בעיה בתיקון כתוביות בתוכנה GOM Player ו- BS.Player PRO
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
זה לא קשור לתוכנת הצפייה אלא לכיתוביות עצמן שלא מתאימות לגירסה של הסרט.
יש ארבע אפשרויות:
1. לחפש קובץ כיתוביות אחר שכן מתאים למה שהורדת
2. להוריד שוב את הסרט והפעם בגירסה שמתאימה לכיתוביות
3. לשנות עם תוכנת עריכה לכיתוביות את ה-FPS שלהן
4. לחיות עם זה ולסנכרן כל הזמן תוך כדי צפייה
יש ארבע אפשרויות:
1. לחפש קובץ כיתוביות אחר שכן מתאים למה שהורדת
2. להוריד שוב את הסרט והפעם בגירסה שמתאימה לכיתוביות
3. לשנות עם תוכנת עריכה לכיתוביות את ה-FPS שלהן
4. לחיות עם זה ולסנכרן כל הזמן תוך כדי צפייה
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אם הבעיה היא רק שהכתוביות מתחילות מאוחר יותר או מוקדם יותר, לדוגמה:
נניח שאתה רואה סרט שהוקלט ללא הפתיח אבל מפעיל כתוביות שקודדו מבחינת הזמנים עם הפתיח, וכל התרגום מתאים מבחינת הפריימים והקצב, הרי שמספיק להתאים את הכתובית הראשונה לסרט ואז כל הסרט גם ככה כבר מסונכרן ולא יידרשו התאמות נוספות.
אבל, אם תיקח סרט שרץ עם 29.97 FPS ותשים כתובית שנלקחה מסרט שרץ ב-25 FPS (או להיפך) הרי שכאן הסנכרון הוא הרבה יותר בעייתי תוך כדי צפייה ומצריך תיקונים בזמן אמת מידי כמה פריימים.
במצב כזה ישנן תוכנות שיודעות לבצע סינכרון (אבל לא תוך כדי צפייה) לדוגמה:Time Adjuster.
נניח שאתה רואה סרט שהוקלט ללא הפתיח אבל מפעיל כתוביות שקודדו מבחינת הזמנים עם הפתיח, וכל התרגום מתאים מבחינת הפריימים והקצב, הרי שמספיק להתאים את הכתובית הראשונה לסרט ואז כל הסרט גם ככה כבר מסונכרן ולא יידרשו התאמות נוספות.
אבל, אם תיקח סרט שרץ עם 29.97 FPS ותשים כתובית שנלקחה מסרט שרץ ב-25 FPS (או להיפך) הרי שכאן הסנכרון הוא הרבה יותר בעייתי תוך כדי צפייה ומצריך תיקונים בזמן אמת מידי כמה פריימים.
במצב כזה ישנן תוכנות שיודעות לבצע סינכרון (אבל לא תוך כדי צפייה) לדוגמה:Time Adjuster.
אני לא מבין אם התרגות מתחיל מזמן מסויים בגירסא מסויימת ואני למכניס אותו לגירסא שונה של שבו הסרט מתחיל 3 שניות אחרי אז צריך לשנות שיקפוץ ב שלוש שניות יותר ... לא ככה? זה מה שעשיתי אבל אחרי 20 שניות הם חזרו למצב ההתחלתי...
מה זאת אוצרת FPS ? כנראה שלא הבנתי...
יש לי את התוכנה TimeAdjuster איך אני משנה את ה FPS??
מה זאת אוצרת FPS ? כנראה שלא הבנתי...
יש לי את התוכנה TimeAdjuster איך אני משנה את ה FPS??
בתוכנה TimeAdjuster רשום :
ערך הfps איך אוכל להשיג אותו?
אני מבין כי לא כולם מהירים מספיק כדי לספור כמה פריימים מופיעים בשנייה רק ע"י צפייה
בסרט
.
לכן Time Adjuster יכולה לעזור לך לחלץ את הFPS מקובץ הוידאו -> השתמש ב:
"טען מהוידאו את הFPS", פתח את הסרט ולבסוף לחץ על כפתור ה"אישור",
לשדה ה-FPS יוכנס אוטומטית הערך המדוייק.
אבל אני לא מוצא את "טען מהוידאו את הFPS" משהו יכול לעזור לי איך אני משנה את הכתוביות ל- FPS הנכונים
ערך הfps איך אוכל להשיג אותו?
אני מבין כי לא כולם מהירים מספיק כדי לספור כמה פריימים מופיעים בשנייה רק ע"י צפייה
בסרט
לכן Time Adjuster יכולה לעזור לך לחלץ את הFPS מקובץ הוידאו -> השתמש ב:
"טען מהוידאו את הFPS", פתח את הסרט ולבסוף לחץ על כפתור ה"אישור",
לשדה ה-FPS יוכנס אוטומטית הערך המדוייק.
אבל אני לא מוצא את "טען מהוידאו את הFPS" משהו יכול לעזור לי איך אני משנה את הכתוביות ל- FPS הנכונים