התייעצות לשדרוג רסיבר
שלום לכולם,
הסט אפ הקיים:
קדמיים - פוקל 816
סאב - Sunfire 10"
רסיבר - אונקיו TX-SR307
יש גם רמקולים שקועים בתקרה, אין לי מושג לגבי דגם/חברה.
טלויזיה של פיוניר, 50", עתידה להשתדרג גם כן. לא יודע אם המידע הזה רלוונטי.
עד לפני שבועיים לא היו קדמיים וסאב, ולכן הרסיבר סיפק את העבודה המאוד פשוטה אותה הוא היה צריך לבצע.
מאז שהתווספו הרכיבים החדשים, הרסיבר מהווה את צוואר הבקבוק וכמובן שנדרשת החלפה שלו.
מכיוון שאני חדש פה ובתחום בכלל, אבקש את עזרתכם בבחירת רסיבר שהוא VFM הטוב ביותר. אין לי מושג כמה נכון להשקיע עבור רסיבר (למעשה אני בטוח שאין לזה גבול כמובן).
הדרישות שלי מהרסיבר הן יחסית "סטנדרטיות" - רסיבר חדיש שתומך בכל הפורמטים החדשים, שיהיו לו מספיק כניסות לשדרוגים ותוספת ציוד ובעל מספיק עוצמה בשביל הציוד הקיים.
אשמח לשמוע את עצתכם ותודה מראש!
הסט אפ הקיים:
קדמיים - פוקל 816
סאב - Sunfire 10"
רסיבר - אונקיו TX-SR307
יש גם רמקולים שקועים בתקרה, אין לי מושג לגבי דגם/חברה.
טלויזיה של פיוניר, 50", עתידה להשתדרג גם כן. לא יודע אם המידע הזה רלוונטי.
עד לפני שבועיים לא היו קדמיים וסאב, ולכן הרסיבר סיפק את העבודה המאוד פשוטה אותה הוא היה צריך לבצע.
מאז שהתווספו הרכיבים החדשים, הרסיבר מהווה את צוואר הבקבוק וכמובן שנדרשת החלפה שלו.
מכיוון שאני חדש פה ובתחום בכלל, אבקש את עזרתכם בבחירת רסיבר שהוא VFM הטוב ביותר. אין לי מושג כמה נכון להשקיע עבור רסיבר (למעשה אני בטוח שאין לזה גבול כמובן).
הדרישות שלי מהרסיבר הן יחסית "סטנדרטיות" - רסיבר חדיש שתומך בכל הפורמטים החדשים, שיהיו לו מספיק כניסות לשדרוגים ותוספת ציוד ובעל מספיק עוצמה בשביל הציוד הקיים.
אשמח לשמוע את עצתכם ותודה מראש!
לגמרי אין לזה גבול, ואני די חדש בתחום, אבל אעביר לך את ההמלצות שהעבירו לי שאם אתה מחפש את הכי זול שעדיין באיכות סבירה עם מערכת כיול סבבה זה x2700h או x3700h של Denon, כשהיתרון העיקרי של ה-3700 זה שיפור משמעותי בכוח העיבוד של מערכת הכיול (ואם זה שיפור משמעותי בסאונד או לא זה כבר סיפור אחר והדעות בעניין חלוקות).
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
VFM אם אתה לא מחפש משהו מאוד מיוחד זה יד2.
אם אתה מתעקש על חדש אז יבוא מקביל או הזמנה מחו״ל או כל מיני הזדמנויות נקודתיות בחנויות מתמחות (אם אתה לא נעול על משהו ספציפי) אחרי שתדע להגדיר להן תקציב
אם אתה מתעקש על חדש אז יבוא מקביל או הזמנה מחו״ל או כל מיני הזדמנויות נקודתיות בחנויות מתמחות (אם אתה לא נעול על משהו ספציפי) אחרי שתדע להגדיר להן תקציב