לא מצליח להרגיש את זוג האטמוס שלי
מה קורה חברים? הרבה זמן לא כתבתי פה...
כפי שרואים בתמונה יש לי זוג אטמוס של קליפש (RP-140SA) על הקיר (נכון שהמיקום לא הכי אידיאלי בעולם) ומרגיש לי כאילו הם נבלעים בסאונד.
לא מצליח להרגיש אותם כמו שאני רוצה...
ניגנתי תוכן מקורי בנטפליקס מקודד אטמוס ולא הרגשתי את החוויה שמדברים עליה.
בקיצור מה ניתן לעשות חוץ ממחשבות על למכור אותם ולהפסיק את ההתעסקות הזו חחח?
כפי שרואים בתמונה יש לי זוג אטמוס של קליפש (RP-140SA) על הקיר (נכון שהמיקום לא הכי אידיאלי בעולם) ומרגיש לי כאילו הם נבלעים בסאונד.
לא מצליח להרגיש אותם כמו שאני רוצה...
ניגנתי תוכן מקורי בנטפליקס מקודד אטמוס ולא הרגשתי את החוויה שמדברים עליה.
בקיצור מה ניתן לעשות חוץ ממחשבות על למכור אותם ולהפסיק את ההתעסקות הזו חחח?
הייתי מתחיל בלנסות צפייה בתוכן עם אטמוס מושקע יותר (ריפים מבלוריי UHD של סרטי אקשן). מההתרשמות שלי, כל עניין האודיו בנטפליקס אנמי ביותר, לפחות בסדרות. הבנתי שהסרט Midway שלהם יותר מושקע בסאונד.
Jack of some trades, master of none
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני מציע להוריד קטעי דמו יעודיים (יש איזה קטע של מטוס ממריא - זה מה שאני משתמש בו להדגמות)
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 887 פעמים
אצלך הם קטנים מכל הקדמיים, ורחוקים יותר ממך, וגם מצפים מהם שיתחרו בכל הבמה הקדמית, וזה כאשר אטמוס אידיאלי אמור להגיע מעליך.
מה שמפריע לי בתצורה זאת ודומות לה זה הניראות, זה גורם למראה של אוסף של קופסאות בקיר אחד. אני לא מתחבר לזה גם אם מקבלים אטמוס נהדר .
מה שמפריע לי בתצורה זאת ודומות לה זה הניראות, זה גורם למראה של אוסף של קופסאות בקיר אחד. אני לא מתחבר לזה גם אם מקבלים אטמוס נהדר .
- masteraudio
- חבר ותיק

- תגובות: 1471
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 322 פעמים
המומלץ ביותר הוא למקם את הרמקולים מעל אזור ההאזנה מעל הראש
במצב ה FRONT HIGHT האפקט אינו מורגש כל-כך
במצב ה FRONT HIGHT האפקט אינו מורגש כל-כך
TRINNOV ALT-16
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
https://www.avsforum.com/threads/reelwo ... e.3054458/23/05/2021 19:14ron505 כתב:אהלן,האמת אני אשמח לקישור להורדה חבר.23/05/2021 14:15oris74 כתב: אני מציע להוריד קטעי דמו יעודיים (יש איזה קטע של מטוס ממריא - זה מה שאני משתמש בו להדגמות)...
תודה מראש
...
- ron505
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 239
- שם מלא: daniel
- נתן תודות: 79 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
הורדתי קצת, שומעים פצצה באטמוס. תודה24/05/2021 3:08mulderfox כתב: כאן יש ערימה של דמואים לאטמוס: https://thedigitaltheater.com/dolby-trailers/...

ויש דמו אחד עם מסוקים מעל לראש, יש לך מושג איך קוראים לו? או איך אפשר למצוא אותו?
- ron505
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 239
- שם מלא: daniel
- נתן תודות: 79 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
תודה על הקישור חבר...

ויש דמו על מסןקים מעל לראש, יש לך מושג איפה אפשר למצוא אותו?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
מסוקים יש לך במשימה בלתי אפשרית האחרון יש שם בסוף קטע מסוקים מטורף
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
אז בעצם האופציה שלי היא או לקנות רמקולי אטמוס שקועים לתקרה ולהציב אותם מעליי או לוותר על העניין ?23/05/2021 18:13masteraudio כתב: המומלץ ביותר הוא למקם את הרמקולים מעל אזור ההאזנה מעל הראש
במצב ה FRONT HIGHT האפקט אינו מורגש כל-כך...
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3737
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 863 פעמים
- קיבל תודות: 285 פעמים
לא מחייב רמקולים שקועים אלא אם יש לך תקרת גבס?!25/05/2021 14:09tvazana כתב:אז בעצם האופציה שלי היא או לקנות רמקולי אטמוס שקועים לתקרה ולהציב אותם מעליי או לוותר על העניין ?23/05/2021 18:13masteraudio כתב: המומלץ ביותר הוא למקם את הרמקולים מעל אזור ההאזנה מעל הראש
במצב ה FRONT HIGHT האפקט אינו מורגש כל-כך......
ואז ההתקנה פשוטה.
אצלי התקנתי זוג מורל SP2 מעל הספה כ60ס"מ מהקיר האחורי.
וזה נשמע אחלה.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9062
- נתן תודות: 1583 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
טל, תתחדשו על הדירה החדשה... 
לשאלתך, תגביר אותם טיפה בכמה דציבל. תוכן אטמוס לא מנוגן בשוטף לכל אורך הפסקול כך שהחוויה היא לא סביב השעון אלא משלימה ועוזרת לייצר "מעטפת סאונד" מתי שנדרש.
מעבר לזה, כך את הסנטר שלך קדימה יותר לתחילת המזנון וכן את הקדמיים - אותו סיפור (שיהיו יותר מיושרי קו עם המזנון).
וכיול חדש כמובן.
לשאלתך, תגביר אותם טיפה בכמה דציבל. תוכן אטמוס לא מנוגן בשוטף לכל אורך הפסקול כך שהחוויה היא לא סביב השעון אלא משלימה ועוזרת לייצר "מעטפת סאונד" מתי שנדרש.
מעבר לזה, כך את הסנטר שלך קדימה יותר לתחילת המזנון וכן את הקדמיים - אותו סיפור (שיהיו יותר מיושרי קו עם המזנון).
וכיול חדש כמובן.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3737
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 863 פעמים
- קיבל תודות: 285 פעמים
האם מישהו הצליח להבין איך מורידים את הקבצים מהקישור?...
זה טורנט, יש לך טורנט על המחשב? אם לא תתקין אחד (ממליץ על qBittorrent) ואז או שתעתיק ותדביק את הקישור שם שמתחיל ב-magnet: בכרטיסייה חדשה בדפדפן ותלחץ אנטר (יציע לפתוח את זה בטורנט אוטו'), או שתוריד את הקובץ שבקישור מעל זה ואחרי זה תפתח את התיקייה שהוא נמצא בה ותשנה את הסיומת של הקובץ מ-txt ל-torrent....
שים לב שזה אוסף ענק של דמואים, יש שם 276 ג'יגה: תסמן רק מה שאתה רוצה להוריד אחרת זה יתפוס לך המון מקום ויקח לא מעט זמן להוריד. אפשר בקלות לבחור עוד דמואים בהמשך, זה לא הולך לשום מקום.