מה נסגר עם השינויים החדשים באנלימיטד?
אז החל מחודש אפריל אנלימיטד לא מבצעת יותר העברות של ספקים. צריך רק להתקשר לספק עצמו ולבקש לעבור אליו.
אז ניסיתי לעבור מ018 ל015. 015 אמרו לי שהם כרגע לא מעבירים לקוחות בכלל. לא אמרו מדוע פשוט אמרו שיחזרו אליי ברגע שזה יקרה. גם לא יודעים להגיד טווח זמן מתי זה יקרה. קצת מוזר .
חשבתי לנסות את 019 אבל(!), הם רוצים 400 ש"ח התקנה על תשתית אפילו שהסברתי להם שכבר חוברתי ואני גולש על אנלימיטד. הנציגה הסבירה לי שרק ככה הם עובדים. הזוי.
אז כמוצא אחרון חשבתי לנסות את סלקום, סלקום הודיעו לי שהם כבר לא עובדים/מחברים לקוחות רק כספק על תשתית אנלימיטד.
אז בסוף נשארתי תקוע ב018 שלאחרונה פשוט הפכו להיות איטיים מאוד ועם פינגים לא קטנים לאירופה.
למישהו יש המלצות?
תודה.
אז ניסיתי לעבור מ018 ל015. 015 אמרו לי שהם כרגע לא מעבירים לקוחות בכלל. לא אמרו מדוע פשוט אמרו שיחזרו אליי ברגע שזה יקרה. גם לא יודעים להגיד טווח זמן מתי זה יקרה. קצת מוזר .
חשבתי לנסות את 019 אבל(!), הם רוצים 400 ש"ח התקנה על תשתית אפילו שהסברתי להם שכבר חוברתי ואני גולש על אנלימיטד. הנציגה הסבירה לי שרק ככה הם עובדים. הזוי.
אז כמוצא אחרון חשבתי לנסות את סלקום, סלקום הודיעו לי שהם כבר לא עובדים/מחברים לקוחות רק כספק על תשתית אנלימיטד.
אז בסוף נשארתי תקוע ב018 שלאחרונה פשוט הפכו להיות איטיים מאוד ועם פינגים לא קטנים לאירופה.
למישהו יש המלצות?
תודה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
העלאה לא קשורה לבזק, זה בגלל שהיום אנלימיטד בבעלות סלקום, והם אף פעם לא הציעו העלאה סימטרית.
015 לא מאפשרים להתחבר אליהם כרגע. זה מה שהנציג שלהם אמר לי.20/05/2021 23:44shmizan כתב: מדהים! במקום שכניסת בזק לסיבים תעשה תחרות שטובה לצרכן, קיבלנו רק רגרסיה!
מה קורה אם אתה מתנתק מאנלימיטד ומנסה להתחבר ל-015?
בדקת מה קורה אם 018 מוציאים אותם מ-nat? כלומר ip קבוע, אולי זה יעזור?...
018 רוצים 30 ש"ח נוספים על IP קבוע.
ואז אני אהיה נטו רק עם הספק של סלקום. ומי יכול להבטיח שהוא יהיה יותר טוב?...
פה על אנלימיטד לפחות בתאוריה עד עכשיו היה מקום לשחק עם ספקים. בסלקום אני אהיה דבוק לנטוויז'ן.
אני אחכה ש015 יחזרו אליי, בתקווה שזה יקרה בתוך כמה ימים.