דיסקים באינטרנט או חנויות ששולחות
אני מציע לך להסתכל בקישורים של האתר ...
הערה לכולם :
האתר עובד מאד קשה ...עפר , מרטין , חיים , כל מנהלי הקטגוריות כולל אני עסוקים כדי להביא לכם באתר המון המון אינפורמציה ועזרה בכל מה שקשור לנושא ...
אין לנו בעיה לענות על שאלות כפי שאתם רואים .. כולנו כמעט ולא ישנים ונמצאים פה כמעט כל שעות היום כדי לענות כמיטב יכלתנו , לבדוק מוצרים , לכתוב סקירות וכו ...
יש לאתר המון מה להציע בלי שום קשר לקהילות הנפלאות שיש כאן ..אני פשוט מציע שתקחו איזה יום ופשוט "תטיילו " באתר ..
בכל מקרה זוהי שאלה שמתאימה לקהילת מוסיקה ולא לפורום אודיו כללי ..
שוב מציע לך להתסכל בקישורים שהאתר מציע יש שם מה שאתה מחפש .
בהצלחה
ותודה על הסבלנות .

הערה לכולם :
האתר עובד מאד קשה ...עפר , מרטין , חיים , כל מנהלי הקטגוריות כולל אני עסוקים כדי להביא לכם באתר המון המון אינפורמציה ועזרה בכל מה שקשור לנושא ...
אין לנו בעיה לענות על שאלות כפי שאתם רואים .. כולנו כמעט ולא ישנים ונמצאים פה כמעט כל שעות היום כדי לענות כמיטב יכלתנו , לבדוק מוצרים , לכתוב סקירות וכו ...
יש לאתר המון מה להציע בלי שום קשר לקהילות הנפלאות שיש כאן ..אני פשוט מציע שתקחו איזה יום ופשוט "תטיילו " באתר ..
בכל מקרה זוהי שאלה שמתאימה לקהילת מוסיקה ולא לפורום אודיו כללי ..
שוב מציע לך להתסכל בקישורים שהאתר מציע יש שם מה שאתה מחפש .
בהצלחה
ותודה על הסבלנות .
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN
-
ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
בסדר,בסדר, לא צריך להתעצבן
אני חדש בפורום ובאינטרנט בכלל,רק עכשו הסבת את תשומת לבי שיש קישורים,הצצתי באמת יש שם אתרים אך רציתי גם מחברים המלצות על חנויות רגילות, בכל אופן תודה על קידומי באינטרנט
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5371 פעמים
ילדיעפים,
אין בעיה, אף אחד לא מתרגז - פשוט זו אחת מהשאלות שיותר מדי פעמים עולות...
אין בעיה, אף אחד לא מתרגז - פשוט זו אחת מהשאלות שיותר מדי פעמים עולות...
- passanger57
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 295
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
cdjungle
מצאתי אתר WWW.CDJUNGLE.COM ששולח דיסקים במחיר הכי זול ( מצאתי אותו במנוע חיפוש כמו זאפ ) והמישלוח חינם !!!! גם לישראל !!! מה ה קאצ' - נראה לכם הגיוני ?
<<ההודעה נמחקה עקב אינטרס מסחרי>>
אדם, שים לב.
אין לסוחר להביע דיעה על מוצר או עסק של מתחרה.
מרטין
אדם, שים לב.
אין לסוחר להביע דיעה על מוצר או עסק של מתחרה.
מרטין
שלום,
גיליתי לאחרונה אתר ישראלי שלדעתי הוא הזול ביותר בארץ:
http://www.discclub.co.il
יכול להיות שהוא מאוד וותיק, אבל אני לא ידעתי עליו...
מבחר גדול מאוד של דיסקים בהנחות רציניות ומשלוח חינם על כל קניה של 3 פריטים.
זול יותר ממחירי חברי המועדון של MusicaNeto, למשל.
אשמח אם מישהו יוכל לגלות לי אתר זול יותר.
כמו כן, לא מצאתי אותו בקישורים של האתר, ואני חושב שכדאי להוסיף אותו.
דודי
גיליתי לאחרונה אתר ישראלי שלדעתי הוא הזול ביותר בארץ:
http://www.discclub.co.il
יכול להיות שהוא מאוד וותיק, אבל אני לא ידעתי עליו...
מבחר גדול מאוד של דיסקים בהנחות רציניות ומשלוח חינם על כל קניה של 3 פריטים.
זול יותר ממחירי חברי המועדון של MusicaNeto, למשל.
אשמח אם מישהו יוכל לגלות לי אתר זול יותר.
כמו כן, לא מצאתי אותו בקישורים של האתר, ואני חושב שכדאי להוסיף אותו.
דודי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כל הדיסקים באתר discclub הם בהדפסה מקומית (ישראלית) והמחיר איננו זול בכלל - מחיר מומלץ לצרכן שניתן בכל חנויות הדיסקים?
אדם
אדם
הי אדם,
אני לא טוען שיש באתר discclub את כל הכותרים שניתן למצוא ב Amazon וברור שלא את אלו שאצלך באתר.
אני פשוט ראיתי שם מבחר גדול של דיסקים עבריים וגם לועזיים, במחירים שאני לא ראיתי בחנויות ה"פיזיות" וגם לא באתרים ישראליים ברשת, כולל כאמור מחירי המנוי של MusicaNeto שנחשבים זולים (ומנוי שנתי שם עולה 40 ₪).
אשמח אם תוכל להגיד לי באילו חנויות אפשר למצוא, למשל, את הדיסק של מירי מסיקה ב 39.90 ₪, או את דיסק האוסף הכפול של לאונרד כהן "The Essential" ב- 69.90 ₪.
כמו כן, חשוב לי להבין:
האם למיטב ידיעתך הדיסקים הנמכרים ב discclub הם בהדפסה שונה מזו של אלו שנמכרים ב MusicaNeto או בחנויות טוואר רקורדס בארץ?
אם כן, אז זה משנה כמובן את כל התמונה...
תודה,
דודי
אני לא טוען שיש באתר discclub את כל הכותרים שניתן למצוא ב Amazon וברור שלא את אלו שאצלך באתר.
אני פשוט ראיתי שם מבחר גדול של דיסקים עבריים וגם לועזיים, במחירים שאני לא ראיתי בחנויות ה"פיזיות" וגם לא באתרים ישראליים ברשת, כולל כאמור מחירי המנוי של MusicaNeto שנחשבים זולים (ומנוי שנתי שם עולה 40 ₪).
אשמח אם תוכל להגיד לי באילו חנויות אפשר למצוא, למשל, את הדיסק של מירי מסיקה ב 39.90 ₪, או את דיסק האוסף הכפול של לאונרד כהן "The Essential" ב- 69.90 ₪.
כמו כן, חשוב לי להבין:
האם למיטב ידיעתך הדיסקים הנמכרים ב discclub הם בהדפסה שונה מזו של אלו שנמכרים ב MusicaNeto או בחנויות טוואר רקורדס בארץ?
אם כן, אז זה משנה כמובן את כל התמונה...
תודה,
דודי
דודי,
מדובר בדיסקים בהדפסה (ייצור) מקומית - אותם דיסקים הנמכרים גם בכל החנויות בארץ. כמובן בחנויות מוכרים גם דיסקים מיובאים, אבל זה עניין אחר.
אני לא מבקר בחנויות דיסקים יותר מדי, אבל נראה לי כי המחירים הנ"ל רגילים לגמרי - האם בדקת באתרי המכירות של חברות התקליטים עצמם - הד-ארצי, אן אם סי, הליקון וטאוור רקורדס? נראה לי כי אלה אותם מחירים בדיוק.
בחנויות שונות המחירים שונים - יש חנויות "זולות" (נדמה לי כי רשת התו השמני היא אחד מהן) שם תמצא מחירים אפילו נמוכים מאלה.
בקיצור לפני שאתה מחליט שזה מקור זול במיוחד כדאי לבדוק את כל השוק?
אגב המחיר הוא לא מה שקובע לדעתי - ראה את המאמרים שלי בנושא
בברכה
אדם
מדובר בדיסקים בהדפסה (ייצור) מקומית - אותם דיסקים הנמכרים גם בכל החנויות בארץ. כמובן בחנויות מוכרים גם דיסקים מיובאים, אבל זה עניין אחר.
אני לא מבקר בחנויות דיסקים יותר מדי, אבל נראה לי כי המחירים הנ"ל רגילים לגמרי - האם בדקת באתרי המכירות של חברות התקליטים עצמם - הד-ארצי, אן אם סי, הליקון וטאוור רקורדס? נראה לי כי אלה אותם מחירים בדיוק.
בחנויות שונות המחירים שונים - יש חנויות "זולות" (נדמה לי כי רשת התו השמני היא אחד מהן) שם תמצא מחירים אפילו נמוכים מאלה.
בקיצור לפני שאתה מחליט שזה מקור זול במיוחד כדאי לבדוק את כל השוק?
אגב המחיר הוא לא מה שקובע לדעתי - ראה את המאמרים שלי בנושא
בברכה
אדם
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: