עזרה בבחירת ממיר ביס

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
jazz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

חברים שלום,

יתכן שבקרוב אחליף את הוט ביס.
כיוון שראיתי לא מעט הזכרות על ממירים של יס כאן (ולאחר שהנציגה הנחמדה הבטיחה שאוכל לבחור איזה ממיר שארצה) רציתי לדעת מה בעצם ההבדלים בין הממירים השונים ומה עדיף למי.
הבנתי שיש את הSD3100 (או S3100, לא זוכר) ואת ה V100 (יכול להיות?) והייתי מעוניין לדעת מה ההבדל בין כל אחד?

תודה

vitalyi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2594
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #2 

אם אתה עובר ל-YES בתור לקוח חדש, תוכל ללחוץ עליהם שיתנו את YESMAX ללא תוספת תשלום (יש תקדימים). בין הממירים הרגילים הכי טוב הוא ADB3100S . ל-ADB3100SV היתה בעבר בעיה עם יציאת SVideo דרך SCART – לא יודעה אם היא נפתרה.
ויטלי

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
שם מלא: איתן
נתן תודות: 912 פעמים
קיבל תודות: 452 פעמים

שליחה #3 

jazz כתב:חברים שלום,

יתכן שבקרוב אחליף את הוט ביס.
כיוון שראיתי לא מעט הזכרות על ממירים של יס כאן (ולאחר שהנציגה הנחמדה הבטיחה שאוכל לבחור איזה ממיר שארצה) רציתי לדעת מה בעצם ההבדלים בין הממירים השונים ומה עדיף למי.
הבנתי שיש את הSD3100 (או S3100, לא זוכר) ואת ה V100 (יכול להיות?) והייתי מעוניין לדעת מה ההבדל בין כל אחד?

תודה
...
עיצה שלי,כל מה שהם מבטיחים תדרוש בכתב,אני התחברתי אליהם לפני חודש,
כל ההבטחות הטלפוניות הופרו,תזהר.
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי
נתן תודות: 342 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #4 

אצלי, ההבטחה ל- 3100S הועלתה על הכתב, לאחר שהסוכן קיבל אישור מהמנהל שלו..
הוא ניסה להגיד שהוא מבטיח שיגיע הממיר הזה. לא עזר לו.. הבין שבלי זה אני לא מתחבר..
ואתם חושבים שביום ההתקנה הגיעה ה- 3100S...? אתם טועים.
שלחתי את המתקין כדי שיארגן ממיר ממתקין אחר באיזור. לא היתה להם ברירה, זה היה כתוב שחור על גבי לבן בהסכם הצטרפות.

חוץ מזה, מלבד S-Video, יש לקחת בחשבון שה- 3100SV יכול לעשות בעיות בחיבור Scart to 4Bnc's, כמו אצלי למשל. פשוט לא עבד.

Giliboy
...

jazz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

תודה לכולם..

שליחה #5 

קודם כל תודה לכולם,

בינתיים החלטנו לדחות בבית את המעבר ליס לפחות לסוף החופש הגדול (מי בכלל זוכר שיש דבר כזה) פשוט כי אחי הקטן רואה ביפ וערוץ 3 -שלא קיימים ביס.

ניקו - אכן דרשתי לראות את החוזה לפני שאני נותן מספר כרטיס אשראי (מה שדרש הרבה צעקות ושיכנועים) ולהפתעתי היה כתוב שם שקנס ההתנתקות לפני תום המבצע הוא 419 ש"ח בניגוד מוחלט ל390 ש"ח שאמרה לי הנציגה. הטענה: "נכון, טעות שלי." :?
כמו כן, המבצע שדובר עליו איתי נכתב בכתב יד ולא ממש הופיע בברור כחלק מהחוזה.
גם עניין הממיר הספציפי שביקשתי התחיל בשיחה הראשונה כ"בוודאי" ובשיחה אחרת כ "תלוי כמובן מה יהיה לטכנאי במכונית..."

אני מעדיף שלא להאמין שמנסים לרמות מישהו בכוונה - אבל בהחלט צריך לבדוק הכל בארבע עיניים ולא אפחד לומר שאף להקליט את השיחה !

נראה מה יהיה על מסע היס לאחר החופש... :wink:

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”