פיליפס פיקסל פלוס
-
סמדר
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
קיבלנו המלצה על LCD של פיליפס ''42 דגם 5322 בשיטת פיקסל פלוס. מחיר 8900 ש"ח
המוכר אמר שזו טכנולוגיה מתקדמת יותר.
בחנות השידור היה נראה טוב גם ב- DVD וגם טלויזיה, אבל זה בחנות
האם מישהו כאן יודע על מה מדובר ואיך ה LCD הזו? האם מומלץ?
תודה
המוכר אמר שזו טכנולוגיה מתקדמת יותר.
בחנות השידור היה נראה טוב גם ב- DVD וגם טלויזיה, אבל זה בחנות
האם מישהו כאן יודע על מה מדובר ואיך ה LCD הזו? האם מומלץ?
תודה
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
עד כמה שידוע לי לפיליפס יש מפעל משותף עם LG והם מקבלים מהם את מסכי ה LCD. התרומה הייחודית של פיליפס היא האלקטרוניקה ובעיקר טכנולוגיית ה PixelPlus שזה בעצם מעבד ווידאו שעושה עבודה לא רעה בכלל בשיפור ווידאו Standard Definition
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- אורעדי
-
- חבר פעיל

- תגובות: 67
פיליפס LCD מצויינות. יחד עם זאת, אם תוכל להשקיע קצת יותר כדאי ללכת על סדרה 7 (7332 או 7562) או סדרה 9 שכבר יקרות יותר משמעותית.
- flyboy
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
כן, אבל למה?
ההפרש בין 5322 ל7562 הוא בערך 5000 ש"ח. אם ההבדל היחיד הוא פיקסל פלוס 1 במקום פיקסל פלוס 2 אני לא בטוח שזה מצדיק לשלם 150%. אלא אם כן מישהו יגיד אחרת. ויסביר.
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
Pixel Plus בעקרון זה טכנולוגיה המשלבת מעבד ווידאו ייחודי לפיליפס בתוך המסך. קשה מאוד לדעת על מה זה מתבסס ומה זה עושה בדיוק כי זו טכנולוגיה שפיליפס לא חושפים לציבור. עד כמה שזכור לי יש לפיליפס פטנט על טכנולוגיה המאפשרת יצירת פריימים חדשים כאשר תמונת השידור נעה מהר ובכך יוצרת תחושה של תנועה חלקה יותר. וויקיפדיה טוענת שההבדלים בין גרסאות 1 ל 2 זה היכולת לעבד גם שידורים שבמקור הם 720P או 1080I ושההבדל בגרסה 3 זה תוספת של עיבוד ל 1080P.
- flyboy
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
מצטט מוויקיפדיה
In 2005, Pixelplus 2 was launched. This version was the first to be able to perform motion reinterpolation on 480p and 576p material.
In 2006, Pixelplus 3 was launched. This version was the first to be able to perform motion reinterpolation on 720p and 1080i material.
In 2007, Pixel Perfect HD was launched. This version was the first to be able to perform motion reinterpolation on 1080p material.
האם השידורים של יס הם 480p או 576p?
* אם לא כל הקונספט מתחיל להיות משמעותי רק החל מפיקסל פלוס 3, וה7562 טובה מאוד לשידורי יס\הוט הנוכחיים. השאלה היא האם תוספת של 5000 ש"ח מצדיקה זאת, עם ובלי התייחסות להתחלת שידורי יס בקרוב (בתקווה).
* אם כן פיקסל פלוס 1 אינו תורם דבר לאיכות השידור של יס ובטח לא של DVD (או HD-DVD למען הדיון) ולכן יכול להיות שהמסך מציג תכנים בצורה טובה פשוט כי הוא איכותי ומבית טוב ובלי כל קשר לפיקסל פלוס שלו.
In 2006, Pixelplus 3 was launched. This version was the first to be able to perform motion reinterpolation on 720p and 1080i material.
In 2007, Pixel Perfect HD was launched. This version was the first to be able to perform motion reinterpolation on 1080p material.
האם השידורים של יס הם 480p או 576p?
* אם לא כל הקונספט מתחיל להיות משמעותי רק החל מפיקסל פלוס 3, וה7562 טובה מאוד לשידורי יס\הוט הנוכחיים. השאלה היא האם תוספת של 5000 ש"ח מצדיקה זאת, עם ובלי התייחסות להתחלת שידורי יס בקרוב (בתקווה).
* אם כן פיקסל פלוס 1 אינו תורם דבר לאיכות השידור של יס ובטח לא של DVD (או HD-DVD למען הדיון) ולכן יכול להיות שהמסך מציג תכנים בצורה טובה פשוט כי הוא איכותי ומבית טוב ובלי כל קשר לפיקסל פלוס שלו.
-
סמדר
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
מה לגבי שידורי הוט, האם כל העניין לא רלבנטי?
ובשורה התחתונה כן או לא? האם התמונה טובה יותר בגלל הטכנולוגיה?
עקרונית לא משנה לי פלזמה או LCD העיקר איכות התמונה ובשקם טענו שבפליפס הזו הכי טוב רואים.
ובשורה התחתונה כן או לא? האם התמונה טובה יותר בגלל הטכנולוגיה?
עקרונית לא משנה לי פלזמה או LCD העיקר איכות התמונה ובשקם טענו שבפליפס הזו הכי טוב רואים.
- almog12345
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 286
לי יש את ה 7332, 37 אינץ.
יש לי גם הוט, אני יכול להגיד ששידורים של ערוץ 10 ו 22 רואים מדהים, חלק.
שאר הערוצים קצת פחות, בעיקר ממרחק פחות מ 2.5 מטר. במרחק גדול מזה גם רואים חלק.
ממליץ.
יש לי גם הוט, אני יכול להגיד ששידורים של ערוץ 10 ו 22 רואים מדהים, חלק.
שאר הערוצים קצת פחות, בעיקר ממרחק פחות מ 2.5 מטר. במרחק גדול מזה גם רואים חלק.
ממליץ.