קבלתי אמזון פריים בחינם בטעות. לדווח או לא לדווח?
-
ildonaldo
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 242
- שם מלא: ildonaldo trumpo
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
שלום
זה ישמע מצחיק והזוי. ב 5 השנים האחרונות עשיתי מנוי לפריים לפחות פעמיים ובטלתי לפני סיום תקופת הנסיון. בפעם האחרונה עשיתי וזה רשם לי שבתוך חודש אחוייב ב 5 ומשהו דולר אם אני זוכר נכון.
הפעם שכחתי מזה ולא בטלתי. השבוע שמתי לב שאני עדיין צופה בעל התכנים באפל טי וי. נכנסתי לחשבון האמזון האישי למנויים בכדי לבטל, ונדהמתי שזה אומר לי שאין לי שום מנוי. בדקתי את החיובים באשראי ופייפל ואין לי שום חיוב. אני בטוח שאין לי חשבון אמזון אחר. אני מצליח לצפות בפריים וידאו מכל מכשיר ללא הגבלה.
נעזוב את הקטע האתי בצד. השאלה היא האם בעוד שנה משהו שם עלול להתעורר ולדרוש ממני תשלום רטרואקטיבי? האם כדאי לדווח להם או פשוט להמשיך להינות מהשירות בחינם?
תודה
זה ישמע מצחיק והזוי. ב 5 השנים האחרונות עשיתי מנוי לפריים לפחות פעמיים ובטלתי לפני סיום תקופת הנסיון. בפעם האחרונה עשיתי וזה רשם לי שבתוך חודש אחוייב ב 5 ומשהו דולר אם אני זוכר נכון.
הפעם שכחתי מזה ולא בטלתי. השבוע שמתי לב שאני עדיין צופה בעל התכנים באפל טי וי. נכנסתי לחשבון האמזון האישי למנויים בכדי לבטל, ונדהמתי שזה אומר לי שאין לי שום מנוי. בדקתי את החיובים באשראי ופייפל ואין לי שום חיוב. אני בטוח שאין לי חשבון אמזון אחר. אני מצליח לצפות בפריים וידאו מכל מכשיר ללא הגבלה.
נעזוב את הקטע האתי בצד. השאלה היא האם בעוד שנה משהו שם עלול להתעורר ולדרוש ממני תשלום רטרואקטיבי? האם כדאי לדווח להם או פשוט להמשיך להינות מהשירות בחינם?
תודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אין מצב שהם יחייבו אותך, אם כי לא סביר כל הסיפור הזה. יתכן שאתה מחובר לחשבון אחר או משהו כזה.
-
ildonaldo
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 242
- שם מלא: ildonaldo trumpo
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
גם לי זה נראה מוזר מאד. אני בוודאות מחובר דרך האפל טי וי וצופה בכל התכנים ללא כל הגבלה. יש לי 2 כתובת מייל עיקריות. פרטית ושל העבודה. בפרטית בדקתי ותחת מנויים באזור האישי באמזון רשום אין מנויים קיימים. במייל השני של העבודה אין בכלל חשבון אמזון.31/05/2021 0:16oferlaor כתב: אין מצב שהם יחייבו אותך, אם כי לא סביר כל הסיפור הזה. יתכן שאתה מחובר לחשבון אחר או משהו כזה....
בדקתי הרגע בדפדפן כרום. נכנסתי ל https://www.primevideo.com ואני מחובר עם השם שלי וחשבון האמזון היחיד שיש לי ואני צופה בכל התכנים כמו באפל טי וי. ניסיתי לצאת ולכנס חזרה ואני עדיין יכול לצפות ללא הגבלה. שם בצעתי את המינוי. בחרתי נסיון ואז 5.59 דולר, אבל מאז הנסיון לפני 3 חודשים כמעט, אני לא מחוייב ואני צופה חופשי כאשר באמזון רשום שאין לי מנוי וזה שוב מציע לי להתחיל תקופת נסיון...
לדעתי נפלתי על איזה GLITCH ברגע הנכון ועכשיו יש לי מנוי חינם, שאין לדעת לכמה זמן זה יעבוד עד שמשהו שם יעלה על זה...
בדקתי בהגדרות כרום תחת PASWORDS. גם לאתר AMAZON וגם לאתר PRIMEVIDEO יש את אותו אי מייל שלי ואותה הססמה. אין לי שום חשבון אחר שעבורו כרום זוכר את הססמה.
מוזר והזוי ביותר...
- dons
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 630
- נתן תודות: 1485 פעמים
- קיבל תודות: 348 פעמים
אני לא הייתי מרגיש נוח עם זה.
אבל זה אני.
ההחלטה היא שלך בלבד.
אבל זה אני.
ההחלטה היא שלך בלבד.
התרשמיות אישיות✍