המלצה על LCD
למרחק כזה לא הייתי לוקח פחות מ-32 אינץ', עם נטייה חדה מאוד כלפי 37 אינץ'.
אני במרחק של פחות מ-2 מטר נמצא עם 32.
לגבי המחיר והמלצות, מה התקציב שלך? מחיר סביר של מישהו X יכול להיות מחיר אסטרונומי למישהו Y
אני במרחק של פחות מ-2 מטר נמצא עם 32.
לגבי המחיר והמלצות, מה התקציב שלך? מחיר סביר של מישהו X יכול להיות מחיר אסטרונומי למישהו Y
זה באמת ככה =]
אבל אתה צריך לקחת בחשבון שטלוויזיות מסך רחב נראות יותר קטנות לעין, ולכן לפעמים הגודל יכול להטעות.
בכל מקרה, כמו שאמרתי למרחק כזה הייתי לוקח מינימום 32 אינץ', או אפילו 37 אינץ'.
הכי טוב זה ללכת לחנות, לעמוד/לשבת/לרקוד עוגה עוגה במרחק שבו פחות או יותר תראה טלוויזיה בבית, ולראות מה יותר מתאים לך מבחינת גודל.
הבעיה היא שבתקציב הזה אי אפשר להשיג 37 אינץ', וגם ה-32 אינץ' קצת מוגבל.
לגבי ה-R81, לי יש אותה ואני ממליץ עליה כל הזמן בחום =]
עכשיו, אני לא אומר לך רוץ לקנות אותה, אני ממליץ עליה כי היא היחידה שהתנסיתי איתה והיא עושה את העבודה מעולה.
אף על פי שבשידורי טלוויזיה יש אחרות שעושות את העבודה טוב יותר.
זה כמובן תלוי בצרכים שלך ועד כמה אתה יכול להיות גמיש בנוגע למחיר, מכיוון שה-R81 לא נכנסת ב-3-4 אלף.
היא נוטה יותר ל-4,800+.
אבל אתה צריך לקחת בחשבון שטלוויזיות מסך רחב נראות יותר קטנות לעין, ולכן לפעמים הגודל יכול להטעות.
בכל מקרה, כמו שאמרתי למרחק כזה הייתי לוקח מינימום 32 אינץ', או אפילו 37 אינץ'.
הכי טוב זה ללכת לחנות, לעמוד/לשבת/לרקוד עוגה עוגה במרחק שבו פחות או יותר תראה טלוויזיה בבית, ולראות מה יותר מתאים לך מבחינת גודל.
הבעיה היא שבתקציב הזה אי אפשר להשיג 37 אינץ', וגם ה-32 אינץ' קצת מוגבל.
לגבי ה-R81, לי יש אותה ואני ממליץ עליה כל הזמן בחום =]
עכשיו, אני לא אומר לך רוץ לקנות אותה, אני ממליץ עליה כי היא היחידה שהתנסיתי איתה והיא עושה את העבודה מעולה.
אף על פי שבשידורי טלוויזיה יש אחרות שעושות את העבודה טוב יותר.
זה כמובן תלוי בצרכים שלך ועד כמה אתה יכול להיות גמיש בנוגע למחיר, מכיוון שה-R81 לא נכנסת ב-3-4 אלף.
היא נוטה יותר ל-4,800+.