אשמח ליעוץ !
אני מתכוון להשקיע במערכת קולנוע ביתית לחדר בינוני/קטן ואני לא בטוח איזה רמקולים כדי לי להשקיע..
אני מתלבט בין morel MT3 ל FOCAL Dome Flax .
אני דיי חדש בתחום ואשמח ליעוץ !
אם יש רמקולים אחרים באיזור 12,000 שיותר טובים מהשניים אשמח לשמוע עליהם .
בלתי אפשרי לקבוע מה יותר טוב מבין שני דגמים ספציפיים מבלי להשוות ביהינם עי מדידות והאזנה. אבל באופן כללי, בהשוואה בין שתי החברות, זה פחות או יותר כמו להשוות את נס ציונה לפאריס. פוקאל זו חברה ענקית עם שנים של נסיון ומשאבי פיתוח רבים, ומורל זו נגריה בנס ציונה. אני יכול להעיד על סדרת Aria 900 של פוקאל שהיא מעולה, רק יקרה באופן לא מוצדק וחסר פרופורציה בארץ לעומת אירופה. במחיר שציינת, תוכל לקבל כאן את ה Aria 926 אחרי מיקוח...
ildonaldo כתב:
פוקאל זו חברה ענקית עם שנים של נסיון ומשאבי פיתוח רבים, ומורל זו נגריה בנס ציונה.
...
הגזמת ולכלכת קשה על מורל. אין לך מושג. להגיד על מורל נגריה זה כמו להגיד על רופא פקיד או קצב (מבלי לזלזל בפקידים וקצבים, רק שאלה לא מקצועות הקשורים ממש לרפואה).
ildonaldo כתב:
פוקאל זו חברה ענקית עם שנים של נסיון ומשאבי פיתוח רבים, ומורל זו נגריה בנס ציונה.
...
הגזמת ולכלכת קשה על מורל. אין לך מושג. להגיד על מורל נגריה זה כמו להגיד על רופא פקיד או קצב (מבלי לזלזל בפקידים וקצבים, רק שאלה לא מקצועות הקשורים ממש לרפואה).
...
מורל לא נגריה - ואם הייתה בתחילה אז תזכרו שסטיב ג׳ובס מ Apple התחיל במחסן של חברו ..
יש לי סאב של מורל ואני מאד מרוצה - מה גם שהשקעה בחברה כחול לבן זה טוב בין השאר לנפש !