שלום
קראתי הרבה את הפורום שלכם ורציתי להתייעץ אתכם לגבי מערכת קולנוע ביתית
עד 6000 ש"ח אפשר לחרוג קצת(נגיד עד 6500-7000) עדיף שלא ....
המערכת אמורה להיות בעיקר לצפייה בסרטים , וקצת למוזיקה .
בערך יחס של 80% סרטים 20% מוזיקה.
גודל החדר 6מ' * 4מ' ויש חלל די רחב גם גובה די גבוהה של תקרה בחלק מהשטח (בערך גובה של 5,6 מ') ככה שאני יודע שיהיה אפקט של אקו .
המערכת שאני מחפש צריכה לכלול ריסיבר + 6 רמקולים (5+סאב) , ואני מחפש חדש ולא יד שניה .
אני יודע שחלקכם יגידו לי שעדיף לקנות רצפתיים + ריסיבר במחיר כזה ולהשלים אח"כ , אני עדיין מחפש את כל המערכת כולה ולא רק חלק .
כמובן שאני אלך לשמוע אותה , אבל אני צריך הצעות .
תודה מראש
מחפש המלצה למערכת קולנוע ביתית עד 6000
הדילמה שלך היום היתה בדיוק אותה הדילמה שלי לפני חצי שנה...רציתי מערכת קולנוע בייתי בשווי של עד 6000 שקל כוללת הכל.
אני חיפשתי בכל זאת מערכת שתהיה טובה למוזיקה וגם לסרטים.
חיפשתי בהרבה חנויות אבל לא התלהבתי במיוחד מהרמקולים הסטלייטים שמוצעים במערכות במחיר כזה.
הגעתי לחנות הייפיי בתל אביב, שם רענן הציע לי את המערכת הבאה:
רסיבר marantz 4600 + רמקולים מדפיים קדמיים ווארפידל daimond 9.2 + רמקולים מדפיים אחוריים daimond 9 SR +
סאב וופר Daimond 9, 10 inch.
שמעתי אותה ומיד הבנתי שזאת המערכת שאני רוצה בחדר שלי בבית. עם כל הכבוד לסטלייטים הנחמדים אפילו של פולק אודיו במחירים האלה, במוזיקה הם לא יגיעו בחיים לאיכות של רמקולים אמיתיים.
ואני מוכרח לציין שגם בסרטים הם עושים את העבודה עם הסאב הרצחני הזה של הסדרה החדשה.
אני ממליץ לך אם יש לך תקציב קצת גדול יותר להשקיע ברסיבר החדש של אונקיו 305 SR שגם נותן הספק חזק יותר לכל רמקול, וזכה לביקורות טובות מאד באתרים בעולם.
כל המערכת הזאת כולל חיווט צריכה לעלות לך פחות מ7000 שח, ולא תצתרך להשלים בעתיד חלקים בשבילה.
אני חיפשתי בכל זאת מערכת שתהיה טובה למוזיקה וגם לסרטים.
חיפשתי בהרבה חנויות אבל לא התלהבתי במיוחד מהרמקולים הסטלייטים שמוצעים במערכות במחיר כזה.
הגעתי לחנות הייפיי בתל אביב, שם רענן הציע לי את המערכת הבאה:
רסיבר marantz 4600 + רמקולים מדפיים קדמיים ווארפידל daimond 9.2 + רמקולים מדפיים אחוריים daimond 9 SR +
סאב וופר Daimond 9, 10 inch.
שמעתי אותה ומיד הבנתי שזאת המערכת שאני רוצה בחדר שלי בבית. עם כל הכבוד לסטלייטים הנחמדים אפילו של פולק אודיו במחירים האלה, במוזיקה הם לא יגיעו בחיים לאיכות של רמקולים אמיתיים.
ואני מוכרח לציין שגם בסרטים הם עושים את העבודה עם הסאב הרצחני הזה של הסדרה החדשה.
אני ממליץ לך אם יש לך תקציב קצת גדול יותר להשקיע ברסיבר החדש של אונקיו 305 SR שגם נותן הספק חזק יותר לכל רמקול, וזכה לביקורות טובות מאד באתרים בעולם.
כל המערכת הזאת כולל חיווט צריכה לעלות לך פחות מ7000 שח, ולא תצתרך להשלים בעתיד חלקים בשבילה.