שוקל החלפת הרסיבר הנוכחי שלי (Denon avr-x3300) ב Anthem MRX-540/740 או Denon avc-x4700
הסטאפ שלי להיום הוא 5.2 עם המוצרים הבאים:
קדמיים KEF Q350
סנטר KEF Q250
סאב כפול SVS PB1000
אחוריים POLK AUDIO FXI-A4
יש לי כמה התלבטויות:
האם לדעתכם ההחלטה לבחור ב ANTHEM היא נכונה ותיצור במה מאוזנת או שמה זה Overkill לציוד שברשותי?
אשמח למידע אם יש, מתי צפויים להיות משווקים הרסיברים עם הצ׳יפ של ה2.1 כבר מובנה.
מתכנן בעתיד הלא רחוק להוסיף זוג אטמוסים וליצור 5.2.2 האם לרכוש מראש את ה740 או כרגע את ה540 ואז להוסיף בעתיד פאואר של 2 ערוצים לטובת הקדמיים ואז את האטמוס לחבר לרסיבר? מה נכון יותר?
או שאולי ללכת על הבטוח והמוכר ולבחור בדנון 4700? חברה שאני מכיר כבר שנים ואף פעם לא אכזבה אותי כצרכן.
קראתי ברשת לא מעט סקירות שמשבחות ומהללות את הרסיברים של ANTHEM עם המערכת כיול וההגברה בין הטובים שיש. גם הדנון זוכה לשבחים לא מעטים.
אני ממליץ פה אחד על האנתם, אם אתה בוחר ב mrx740 יש לך אפשרות מטרציית ערוצים (מה שלא היה קיים ב mrx720) שבה אתה יכול לקנפג ערוצים שלא בשימוש לטובת זון 2 או אטמוס וכדומה...
על כל מקרה אתה יכול בעתיד לחבר (נניח) מגבר דו ערוצי לזוג הקדמים או מגבר רב ערוצי לשלישיה קדמית, ואז לבצע מטרציית ערוצים ולקנפג את הערוצים ימין ושמאל לטובת דולבי אטמוס וככה יצרת לעצמך סטאפ 5.1.4 עם במה קדמית מופרדת.
האנתם יתן לך ערך מוסף הן מבחינת בניית מכשיר פרוססינג הגברה ומערכת כיול באופן חד משמעי טוב יותר מכל המיינסטרים
עצה שלי? צא מהדנון אין לך מושג כמה שהמכשיר הזה נשמע גרוע.
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
מכשיר של ארקם זו התאבדות מבחינת אמינות וסחירות זה כמו ללכת ראש בקיר ולקנות סיטרואן חדשה מהחברה.
הדנון טוב אבל לאנטם מערכת כיול שונה, וזה היתרון שלו זה לא שהוא מכשיר יותר טוב, פשוט מערכת הכיול שלו יותר טובה מהאודיסי (ARC נחשבת טובה יותר).
בסטריאו יש עדיפות לאנטם בגלל מערכת הכיול, ברב ערוצי זו החלטה שלך לפי הטעם שלך.
קח בחשבון שהאנטם דורש יותר התעסקות עם כיולים לא כמו האודיסי מריץ כיול מסמן וי ו שוכח.
בכל מקרה בתור התחלה, אם אתה קונה אנטם, אל תקנה 520, אם כבר עכשיו אתה פותח אופציה עתידית לתוספות, תקנה עם אטמוס 9 ערוצים ומעלה, אחרת תשלם בנוסף כפול בשביל שיהיה לך, תוספות של מגברים כבלים ועוד, חבל.
תתחדש.
עכשיו נשאר לך לבדוק מה מתוך הפיצ'רים, חשוב לך יותר או פחות.
לדוגמא לאנתם יש מע' כיול מתקדמת יותר.
לדנון יש יותר ערוצי הגברה (יחסוך לך הוספת פאוור לאטמוס בעתיד).
וכך הלאה...
נערך לאחרונה על ידי טלHD ב 13/05/2021 18:07, נערך 2 פעמים בסך הכל.
שמעתי אצלי את הדנון 4700,
בסוף קניתי את המרנץ 7015.
בכל מקרה,אם אתה אוהב את הדנון- יש לך בסהכ רמקולים מדפים- אתה לא צריך מגבר נוסף.נקודה.
הדנון בהחלט מספיק חזק בשבילך.
אתה שומע פה דעות חיוביות על האנטם,אני לא אהבתי לא את האנטם ולא את הדנון,ככה שזה עניין של טעם ושילוב במערכת.
כולם טובים!