שידורי ספורט בxh95
שלום אני לקראת קניה של xh95 גודל 65 או 75 עבור מרווח צפיה 3.5 עד 4 מטר.
אני לא אקנה אם אקבל ביקורות ממשתמשים בעלי ניסיון ספיציפי עם טלוויזיה זו לחפש טלוויזיות אחרות, מעוניין במידע ובכל הקשור לאיכות תמונה של כדוררגל המשודר בערוצי ספורט השונים. איך הטלוויזיה הזה מסתדרת עם כדורגל והאם צפויה לי אכזבה ביחס ללד סמסונג הרגילה שיש לי משנת 2015.
חוץ מזה אני מנוי הוט ונוטה לראות כלל ערוצים , לא נטפליקס ולא גיימר ולא 4k.
אודה לעזרה שכן הגיעה הזמן שאתקדם וזו טלוייזיה שממש מעניינת אותי
אני לא אקנה אם אקבל ביקורות ממשתמשים בעלי ניסיון ספיציפי עם טלוויזיה זו לחפש טלוויזיות אחרות, מעוניין במידע ובכל הקשור לאיכות תמונה של כדוררגל המשודר בערוצי ספורט השונים. איך הטלוויזיה הזה מסתדרת עם כדורגל והאם צפויה לי אכזבה ביחס ללד סמסונג הרגילה שיש לי משנת 2015.
חוץ מזה אני מנוי הוט ונוטה לראות כלל ערוצים , לא נטפליקס ולא גיימר ולא 4k.
אודה לעזרה שכן הגיעה הזמן שאתקדם וזו טלוייזיה שממש מעניינת אותי
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- נתן תודות: 346 פעמים
- קיבל תודות: 770 פעמים
נחשבת לטלוויזיה מצויינת לספורט. הלד הכי מומלצת פה.
יש כמה אנשים שישלהם אותה וישמחו לענות.
יש כמה אנשים שישלהם אותה וישמחו לענות.
יש לי XH95 ושווה עבורי כל אגורה.
באשר לשידורי כדורגל, היא עושה עבודה מצוינת בהשוואה למרבית הטלויזיות אבל לייצר תמונה טובה ממקור גרוע זה בלתי אפשרי. אני ביס. עד לאחרונה יס רגיל בלוויין ועכשיו נהייתי יס+. משומה ערוצי הכדורגל נעלמו לי אז לא יכול כרגע לבחון איך זה ביס+.
אני בחנתי את האיכות של כדורגל בספורט 1,2,3 בעיקר. מרבית השידורים מחפירים והתמונה לא מדהימה. אבל לא תמצא טוב יותר.
באשר לשידורי כדורגל, היא עושה עבודה מצוינת בהשוואה למרבית הטלויזיות אבל לייצר תמונה טובה ממקור גרוע זה בלתי אפשרי. אני ביס. עד לאחרונה יס רגיל בלוויין ועכשיו נהייתי יס+. משומה ערוצי הכדורגל נעלמו לי אז לא יכול כרגע לבחון איך זה ביס+.
אני בחנתי את האיכות של כדורגל בספורט 1,2,3 בעיקר. מרבית השידורים מחפירים והתמונה לא מדהימה. אבל לא תמצא טוב יותר.
יש לי את ה- TV. התברתי גם לסלקום וגם לסטינג כדי לעבוד עם ה- ATV שמגיע עם הטלויזיה. זו טעות. ה- ATV לא נותן לשנות את קצב הריענון, דבר שגורם לאיכות צפייה לא טובה, בעיקר בספורט. לבסוף חיברתי Nvidia Shiled. זה שווה כל אגורה. איכות הצפייה טובה מאוד.
היי יש לי את הטלויזיה והיא נהדרת לספורט אני מחובר לסלקום אבל בדקתי בעבר גם את פרטנר וסטינג טיוי בהם ראו נהדר ספורט (בסלקום פחות)
אני משתמש בסטרימינג מחו"ל ובהם האיכות נהדרת בשידורי ספורט
כפי שאמרו קודמיי הטלויזיה לא תהווה בעיה היא אחלה למחיר שלה, אלא מקור השידור
אני משתמש בסטרימינג מחו"ל ובהם האיכות נהדרת בשידורי ספורט
כפי שאמרו קודמיי הטלויזיה לא תהווה בעיה היא אחלה למחיר שלה, אלא מקור השידור
יש לי את הטלויזיה הזו ב 65 ואני מחובר לסלקום דרך הסיבים.
משחקי כדורגל רואים ממש טוב (צמפיונס וליגה ספרדית, ליגה ישראלית לא ראיתי), התמונה חדה ונקיה ואין מריחות של הכדור.
שמתי לב שגם בערוצי הספורט יש שידורים יותר ופחות טובים. נבא רואים טוב מאד אבל ליגה ישראלית בכדורסל פחות טוב
משחקי כדורגל רואים ממש טוב (צמפיונס וליגה ספרדית, ליגה ישראלית לא ראיתי), התמונה חדה ונקיה ואין מריחות של הכדור.
שמתי לב שגם בערוצי הספורט יש שידורים יותר ופחות טובים. נבא רואים טוב מאד אבל ליגה ישראלית בכדורסל פחות טוב
תודה לכולם, אני רואה שכולם בסלקום אם יש מידהו כם בהןט זה יהיה מצויין לשמוע דעתו על הליגה הישראלית המשחקים המרכזים כמובן כי ברור שליגות נמוכות האיכות יהיו גרועות.
אבדוק את הסמסונג למרות כל האינפורמציה השלילית לגבי אמינות ושירות.
לדעתי אלך דווקא על 65 מכיוון שעל המזנון שלי יש מספר מכשירי אודיו גבוהים למשל פטיפון ואני אצטרך לתלות גבוה מידי את ה 75, ועל כן 65 זה יהיה פשרה טובה שלא לדבר דאני אעשה קפיצה מ 46 וזה כבר שדרוג יפה בגודל. חברה מהוט נא התיחסותכם בבקשה
אבדוק את הסמסונג למרות כל האינפורמציה השלילית לגבי אמינות ושירות.
לדעתי אלך דווקא על 65 מכיוון שעל המזנון שלי יש מספר מכשירי אודיו גבוהים למשל פטיפון ואני אצטרך לתלות גבוה מידי את ה 75, ועל כן 65 זה יהיה פשרה טובה שלא לדבר דאני אעשה קפיצה מ 46 וזה כבר שדרוג יפה בגודל. חברה מהוט נא התיחסותכם בבקשה
אין כאלו הרבה בפורום שעדיין בהוט/יס בשידורים "רגילים". כמו שאמרנו מעלי זה יותר תלוי באיכות השידור מאשר בטלויזיה.
השאלה עכשיו היא כזאת - אם האיכות בהוט תהיה בינונית ומטה, אתה תתעסק בלהחליף את הוט או שתבלע את הגלולה?
השאלה עכשיו היא כזאת - אם האיכות בהוט תהיה בינונית ומטה, אתה תתעסק בלהחליף את הוט או שתבלע את הגלולה?
תסביר בבקשה. עדיף להפעיל sting על השילד ולא על המסך? איזה קצב רענון צריך ל-sting? אתה נותן ל-shield לעשות upscale או משאיר את זה למסך? כרגע אני משתמש בשילד רק לקודי לסרטים, ובמסך לנטפליקס ויוטיוב, למרות שלא באמת בדקתי הבדלים בנטפליקס. ביוטיוב השילד לא תומך ב-HDR.28/05/2021 19:00idabari כתב: יש לי את ה- TV. התברתי גם לסלקום וגם לסטינג כדי לעבוד עם ה- ATV שמגיע עם הטלויזיה. זו טעות. ה- ATV לא נותן לשנות את קצב הריענון, דבר שגורם לאיכות צפייה לא טובה, בעיקר בספורט. לבסוף חיברתי Nvidia Shiled. זה שווה כל אגורה. איכות הצפייה טובה מאוד....
אני מפעיל הכל משילד. נותן לשילד לעשות upscale.01/06/2021 9:44GalZohar כתב:תסביר בבקשה. עדיף להפעיל sting על השילד ולא על המסך? איזה קצב רענון צריך ל-sting? אתה נותן ל-shield לעשות upscale או משאיר את זה למסך? כרגע אני משתמש בשילד רק לקודי לסרטים, ובמסך לנטפליקס ויוטיוב, למרות שלא באמת בדקתי הבדלים בנטפליקס. ביוטיוב השילד לא תומך ב-HDR.28/05/2021 19:00idabari כתב: יש לי את ה- TV. התברתי גם לסלקום וגם לסטינג כדי לעבוד עם ה- ATV שמגיע עם הטלויזיה. זו טעות. ה- ATV לא נותן לשנות את קצב הריענון, דבר שגורם לאיכות צפייה לא טובה, בעיקר בספורט. לבסוף חיברתי Nvidia Shiled. זה שווה כל אגורה. איכות הצפייה טובה מאוד.......