שלום,
יש לי סוני KD-65XF9005 ושלט עם שליטה קולית.
שום כפתור בשלט לא עובד , למעט הכפתור של הרמקול (זה שגורם להקלטת פקודה קולית). הוא גם מאיר בשלט בלחיצה, גם פותח בטלוויזיה חלון האזנה וגם באמת משדר מה שאני אומר.
אבל כפתורי השליטה לא עובדים.
יש לי הרמוני harmony hub שלמיטב ידיעתי עובד על ir ואני יכול לשלוט בטלוויזיה דרך הטלפון באמצעות ההרמוני.
האם התקלה לדעתכם בשלט או בטלוויזיה?
האם לקנות שלט חדש? להתקשר לשירות?
תודה לעוזרים!
Sony KD-65XF9005 שלט לא עובד , עזרה באבחון
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
השלט עם השליטה הקולית עובד על תדרי רדיו.
אם היית מצרף תמונה או דגם של השלט שלך אפשר היה לנסות לבדוק אם שאר הפקודות עובדות על רדיו או IR
אם יש לך הרמוני ואתה שולט בעזרת IR, אז רוב הסיכויים שהשלט הישן שלך תקול אבל אין לך דרך לאמת את זה מלבד שלט חדש
אופציה 2
תחליף סוללות
ניתוק מלא מהחשמל ל דקה של המכשיר והפעלה מחדש
בצע factory reset לטלווזיה - לפעמים זאת תקלת תוכנה
אם היית מצרף תמונה או דגם של השלט שלך אפשר היה לנסות לבדוק אם שאר הפקודות עובדות על רדיו או IR
אם יש לך הרמוני ואתה שולט בעזרת IR, אז רוב הסיכויים שהשלט הישן שלך תקול אבל אין לך דרך לאמת את זה מלבד שלט חדש
אופציה 2
תחליף סוללות
ניתוק מלא מהחשמל ל דקה של המכשיר והפעלה מחדש
בצע factory reset לטלווזיה - לפעמים זאת תקלת תוכנה
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
לא לגמרי ירדתי לסוף דעתך.
אני מנחש שהשלט שלך עובד על תדרי רדיו
בהרמוני אפשר להגדיר IR או IP... יש מצב שלטווזיה שלך אין בכלל IR אני לא יודע.
אם ההרמוני שולט דרך ה RF/IP על המכשיר שלך אז זה אומר שהמקלט במכשיר תקין ורוב הסיכויים שהבעיה בשלט
שלט IR אפשר לבדוק ע"י קירוב למכשיר רדיו שקולט AM, ברגע שלוחצים על הכפתורים בשלט, שומעים הפרעות ב AM
אפשר לבדוק גם דרך מצלמה של טלפון (לא כל המכשירים) אלו שרגישים ל IR ומאפשרים לראות את ההבהוב שלא נתפס בעין האנושית.
אני מנחש שהשלט שלך עובד על תדרי רדיו
בהרמוני אפשר להגדיר IR או IP... יש מצב שלטווזיה שלך אין בכלל IR אני לא יודע.
אם ההרמוני שולט דרך ה RF/IP על המכשיר שלך אז זה אומר שהמקלט במכשיר תקין ורוב הסיכויים שהבעיה בשלט
שלט IR אפשר לבדוק ע"י קירוב למכשיר רדיו שקולט AM, ברגע שלוחצים על הכפתורים בשלט, שומעים הפרעות ב AM
אפשר לבדוק גם דרך מצלמה של טלפון (לא כל המכשירים) אלו שרגישים ל IR ומאפשרים לראות את ההבהוב שלא נתפס בעין האנושית.