קשיים בהעתקת סרטים
אני מעתיק סרטי DVD לאוסף פרטי בעזרת ה-DVD SHRINK שבמחשב ונגן/צורב SONY. בכל פעם שהתוכנה מאתרת (כנראה) פגם כלשהו בדיסק המקור או לכלוך, היא מפסיקה את הפעולה בכתובת:
DVD shrink encounter an error and cannot continue/ Failed to read fil E:\ data error (cyclic redundancy check
אין לי מושג מה הסיבה וגם לאחר שאני שב ומנקה את הדיסק חוזרת התופעה.
שאלתי היא מה עלי לעשות כדי להתגבר על המעצור, בעיקר בסרטים קלאסיים ישנים - האם הנגן אינו מספיק חזק כדי לדלג על המעצור או שיש תוכנות אחרות שמאםשרות זאת, ומה הן?
DVD shrink encounter an error and cannot continue/ Failed to read fil E:\ data error (cyclic redundancy check
אין לי מושג מה הסיבה וגם לאחר שאני שב ומנקה את הדיסק חוזרת התופעה.
שאלתי היא מה עלי לעשות כדי להתגבר על המעצור, בעיקר בסרטים קלאסיים ישנים - האם הנגן אינו מספיק חזק כדי לדלג על המעצור או שיש תוכנות אחרות שמאםשרות זאת, ומה הן?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אם זה קורה לך הרבה, רוב הסיכויים שהבעיה לא בדיסקים אלא בראש של הכונן שלך.
אביגיא
שים לב אם תופעת ה ERROR קיימת בעיקר בסרטים שהשם SONY מופיע עליהם.
אם כן אז זה לא בעיית כונן או דיסק מלוכלך. חברת סוני המציאה קונץ נגד העתקות ע"י כך שהיא מכניסה במכוון שגיאות CRC בדיסק וזה משבש קריאה של אחד ה VOB'S וגורם למחשב לעצור את תהליך הקריאה. מכשיר ה DVD הביתי לא עוצר כמו מחשב על כל שגיאה ולכן זה לא מפריע לנגינה הרגילה שלו.
לפני כחצי שנה, סתם כאתגר, הצלחתי בתהליך קצת מורכב להעתיק דיסק כזה בעזרת 2 תוכניות מיוחדות, אבל אני מאמין שכיום יש תוכניות העתקה יותר פשוטות שמתגברות גם על "הקונץ" הזה.
ניסיתי את ה DVD DECRYPTER (לפני כחצי שנה) אבל ללא הצלחה, יתכן שכיום זה השתפר.
אם כן אז זה לא בעיית כונן או דיסק מלוכלך. חברת סוני המציאה קונץ נגד העתקות ע"י כך שהיא מכניסה במכוון שגיאות CRC בדיסק וזה משבש קריאה של אחד ה VOB'S וגורם למחשב לעצור את תהליך הקריאה. מכשיר ה DVD הביתי לא עוצר כמו מחשב על כל שגיאה ולכן זה לא מפריע לנגינה הרגילה שלו.
לפני כחצי שנה, סתם כאתגר, הצלחתי בתהליך קצת מורכב להעתיק דיסק כזה בעזרת 2 תוכניות מיוחדות, אבל אני מאמין שכיום יש תוכניות העתקה יותר פשוטות שמתגברות גם על "הקונץ" הזה.
ניסיתי את ה DVD DECRYPTER (לפני כחצי שנה) אבל ללא הצלחה, יתכן שכיום זה השתפר.
מוטי
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
את כל ה-dvd שלי גיביתי (אמצעי יעיל נגד 2 הגמדות שלי ששוחקות את כל ה-dvd שלי) עובדים עם dvd fab platinum כשברקע מופעל dvd region+css freemotico כתב:אביגיא
ניסיתי את ה DVD DECRYPTER (לפני כחצי שנה) אבל ללא הצלחה, יתכן שכיום זה השתפר....