עזרה במציאת טלוויזיה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20187
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2609 פעמים
- יצירת קשר:
אני חושב שתוכל למצוא כאלה רק ביד2, התקציב מגביל אותך לדגמי בסיס\ביניים.
בד"כ קשה עד בלתי אפשרי למצוא דגמים ישנים (וטובים) בחנויות, מאחר ובד"כ מוכרים אותם לפני כניסת הדגמים החדשים\מחליפים.
בד"כ קשה עד בלתי אפשרי למצוא דגמים ישנים (וטובים) בחנויות, מאחר ובד"כ מוכרים אותם לפני כניסת הדגמים החדשים\מחליפים.
אין איזה חנות עודפים?מבאס22/05/2021 23:28TheCoolest כתב: אני חושב שתוכל למצוא כאלה רק ביד2, התקציב מגביל אותך לדגמי בסיס\ביניים.
בד"כ קשה עד בלתי אפשרי למצוא דגמים ישנים (וטובים) בחנויות, מאחר ובד"כ מוכרים אותם לפני כניסת הדגמים החדשים\מחליפים....
בתקציב הזה מה הכי קרוב למה שביקשתי?אין אף דגם שמגיע אפילו ל600?
מה לגבי tcl הביאו כבר את הדמי עלית שלהם מאמריקה?
יש לך את Q80T שמגיע ל600+ ניטים (בתוכן HDR, בSDR מגיע לפחות) שהיא טלויזיה דיי בהירה בגודל 50 אינץ בתקציב שלך, הנה לינק בזאפ :
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1103436
לגבי TCL בינתיים אין את הדגמי קצה שלהם בארץ, מקווה שיום אחד יגיעו, תחרות חדשה בתחום היי-אנד תהיה מבורכת
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1103436
לגבי TCL בינתיים אין את הדגמי קצה שלהם בארץ, מקווה שיום אחד יגיעו, תחרות חדשה בתחום היי-אנד תהיה מבורכת
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
ה-TU8000 אפילו לא מתקרבת, אבל אם זה התקציב, אז זה מסך סביר.
- erire70
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 149
- שם מלא: אדי רפאלוב
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
אף פעם לא הבנתי את התשוקה הזו לסינוור.
אם הטלוויזיה לא מיועדת להיות בחוץ או מול שמש ישירה תספיק לך עוצמת הארה נמוכה בהרבה.
באופן אישי, הדבר הראשון שאני עושה במסך חדש הוא הורדה דרסטית של הבהירות.
אם הטלוויזיה לא מיועדת להיות בחוץ או מול שמש ישירה תספיק לך עוצמת הארה נמוכה בהרבה.
באופן אישי, הדבר הראשון שאני עושה במסך חדש הוא הורדה דרסטית של הבהירות.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
עבור תוכן HDR זה מאד חשוב, ולחדרים מוארים זה חשוב.
כל אחד וסביבת\הגדרות צפיה שהוא אוהב\מעדיף. ל-SDR אין בעיה להוריד בהירות, אבל ב-HDR אין מה לגעת. בהיר יותר = טוב יותר.
כל אחד וסביבת\הגדרות צפיה שהוא אוהב\מעדיף. ל-SDR אין בעיה להוריד בהירות, אבל ב-HDR אין מה לגעת. בהיר יותר = טוב יותר.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4808
- נתן תודות: 347 פעמים
- קיבל תודות: 770 פעמים
יש מישהו שפרסם פה c9 55 יד 2 ב-4000 עם עוד שנתיים אחריות ב-4000. אולי יפגוש אותך באמצע ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
עד כמה שידוע לי, בשנה-שנתיים האחרונות זה אותם מסכים.
בכל אופן, ב-RTINGS בד"כ יש טבלה שמציגה את הדגמים המקבילים בתוך הביקורות שלהם.
בכל אופן, ב-RTINGS בד"כ יש טבלה שמציגה את הדגמים המקבילים בתוך הביקורות שלהם.
סבבה תודה25/05/2021 11:04TheCoolest כתב: עד כמה שידוע לי, בשנה-שנתיים האחרונות זה אותם מסכים.
בכל אופן, ב-RTINGS בד"כ יש טבלה שמציגה את הדגמים המקבילים בתוך הביקורות שלהם....
אגב מה דעתך על פנסוניק?ראיתי דגם ב2500 שנראה על פניו נחמד אבל לא מצאתי נתונים של בהירות
שלחתי ליצרן מייל בתקווה שיענו לי
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
למען האמת אני לא יודע. אין הרבה מידע על מסכי ה-low end של פנאסוניק. לא הייתי מצפה מהם להרבה.
טלוויזיות הקצה שלהם מצויינות, אבל בד"כ גם יקרות יותר מהמתחרים. מסכי ה-low end לא משהו בכלל.
טלוויזיות הקצה שלהם מצויינות, אבל בד"כ גם יקרות יותר מהמתחרים. מסכי ה-low end לא משהו בכלל.
תגיד אתה מכיר את the serif?איך היא בהשוואה לq80t?או ששווה להשקיע את ה600 שקל יותר ולקחת את הq80t25/05/2021 17:21TheCoolest כתב: למען האמת אני לא יודע. אין הרבה מידע על מסכי ה-low end של פנאסוניק. לא הייתי מצפה מהם להרבה.
טלוויזיות הקצה שלהם מצויינות, אבל בד"כ גם יקרות יותר מהמתחרים. מסכי ה-low end לא משהו בכלל....
אגב הq80t לדעתך טובה לספורט?
אישית אני עם מקסימום תאורה כל הזמן, הרבה יותר משמעותי מבחינתי כשיקול לעלות לדגמי פרימיום. כשיש סצינות עם שמש\שלג (שנראה לבן בוהק במקום אפרפר) או אפילו סתם סצינת יום כשצופים בלילה זה מרגיש יותר מציאותי כי הטלויזיה מאירה את החדר בהתאמה.24/05/2021 16:15erire70 כתב: אף פעם לא הבנתי את התשוקה הזו לסינוור.
באופן אישי, הדבר הראשון שאני עושה במסך חדש הוא הורדה דרסטית של הבהירות....
ממש לא עניין של סינוור אלא לקבל תמונה יותר קרובה למציאות. לדעתי הרבה יותר משמעותי ומורגש ברוב הסצינות רוב הזמן (גם ב-SDR) מאשר לראות עוד כמה פרטים בסצינה חשוכה, שזה הנושא שבדרך כלל מתמקדים בו למרות שהוא שולי לרוב שימושי הצפיה.
27/05/2021 10:25gildmor כתב:אישית אני עם מקסימום תאורה כל הזמן, הרבה יותר משמעותי מבחינתי כשיקול לעלות לדגמי פרימיום. כשיש סצינות עם שמש\שלג (שנראה לבן בוהק במקום אפרפר) או אפילו סתם סצינת יום כשצופים בלילה זה מרגיש יותר מציאותי כי הטלויזיה מאירה את החדר בהתאמה.24/05/2021 16:15erire70 כתב: אף פעם לא הבנתי את התשוקה הזו לסינוור.
באופן אישי, הדבר הראשון שאני עושה במסך חדש הוא הורדה דרסטית של הבהירות....
ממש לא עניין של סינוור אלא לקבל תמונה יותר קרובה למציאות. לדעתי הרבה יותר משמעותי ומורגש ברוב הסצינות רוב הזמן (גם ב-SDR) מאשר לראות עוד כמה פרטים בסצינה חשוכה, שזה הנושא שבדרך כלל מתמקדים בו למרות שהוא שולי לרוב שימושי הצפיה....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@מיכאלוש
The Serif נראת כמו פריט עיצובי ולא כמו משהו שאיכות התמונה ופיצ'רים עבור גיימרים נמצאים בראש החשיבות.
dual led זו טכנולוגיה שרואים במסכים כמו ה-TU8500.
The Serif נראת כמו פריט עיצובי ולא כמו משהו שאיכות התמונה ופיצ'רים עבור גיימרים נמצאים בראש החשיבות.
dual led זו טכנולוגיה שרואים במסכים כמו ה-TU8500.
אז עד 3500 הכי טובה כרגע היא הq80t27/05/2021 10:46TheCoolest כתב: @מיכאלוש
dual led זו טכנולוגיה שרואים במסכים כמו ה-TU8500....
תגיד שאתה אחרת אם חס וחלילה אפול על פאנל עם dse מובהק האחריות כוללת החלפה של המסך?עד כמה dse משפיע ביום יום?