מבקש המלצה לטלוויזיה תואמת לסוני 5
-
Barel2003
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- שם מלא: בראל אברהם
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי אשמח לעזרה, קניתי סוני 5 לא מזמן ואני מחפש טלוויזיה טובה בתקציב של עד 3000, איכות 4k , טלוויזיה חכמה עם כל האפליקציות החשובות, מרחק הצפייה שלי הוא בערך 2 מטר ככה שחשבתי לקנות 48-50 אינצ'. אשמח להמלצות שיעזרו לי לחוויית גיימינג מעולה וחווית צפייה טובה , ולא טלוויזיה שתכאב לי בעיניים , תודה!!
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2611 פעמים
- יצירת קשר:
לדעתי התקציב מעט מגביל.
תבדוק את ה-Q80T, לדעתי זה הכי טוב שתוכל למצוא במגבלות הגודל והתקציב.
וזה מסך דיי טוב באופן כללי, אבל אני לא יודע אם הוא באמת נכנס למגבלה של 3K, אם לא, אז אני חושב שכדאי למתוח מעט את התקציב עבורו.
וזה מסך דיי טוב באופן כללי, אבל אני לא יודע אם הוא באמת נכנס למגבלה של 3K, אם לא, אז אני חושב שכדאי למתוח מעט את התקציב עבורו.
-
Barel2003
- חבר שרק התחיל

26/05/2021 11:27TheCoolest כתב: לדעתי התקציב מעט מגביל.
וזה מסך דיי טוב באופן כללי, אבל אני לא יודע אם הוא באמת נכנס למגבלה של 3K, אם לא, אז אני חושב שכדאי למתוח מעט את התקציב עבורו....
אוקי תודה רבה !! ואם הייתי מותח ל3500, ההצעות יתרחבו או שזה יישאר בגדר הסאמסונג? למרות שהבנתי שזאת טלוויזיה ממש מעולה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2611 פעמים
- יצירת קשר:
אני חושב שכן. הטלוויזיות הכי טובות למשחקים היום הן ה-OLED של LG, אבל זה בערך פי 2 מהתקציב שלך. יש גם את ה-LCD של LG, אבל האיכות תמונה שלהם לא משהו ביחס למה שסמסונג נותנת. וגם לא ראיתי דגם שמתאים מבחינת גודל\תקציב.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4808
- נתן תודות: 347 פעמים
- קיבל תודות: 771 פעמים
יש מישהו שפרסם פה 55 C9 עם עוד שנתיים אחריות ב-4000. לדעתי, אם תפגוש אותו באמצע יכולה להיות אחלה בחירה.
-
Barel2003
- חבר שרק התחיל

תודה רבה !! אברר גם עליה26/05/2021 13:00ChinggisKhan כתב: יש מישהו שפרסם פה 55 C9 עם עוד שנתיים אחריות ב-4000. לדעתי, אם תפגוש אותו באמצע יכולה להיות אחלה בחירה....