מישהו שמע על נגן DVD Nakasumi IT-DIVX 200UC שנמכר בACE?
כן, רק שלי חשוב מאוד מושא כניסת USB (ו/או גם כרטיס זכרון) לטובת העברה נוחה של חומר מהמחשב. ובאייפקס - אים (לפחות בזול - 811)
יש דגם חדש (יחסית) של Apex בשם HDMI-850 שתומך גם ב-DivX וגם בחיבור USB ואפילו מגיע עם יציאת HDMI. המחיר שלו גם ממש סביר (באזור ה-480 שקל).
אני גם חושב לקנות אותו (עדיין מתלבט בינו לבין הפיוניר DV400) אבל נראה לי שלצרכים שלך הוא יתאים בדיוק.
אני גם חושב לקנות אותו (עדיין מתלבט בינו לבין הפיוניר DV400) אבל נראה לי שלצרכים שלך הוא יתאים בדיוק.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא משוכנע שאייפקס 850 יותר טוב מהדגם המוכר
והטוב 811 למרות שהוא חדש יותר.
אם בצפיה בסרטים מהמחשב עסקינן,למה לא תחבר את המחשב ישירות לטלויזיה?
אם בצפיה בסרטים מהמחשב עסקינן,למה לא תחבר את המחשב ישירות לטלויזיה?
קלעת למטרה (=בעיה) .. הוא מחובר, רק שמגבלות כבילה/מרחק מאלצות אותי כיום להעביר אות compisite video - TV OUT ועוד באלחוט (יש לי משדר+מקלט. ). רציתי פתרון (אפילו זמני) לצפיה נוחה בסרטים באיכות גבוהה יותר. התקווה היא שהנגן יהיה מסוגל לקרוא DIVX דרך USB/כרטיס זכרון מהיר - X150 - ברזולוציה 720P . אם לא - אז החלופה של DVDRW תופעל...
הבדל בין Apex 811 ל-850
ישנם מספר הבדלים בין ה-811 ל-850. ב-850 יש כניסת USB ויציאת HDMI.
מסתבר גם שיש דגם חדש יותר בשם HDMI-851. אין לי מושג מה ההבדל בינו לבין ה-850 אבל ראיתי אותו היום במחסני חשמל והמחיר והמפרט נראים זהים. (אולי הוסיפו תמיכה ל-HDMI בגירסה 1.3?)
בכל מקרה בקשר לאיכות תמונה אני ממש לא מכיר את ה-811 אבל אני מתאר לעצמי שמכיוון שזה דגם חדש האיכות שלו לא יורדת ממנו.
מסתבר גם שיש דגם חדש יותר בשם HDMI-851. אין לי מושג מה ההבדל בינו לבין ה-850 אבל ראיתי אותו היום במחסני חשמל והמחיר והמפרט נראים זהים. (אולי הוסיפו תמיכה ל-HDMI בגירסה 1.3?)
בכל מקרה בקשר לאיכות תמונה אני ממש לא מכיר את ה-811 אבל אני מתאר לעצמי שמכיוון שזה דגם חדש האיכות שלו לא יורדת ממנו.
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
811 ו 815 הינם הדגמים שמבוססים על צ'יפ של MTK. הדגם 815 של מחסני חשמל ו 811 לשאר השוק. חוץ מזה, מכשירים זהים לגמרי.
850 ו 851 (דגם של מחסני חשמל) לא עובדים על MTK ולא ממש ניתן להשוואות אותם עם 811\815, למרות שעל הנייר, הדגמים החדשים נראים בסדר גמור.
850 ו 851 (דגם של מחסני חשמל) לא עובדים על MTK ולא ממש ניתן להשוואות אותם עם 811\815, למרות שעל הנייר, הדגמים החדשים נראים בסדר גמור.