בעיית ה EPG וההתנהלות מול מיקרוסופט

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
kobyb פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 763
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

הייתי במפגש קבוצת הדיון שהיה במשרדי מיקרוסופט, שם העלו מספר משתמשים בעיות בטיפול ב EPG.
באותו דיון היה נוכח אדם שתפקידו היה לספק למיקרוסופט את ה EPG (מיקרוסופט שכרה את שירותיה של החברה לטובת השירות) והוא אמר שיטפל בכל הבעיות שיעלו.

אתמול נתקלתי בפורום במספר לא קטן של מתלוננים על ה EPG, האם יש כבר מקום מסודר בא ניתן להציף את הבעיות והאם אכן מתייחסים אליהם ומתקנים אותן?

תודה,
קובי

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #2 

אין למיטב ידיעתי הרבה שיפור בנושא.

הגורם שצריך להשתפר הוא TV2DAY (החברה שמנהלת את נושא ה-EPG בארץ). או שהם ישתפרו או ש-YES יחליטו אל חברה חדשה שתעשה להם את ה-EPG.

מיקרוסופט בבעיה, למרות שהם מספקים לך את ה-EPG הם די כלואים בהחלטות של יס והוט לגבי מי ספק ה-EPG שלהם.

אם החברות ממשיכות לעבוד עם TV2DAY, אז הכתובת לתלונות זה בעצם TV2DAY (אם כי אתה לקוח של מיקרוסופט בעצם...)...

מבולבל? גם אנחנו...

kobyb פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

יש כאן קהילה עם הרבה כוח, מדוע לא לפתוח בשיתוף פעולה עם אותה חברה TV2DAY להקים פורום תמיכה ולקדם את הנושא לטובת הקהילה - פידבקים למשתמשים זה משהו שכל מפתח תוכנה היה רוצה לקבל - Testing ממשתמשי הקצה... (עצוב אבל זו עובדה)

אם כבר פניתם לחברה בהצעה דומה ולא נעניתם נשמח לדעת, אולי גם הלקוחות - YES ו-Microsoft ישמחו לדעת על כך ולהסיק מסקנות..

בכל מקרה תיעוד הבעיות יכול רק לתרום לקהילה שכן אם תוחלף החברה יהיה מקום מסודר של כל הבאגים שצריך לתקן.

בנושא שכל כך חשוב לקהילה הייתי רוצה אפשרות להשפיע יותר - וככל שיהיו יותר משתמשים פעילים בנושא כך גדל הסיכוי לקידום המוצר.
נערך לאחרונה על ידי kobyb ב 07/08/2007 7:55, נערך פעם 1 בסך הכל.

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #4 

הכוונות שלך טובות, אתה פשוט נמצא במדינה הלא נכונה. איזה אינטרס יש לTV2DAY להשקיע משאבים וזמן בשיפור הEPG? גם ככה הם מונופול בתחום הזה, ואת הכסף שלהם הם מקבלים, הם לא יקבלו אגורה אחת יותר אם הם ישקיעו בEPG נורמלי.

אותו דבר קורה בארץ עם ניווט הGPS (ואני חושב שעופר יודע על מה אני מדבר). תוכנת IGO שכיום היא פחות או יותר התוכנה היחידה שלקוח ישראלי יכול להשתמש בה באופן חוקי מקבלת את הנתונים שלה מחברת "מפה". יש המון טעויות כאלה ואחרות, וכל פנייה לIGO רק מזכה בהפניית אצבע מאשימה כלפי חברת "מפה" שמספקת את המידע. נשמע מוכר?

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

1. לא היה נציג של TV2DAY במפגש ה-USER GROUP. מי שאתה כנראה מתכון לו, זה שמיל שהוא האדם במייקרוסופט האחראי על ה-EPG.
2. קרמיקה - בנושא המפות של IGO, צפה להפתעה בקרוב... :wink:
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #6 

מרטין - אני מכיר את ההפתעה המדוברת...נראה טוב, אבל לגבי הדיוק, נחכה ונראה.

בכל מקרה, קובי - מאחל לך בהצלחה ואם אתה צריך עזרה בתיעוד של משהו, גם מוכן לעזור לך, אבל פשוט אין עם מי לדבר בעניין הזה.

kobyb פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

עופר, תודה על התיקון - אני בטוח שלשמיל ממיקרוסופט יש מה לומר בנושא - הוא הראה רצון להקשיב לתקלות ונכונות לגרום לTV2DAY לתקן אותן - ואני בטוח שיש לו את הכוח (אולי גם הכסף) לעשות כן.

אני עדיין מצפה ממנהלי הפורום להרים את הכפפה ולפתוח פורום או דביק בפורום לריכוז בעיות ה EPG.

אולי יש ציפיה לראות כמה תגובות מחברי הפורום יש להצעה - האם זה משהו שבאמת מציק לרבים בפורום או שנוח עם הפתרונות השונים כדוגמת MegaEPG או רכישת כרטיס DVB-S...

digest
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 782
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #8 

kobyb,

הנושא הוא הרבה יותר מורכב. לא היתי חושב על זה כאין לגורמים רצון או רעיונות. הבעיה שהרצון וראיה של כל שחקן שונים מאחרים :cry:
YES ו-HOT מתחרים בשוק ה- PVR עם HTPC שלנו, TV2DAY - זה מונופול שלא רוצה לאבד את מקור ההכנסות שלה. למיקרוסופט אין יותר מדי רצון לעשות מהפכות, EPG לישראל זה סימון "V" בפרוייקט, לא יותר מזה. כל עוד מדובר במאות אנשים בלבד -- לא ישקיעו בEPG מלה ומדוייק.

kobyb פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

אני מעדיף להתקדם בצעדים קטנים בהשגת היעדים שלי - כהתחלה יש לרכז את הבעיות מכל המשתמשים.

אני מסכים שיש אינטרסים שונים - אך לדעתי למיקרוסופט יש רצון להשתלט על שוק הMEDIA CENTER ואם נראה ש-EPG זה נושא חשוב לנו הקהילה - אז מיקרוסופט תתייחס לכך ברצינות.

החברות השונות בונות על כך שאנחנו המשתמשים נתייאש בדרך או נפנה לפתרונות שונים - ניתן גם אחרת, ויש דוגמאות בשפע.

כל תהליך מתחיל בצעד ראשון...
There is no spoon

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #10 

צודק 100%, היתה נכונות מצידם באותו זמן ולדעתי דברים היו משתפרים אם היה כזה פורום.

מקווה שלא מאוחר מידי כעת.
HiFiMusic IL

digest
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 782
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #11 

יש רצון להשתלט על שוק הMEDIA CENTER
...
יש רצון, השאלה עד כמה חשוב למיקרוסופט EPG מושלם או מספיק EPG כלשהו, כמו אחד שיש לנו היום. בערך EPG עם שגיאות ופיספוסים. שווה להם מאמץ להשקיע בEPG יותר מדוייק? אני לא בטוח. אני לא אומר שלא צריך לנסות לדבר עם הגורמים, אבל לפי דעתי אנחנו צריכים להשקיע יותר בפיתרונות הפנימיים שלנו.

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15948
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #12 

לדעתי EPG שעובר כל כך הרבה ידיים תמיד לא יהיה מעודכן ומדוייק.
YES נותנים ל TV2DAY ו TV2DAY נותנים למיקרוסופט.
אם לדוגמא ערוץ 2 משנה את השידורים של הערב בשעה 14:00 בצהריים (הוא עושה את זה הרבה)
בטח כבר לא יהיה עדכון בלוח של מיקרוסופט, כי זה צריך לעבור כל כך הרבה גופים.
לדעתי זה מקרה אבוד.
מאז שקניתי את הכרטיס לווין הוא מתעדכן ה EPG כמה פעמים ביום.
ונדיר ביותר שיש טעויות, ואם יש בדר"כ הם קשורות לערוץ 2.
וגם אני מקליט ערוצים 10,2,1,33 דיגיטלית.

זה הכרטיס:
http://cgi.ebay.com/Twinhan-DTV-Sat-Exp ... dZViewItem
אולי המוכר יסכים לשלוח לארץ

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #13 

בקרוב מתוכנן מפגש USER GROUP מס' 2, ונכניס את זה כנושא קבוע למפגשים עד שנראה תוצאות.
בלי קשר, החברה' ממיקרוסופט (גם שמיל וגם מאור) חברים וקוראים את האתר, מספיק שתפתחו מידי פעם או תקפיצו הודעות ישנות בנושא ואני אעביר את זה אליהם.
בלי קשר, kobyb, פתח שירשור תלונות על EPG ואני אדביק אותו.
שימו לב, המטרה היא לרכז בעיות ולא שירשור התבכיינות, המטרה היא שהשירשור יהיה עיניינו ופרודוקטיבי.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

kobyb פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #14 

תודה מרטין - שרשור "תלונות בנושא EPG של Yes/Microsoft/TV2DAY" נפתח