סדרה חדשה - DAMAGES
-
offirs
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
לפני שבועיים עלתה סדרה חדשה בארה"ב עם גלן קלוז בתפקיד הראשי.זו דרמת מתח משפטית,בה גלן קלוז מגלמת עו"ד קשוחה וערמומית.לצידה בת חסותה השאפתנית-רוז ביירן.במרכז הסדרה איש עסקים מושחת שהונה את עובדיו-טד דנסון.
הסדרה רצופת אירועים,ומתרחשת עם פלאשבקים,ועל פי שני הפרקים שראיתי,נראה שיש פוטנציאל גדול.
http://www.fxnetworks.com/shows/originals/damages/
הסדרה רצופת אירועים,ומתרחשת עם פלאשבקים,ועל פי שני הפרקים שראיתי,נראה שיש פוטנציאל גדול.
http://www.fxnetworks.com/shows/originals/damages/
הגיע הזמן לחתוך רקמות
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78935
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
המגן אבל זה SD בלבד.
FX הוא לא ערוץ נידח, הוא השלוחה של FOX (שהם גדולים וחזקים) לתוך תחום הכבלים. הם רק מתחילים בעיני (לדעתי הם מכוונים מאוד גבוה).
FX הוא לא ערוץ נידח, הוא השלוחה של FOX (שהם גדולים וחזקים) לתוך תחום הכבלים. הם רק מתחילים בעיני (לדעתי הם מכוונים מאוד גבוה).
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46454
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
הסדרה יצאה ב HD.
צפיתי הערב בפרק ראשון, לא מאמין שאני ימשיך לעקוב אחר הפרקים הבאים.
לא הצלחתי להתחבר לסדרה., גלן קלוז פשוט מרתיעה אותי, היא נראית כמו גבר. פשוט לא נעים לי להסתכל על המסך.
בנוסף, יש להם שקופית מעצבנת מאוד כאשר הם יוצאים לפרסומות, מעין תמונת jpg מפוקסלת מפחידה שבה קלוז יוצאת מתוך ראש של בחורה אחרת בסדרה, ממש איום ונורא.
צפיתי הערב בפרק ראשון, לא מאמין שאני ימשיך לעקוב אחר הפרקים הבאים.
לא הצלחתי להתחבר לסדרה., גלן קלוז פשוט מרתיעה אותי, היא נראית כמו גבר. פשוט לא נעים לי להסתכל על המסך.
בנוסף, יש להם שקופית מעצבנת מאוד כאשר הם יוצאים לפרסומות, מעין תמונת jpg מפוקסלת מפחידה שבה קלוז יוצאת מתוך ראש של בחורה אחרת בסדרה, ממש איום ונורא.
-
offirs
- חבר מכור קשה

תנסה בHD .כדאי לצפות בפרקים הבאים.aloni כתב:באסה, ראיתי ב- SD, איכות תמונה זוועתית...
הסדרה דורשת אולי דורשת ריכוז,בגלל נפתולי העלילה,אך יש התפתחויות מפתיעות,והסדרה די מותחת לדעתי.
לגבי גלן קלוז היא משחקת מצויין.התפקיד של הכלבה פשוט תפור עליה.
הגיע הזמן לחתוך רקמות
-
offirs
- חבר מכור קשה

סיימתי לצפות בכל העונה.סדרה מעולה.
גלן קלוז זכתה לפני יומיים בפרס הגלובוס על משחקה בסדרה.
נפתולי העלילה,והפלאשבקים קדימה ואחורה משאירים במתח עד הפרק האחרון עם הטוויסט המפתיע.
סדרה מומלצת
גלן קלוז זכתה לפני יומיים בפרס הגלובוס על משחקה בסדרה.
נפתולי העלילה,והפלאשבקים קדימה ואחורה משאירים במתח עד הפרק האחרון עם הטוויסט המפתיע.
סדרה מומלצת
הגיע הזמן לחתוך רקמות
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73412
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
מצטער על האיחור, אבל רק עכשיו היה לי זמן לסיים את העונה הראשונה ואני רוצה להצטרף להמלצות - סידרה טובה ומרתקת.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73412
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
גם אני חושב שיש ללה פרצוף מאוד חריג ולא בצורה חיובית - אבל חייבים לציין שהיא פשוטה תפורה לתפקיד הזה. ד"א, למיטב זיכרוני בארה"ב שחקן קולנוע שעובר לטלוויזיה לא בדיוק עולה ברמה. אם אני זוכר נכון שם שום שחקן קולנוע מצליח לא יבייש את עצמו בעשיית סדרות ורק השחקנים הלא מצליחים עוברים לטלוויזיה. לא?ziv_r כתב:גלן קלוז פשוט מרתיעה אותי, היא נראית כמו גבר. פשוט לא נעים לי להסתכל על המסך....