קשיים בהעתקת סרטים

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
אביגיא פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מעתיק סרטי DVD לאוסף פרטי בעזרת ה-DVD SHRINK שבמחשב ונגן/צורב SONY. בכל פעם שהתוכנה מאתרת (כנראה) פגם כלשהו בדיסק המקור או לכלוך, היא מפסיקה את הפעולה בכתובת:
DVD shrink encounter an error and cannot continue/ Failed to read fil E:\ data error (cyclic redundancy check
אין לי מושג מה הסיבה וגם לאחר שאני שב ומנקה את הדיסק חוזרת התופעה.
שאלתי היא מה עלי לעשות כדי להתגבר על המעצור, בעיקר בסרטים קלאסיים ישנים - האם הנגן אינו מספיק חזק כדי לדלג על המעצור או שיש תוכנות אחרות שמאםשרות זאת, ומה הן?

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4974
נתן תודות: 322 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #2 

בתוכנה שאני משתמש, DVDFAB , יש פונקציה של ERROR CORRECTION וגם ביטולה לחלוטין. תשתמש בה.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #3 

אם זה קורה לך הרבה, רוב הסיכויים שהבעיה לא בדיסקים אלא בראש של הכונן שלך.

alophind
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1590
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #4 

Shtirlitz כתב:בתוכנה שאני משתמש, DVDFAB , יש פונקציה של ERROR CORRECTION וגם ביטולה לחלוטין. תשתמש בה.
...
DVD DECRYPTER היא אחלה של תוכנה וגם חינאמית !!!!

motico
כתב
כתב
תגובות: 1510
נתן תודות: 99 פעמים
קיבל תודות: 114 פעמים

שליחה #5 

אביגיא

שים לב אם תופעת ה ERROR קיימת בעיקר בסרטים שהשם SONY מופיע עליהם.
אם כן אז זה לא בעיית כונן או דיסק מלוכלך. חברת סוני המציאה קונץ נגד העתקות ע"י כך שהיא מכניסה במכוון שגיאות CRC בדיסק וזה משבש קריאה של אחד ה VOB'S וגורם למחשב לעצור את תהליך הקריאה. מכשיר ה DVD הביתי לא עוצר כמו מחשב על כל שגיאה ולכן זה לא מפריע לנגינה הרגילה שלו.
לפני כחצי שנה, סתם כאתגר, הצלחתי בתהליך קצת מורכב להעתיק דיסק כזה בעזרת 2 תוכניות מיוחדות, אבל אני מאמין שכיום יש תוכניות העתקה יותר פשוטות שמתגברות גם על "הקונץ" הזה.

ניסיתי את ה DVD DECRYPTER (לפני כחצי שנה) אבל ללא הצלחה, יתכן שכיום זה השתפר.
מוטי

dudib
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5144
שם מלא: דודי
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #6 

motico כתב:אביגיא

שים לב אם תופעת ה ERROR קיימת בעיקר בסרטים שהשם SONY מופיע עליהם.
אם כן אז זה לא בעיית כונן או דיסק מלוכלך. חברת סוני המציאה קונץ נגד העתקות ע"י כך שהיא מכניסה במכוון שגיאות CRC בדיסק וזה משבש קריאה של אחד ה VOB'S וגורם למחשב לעצור את תהליך הקריאה. מכשיר ה DVD הביתי לא עוצר כמו מחשב על כל שגיאה ולכן זה לא מפריע לנגינה הרגילה שלו.
לפני כחצי שנה, סתם כאתגר, הצלחתי בתהליך קצת מורכב להעתיק דיסק כזה בעזרת 2 תוכניות מיוחדות, אבל אני מאמין שכיום יש תוכניות העתקה יותר פשוטות שמתגברות גם על "הקונץ" הזה.

ניסיתי את ה DVD DECRYPTER (לפני כחצי שנה) אבל ללא הצלחה, יתכן שכיום זה השתפר.
...
את כל ה-dvd שלי גיביתי (אמצעי יעיל נגד 2 הגמדות שלי ששוחקות את כל ה-dvd שלי) עובדים עם dvd fab platinum כשברקע מופעל dvd region+css free

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”