מחפש המלצה לנגן טוב 1000~1200 ש"ח

Wearables, שעונים חכמים, צמיגי ניטור, משקפים חכמות, Google Glass וכו'
שלח תגובה
spon83 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 995
נתן תודות: 166 פעמים
קיבל תודות: 108 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם
אני מכיר רק את הIPOD במחיר הזה, אם למישהו יש המלצה אחרת אני אשמח לשמוע.

מבוסס פלש (לאמינות) כי כבר שמעתי סיפורים על איך נגנים מבוססי דיסק קשיח מתו אחרי תקופה קצרה יחסית.
8GB.
רק למוזיקה.
אני צריך יותר מ-4GB ואת איכות השמע הכי טובה בתקציב (רוב המוזיקה שלי מקודדת ב-LOSSLESS,FLAC ו-MP3 בביטרייט של 500KBPS ומעלה.

דרך אגב יש לי SONYERICSSON W800I, אולי כדאי יותר להגדיל לו את הזיכרון? או שנגן ייעודי עדיף?

תודה לכל המגיבים[/u]

Smigol
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 194
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

לפי מה שאתה אומר רוב המוסיקה שלך היא בFLAC זה אומר שכל שיר ממוצע שוקל כ 20 MB תעשה חישוב כמה תוכל להכניס ל8 G.
אם אתהלא רוצה לקנות נגן מבוסס HDD רק בגלל האמינות אתה יכול לקנות בשקט,ליפני כחודש עשיתי סקר שוק די נרחב(באינטרנט) לגבי השמוע שגם הגיע לאוזני כשה רציתי לקנות נגן. והשמוע הופרכה כליל כמוכן אתה יכול בתוספת של כ 150 ש"ח לקנות אחריות ל3 שנים של חברת MACK
אז תחשוב שנית על כל המצב

spon83 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

Smigol כתב:לפי מה שאתה אומר רוב המוסיקה שלך היא בFLAC זה אומר שכל שיר ממוצע שוקל כ 20 MB תעשה חישוב כמה תוכל להכניס ל8 G.
אם אתהלא רוצה לקנות נגן מבוסס HDD רק בגלל האמינות אתה יכול לקנות בשקט,ליפני כחודש עשיתי סקר שוק די נרחב(באינטרנט) לגבי השמוע שגם הגיע לאוזני כשה רציתי לקנות נגן. והשמוע הופרכה כליל כמוכן אתה יכול בתוספת של כ 150 ש"ח לקנות אחריות ל3 שנים של חברת MACK
אז תחשוב שנית על כל המצב
...
אז כעיקרון ,אם נתייחס למבוססי HD, אין מקום להירתע מהשמועה?

אז מה יש המלצות בכיוון הזה?

Smigol
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

בתווח הזה אני אישית מכיר טוב רק שני מכשירים כנראה יש יותר :-)
1.zen m creative
2.iaudio x5 cowon
שני המכשירים יש להם אחלה סאונד אחלה ממשק.
תקרה אליהם קצת בזאם או בכל אתר אחר ואז תשאל שאלות אם יהיו
אני אישית בסופו של דבר הלכתי אל הIAUDIO

spon83 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

Smigol כתב:בתווח הזה אני אישית מכיר טוב רק שני מכשירים כנראה יש יותר :-)
1.zen m creative
2.iaudio x5 cowon
שני המכשירים יש להם אחלה סאונד אחלה ממשק.
תקרה אליהם קצת בזאם או בכל אתר אחר ואז תשאל שאלות אם יהיו
אני אישית בסופו של דבר הלכתי אל הIAUDIO
...
האמת, ה-X5 ממש קורץ לי ...
מה ההתרשמות הכללית שלך ממנו? איך הוא בשימוש יום יומי?
יש טענות? פלוסים/מינוסים? :wink:

Smigol
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

בשימוש היום יומי הוא פשוט אחלה.ישלו סוללה גדולה (לדגם L) יש לו ממשק נח לטעמי ממש כמו ממשק שאתה רגיל אליו בחלונות(תיקיות לפי בחירתך)
הממשק מאפשר פשוט לגרור קבצים מהמחשב בלי שום המרה ובלי שום עדכונים(סרטי וידאו צריך להמיר אבל אתה מקבל תוכנה ידידותית בהחלט)
ניתן לשים בו עברית אם אתה מתקין אליו ROCKBOX-המכשיר נתון לשינום תמידיים כיון שהוא בעל קוד פתוח.
החיסרון היחיד לטעמי אבל זה חוסר יציאת AV .אבל אני לא מחשיב את זה כי אם אתה קונה את זה רק למוסיקה אז זה לא חשוב.
כזת קשה אליו לראות סרטים כי המסך קטן אבל שוב אני מבין שאתה נה אותו בישביל מוסיקה.
הוא אצלי כבר חודשיים ובינתיים אני מקבל תמורה על כל שקל.
בסכום שאתה מדבר אליו ואל הנפחים שאתה מדבר אתה באמת צריך לחשוב או יו או על הZEN
למרות שיש לי את הX5
הנה כמה דברים טובים על ZEN :-) הוא קל יותר יש לו מסך גדול יותר והוא אבל הסוללה שלו קטנה יותר והממשק טיפה פחוט ידידותי כיון שבאת העברת קבצים צריך לבדר אותם אם תוכנה.מה שכן יש לו משטח מגע נח ביותר

LinkTree
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 120
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #7 

רק דבר אחד יש לי לומר על ה IAUDIO - הוא אמנם נגן איכותי אלב הממשק שלו לטעמי ממש לא נוח - אפילו בין הגרועים שיצא לי לראות.
אני ממליץ לך לשחק איתו קצת לפני שאתה הולך לקנות אותו.

בנוסף אם חשובה לך באמת איכות השמיעה אני מניח שאתה מקציב לפחות 400 שח לאוזניות איכותיות ואם לא אז אני ממליץ לשקול שוב את העניין כי האוזניות שמקבלים עם רוב הנגנים הן לא משהו - בטח לשמיעת מוסיקה באיכות גבוהה (LOSSLESS למשל)

spon83 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

LinkTree כתב:רק דבר אחד יש לי לומר על ה IAUDIO - הוא אמנם נגן איכותי אלב הממשק שלו לטעמי ממש לא נוח - אפילו בין הגרועים שיצא לי לראות.

בנוסף אם חשובה לך באמת איכות השמיעה אני מניח שאתה מקציב לפחות 400 שח לאוזניות איכותיות ואם לא אז אני ממליץ לשקול שוב את העניין כי האוזניות שמקבלים עם רוב הנגנים הן לא משהו - בטח לשמיעת מוסיקה באיכות גבוהה (LOSSLESS למשל)
...
אני אף פעם לא הולך לקנות על עיוור 8) ואני תמיד בודק את המוצר לפני קנייה (Y)
אני מקציב 500~600 ש"ח לאוזניות, אבל עדיין לא החלטתי על דגם מסויים.

SMIGOL
כמו שאמרתי אני לא הולך לראות סדרות או סרטים על המסך, ולא כלכך משנה לי מסך מגע. הוא ישמש בעיקר למוסיקה ואני לא אוהב כלכך להתפשר על איכות (בתלות בתקציב :( ) ואולי מדי פעם להעברת קבצים מהעבודה הביתה (ולפי מיטב הבנתי הIAUDIO יותר מוצלח מבחינת אספקט זה)...

Smigol
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

spon83 כתב:
LinkTree כתב:רק דבר אחד יש לי לומר על ה IAUDIO - הוא אמנם נגן איכותי אלב הממשק שלו לטעמי ממש לא נוח - אפילו בין הגרועים שיצא לי לראות.

...
אני אף פעם לא הולך לקנות על עיוור 8) ואני תמיד בודק את המוצר לפני קנייה (Y)
אני מקציב 500~600 ש"ח לאוזניות, אבל עדיין לא החלטתי על דגם מסויים.

SMIGOL
כמו שאמרתי אני לא הולך לראות סדרות או סרטים על המסך, ולא כלכך משנה לי מסך מגע. הוא ישמש בעיקר למוסיקה ואני לא אוהב כלכך להתפשר על איכות (בתלות בתקציב :( ) ואולי מדי פעם להעברת קבצים מהעבודה הביתה (ולפי מיטב הבנתי הIAUDIO יותר מוצלח מבחינת אספקט זה)...
...
אולי לא הבנתה אבל לי יש IAUDIO ואנני מבסוט :-) כך שאני איתך

madror
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2458
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

IAUDIO

שליחה #10 

אני כאחרון המוהיקנים למיני דיסק של SONY ששמרתי להם אמונים במשך שנים יכול רק לשבח את IAUDIO והנגן החדש שלהם ה iAudio i7 .

גם אצלי רוב החומר שמור ב פורמט FLAC LOSSLESS (תהליך ההמרה של ספריית הדיסקים עוד בעבודה) ועם אוזניות איכותיות התוצאה מדהימה מהנגן הקטן הזה.

אני קניתי את המכשיר (8G) בבאג ומאז אין מרוצה ממני.

המכשיר בא עם תוכנת המרה איכותית של jetAudio שעושה את העבודה בממשק קל ופשוט.

לגבי הטענות ברשת על הממשק של המכשיר , אז מה אני אגיד לך , יש כאלה שלא מסתדרים עם עכבר עם גלגלת , כך שזה עניין של לימוד עצמי של כמה דקות ולאחר יום אתה מסודר (ולא , לא צריך להיות בוגר הטכניון בשביל להבין איך להפעיל את הממשק שלו).

אם בכל זאת אתה ה רוצה לראות סרטים על המכשיר , אז המסך הקטן ב I7 היה לך קצת בעייתי (ויקר אחרי ביקור אצל אופטמטריסט) , הייתי ממליץ לך ללכת על אחיו הגדול על ה D2 שהוא בעל אותה מערכת ותמיכה בקבצי FLAC LOSSLESS ובעל מסך של 2.5 אינץ .

4G יעלה סביב ה 1000 שקל שזה התקציב שלך ובאמצעות כרטיס הרחבה SD יתן לך את הנפח המתאים לדרישות שלך.

מומלץ,

Eyal777
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 94

שליחה #11 

הייתי הולך על הZen Vision M. נגן פשוט מדהים. ועכשיו הוא בצניחה במחירים, כי הפסיקו לייצר אותו, אחרי שקריאטיב לא הצליחה לכבוש אחוזים גדולים יותר מהשוק של אפל. אבל באמת שהנגן מדהים, והפסקת הייצור שלו היא רק משיקולי רווחים של קריאטיב, ולא מבעיות כלשהן.

שלח תגובה

חזור אל “טכנולוגיה לבישה”