה הבטיחו שזה יהיה אותו דבר ... (הצבע האפור מגעיל)
כנראה יורידו בקרוב את סדרת ה HD5x9
כנראה האבלוצייה של המובילות בסדרת ה5 במשך כל השנים היו 595 > 598 > 599 > 560s