קניה של רישיון אופיס
היי,
האם מישהו מכיר את האתרים se keys או Be keys?
יש להם מחירים נוחים לרישיון אופיס לדוגמא.
מניח שיש באיביי יותר זול, אבל צריך משהו חוקי.
במידה מחשב יחיד שמשמש לעסק וזקוק לאופיס, אין צפי לרכישה נוספת של מחשבים או רישיונות,האם כדאי לרכוש מהם?
האם מישהו מכיר את האתרים se keys או Be keys?
יש להם מחירים נוחים לרישיון אופיס לדוגמא.
מניח שיש באיביי יותר זול, אבל צריך משהו חוקי.
במידה מחשב יחיד שמשמש לעסק וזקוק לאופיס, אין צפי לרכישה נוספת של מחשבים או רישיונות,האם כדאי לרכוש מהם?
קניתי מBe-keys אני חושב(העיצוב שלהם השתנה מאז) וינדוס 10 מקורי( אחד מלפני שנתיים+ ואחד בערך 8 חודשים) ואופיס והכל עובד ללא שום בעיה, החל מהאקטיבציה ועד השימוש. הקודים מגיעים למייל תוך כמה דקות בודדות, אישית בדיוק כמוך לא רציתי להתעסק עם אייבי והלכתי עליהם ואני מבסוט, אתה מקבל גם חשבונית מסודרת למייל.
מעולה, תודה רבה.24/04/2021 21:29Haimbin כתב: קניתי מBe-keys אני חושב(העיצוב שלהם השתנה מאז) וינדוס 10 מקורי( אחד מלפני שנתיים+ ואחד בערך 8 חודשים) ואופיס והכל עובד ללא שום בעיה, החל מהאקטיבציה ועד השימוש. הקודים מגיעים למייל תוך כמה דקות בודדות, אישית בדיוק כמוך לא רציתי להתעסק עם אייבי והלכתי עליהם ואני מבסוט, אתה מקבל גם חשבונית מסודרת למייל....
אתה יודע מה הרעיון של גיבוי אקטיבציה שהם מציעים בתשלום נוסף?
כי מצד שני כתוב שרשיון הוא לכל החיים וניתן להעברה בין מחשבים (במידה ומחשב ראשי מתקלקל)
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3629
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
מוזר שלא ענו לך בפורום שידוכים- זה הפורום הכי מתאים לנושא- כי בכל זאת זה חתונה של אופיס עם המחשב שלך
אוקיי, גם נראה טוב.25/04/2021 14:57nir11 כתב: אני קונה מפתחות באתר CJS כבר שנים. ווינדוז עולה 84 ואופיס130. האקטיבציה עובדת חלק ומעבר לזה כמובן שהכל עובד, שהרי את התוכנה עצמה מורידים מהשרתים של מיקרוסופט ללא שום קשר לחנות שממנה קונים את המפתח....
ראיתי שיש את 365 אבל הוא מחיר חודשי/שנתי ומאפשר טרה גיבוי לענן שזה גם שיקול מעניין.
כאמור עובד עם CJS שנים ארוכות. ברגע שעשית אקטיבציה ומיקרוסופט קיבלו את החוקיות של המפתח, העניין די סגור. אני רק יכול לנחש ש CJS משיגים מפתחות בזול איכשהו, כנראה בדרכים אפלוליות. בתור משתמש קצה זה לא משנה לי. ומה הסיכון פה? שאקבל יום אחד הודעה שהרישיון לא חוקי? במקרה הכי גרוע ירדו לטמיון 85 שקל ואצטרך לקנות רשיון חוקי. אין פה יותר מדי מה להפסיד.25/04/2021 20:58TheBolero כתב: לדעתי זה לא חוקי מכוון שאם יש מחיר לאופיס דרך מיקרוסופט ואם המחיר זול משמעותי כנראה שזה לא ממש חוקי לא התוכנה הכוונה הרישיון עוד תגלה בעתיד שהמפתח לא ממש כמו שחשבת.
אין מתנות חינם מחיר זה מחיר...
וכאמור - מספר שנים, ואפס בעיות. קונה מהם רשיונות גם למשפחה וחברים, אף אחד לא מתלונן.
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
שהאקטיבציה תתבטל זה ממש לא הסיכון היחידי.
בד"כ הרישוי נמכר לארגונים שלא עושים בו שימוש ואז מעבירים את הרישוי ללקוחות.
הבעיה שרישוי של 365 הוא הרבה מעבר לתוכנות אופיס stand alone ובמקרה כזה המידע שלך עלול להיות זמין לבעלי הרישוי המקורי.
הבעיה שרישוי של 365 הוא הרבה מעבר לתוכנות אופיס stand alone ובמקרה כזה המידע שלך עלול להיות זמין לבעלי הרישוי המקורי.
שחר
אני משתמש במפתחות לחלונות 10 ואופיס 2019 פרו, לא למוצרי ענן כמו חבילת 365.26/04/2021 12:13spacedude כתב: שהאקטיבציה תתבטל זה ממש לא הסיכון היחידי.
הבעיה שרישוי של 365 הוא הרבה מעבר לתוכנות אופיס stand alone ובמקרה כזה המידע שלך עלול להיות זמין לבעלי הרישוי המקורי....
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני רכשתי מפה מספר רשיונות (הגעתי אליו דרך רכישה שעשיתי באיביי) - הכל עבד חלק
https://vnewnetworks.com/collections/all
https://vnewnetworks.com/collections/all
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
רכשתי רישיונות ב EBAY בעבר ובד"כ זה עובר אבל דורש הרבה פעמים אקטיבציה טלפונית, שמתי לב שהספקים שמציעים זאת כל פעם פותחים יוזר חדש ומעיפים אותם תך כמה ימים. הם מסתמכים בעיקר על פסיקת בית המשפט הבריטי שמחייב את מייקרוסופט לכבד אקטיבציה של רישיון שהוסר ממחשב שנגרט.
בכל מקרה מייקרוסופט נתבעה במשך השנים על ידי האיחוד האירופי בנושאי Antitrust רבים ומסתבר ש באיחוד האירופי מסרבים לשימוש ב Ofiice365 במערכות החינוך עקב עניני
פרטיות.
בגדול הגישה שלי שאם הורדתי את המוצר מאתר מייקרוסופט והאקטיבציה עברה אז אין באמת בעיה, כל נושא "החוקיות" מנוהל על ידי מייקרוסופט ועל ידה בלבד.
בכל מקרה לכל תלמיד, מורה וסטודנט במדינת ישראל ניתן להשיג רישיונות ממייקרוסופט באופן רשמי דרך אתר משרד החינוך.
https://students.education.gov.il/studi ... ine/office
לגבי רישיונות של Windows ניתן להתקין Windows10 רגיל שאינו Pro בחינם ברוב המקרים במיוחד אם המחשב נרכש מיצרן גדול כגון DELL וכו שרוכשים את הרישיון בעלות קטנה שלפי הפרסומים עולה כמה דולרים ליצרן לרישיון.
בכל מקרה מייקרוסופט נתבעה במשך השנים על ידי האיחוד האירופי בנושאי Antitrust רבים ומסתבר ש באיחוד האירופי מסרבים לשימוש ב Ofiice365 במערכות החינוך עקב עניני
פרטיות.
בגדול הגישה שלי שאם הורדתי את המוצר מאתר מייקרוסופט והאקטיבציה עברה אז אין באמת בעיה, כל נושא "החוקיות" מנוהל על ידי מייקרוסופט ועל ידה בלבד.
בכל מקרה לכל תלמיד, מורה וסטודנט במדינת ישראל ניתן להשיג רישיונות ממייקרוסופט באופן רשמי דרך אתר משרד החינוך.
https://students.education.gov.il/studi ... ine/office
כפי שצויין כאן לקוחות חודשיים של Office365 בעלות של 12.5$ לחודש לתיבה מקבלים רישיון חוקי להשתמש באופיס 365 בכל מקום ואביזר כל עוד המנוי בתוקף.משרד החינוך חתם על הסכם עם חברת Microsoft. במסגרת ההסכם תלמידי מערכת החינוך יכולים להוריד בחינם את הגרסה המתקדמת ביותר של תוכנת Office. כל תלמיד רשאי להוריד את התוכנה לעד חמישה מכשירים: מחשב נייח, מחשב נייד, טאבלט או סמרטפון. ההסכם תקף כל עוד התלמיד נמצא במסגרת מערכת החינוך (בתי ספר, אוניברסיטאות)....
לגבי רישיונות של Windows ניתן להתקין Windows10 רגיל שאינו Pro בחינם ברוב המקרים במיוחד אם המחשב נרכש מיצרן גדול כגון DELL וכו שרוכשים את הרישיון בעלות קטנה שלפי הפרסומים עולה כמה דולרים ליצרן לרישיון.
תודה, גם זה נראה טוב.26/04/2021 18:29oris74 כתב: אני רכשתי מפה מספר רשיונות (הגעתי אליו דרך רכישה שעשיתי באיביי) - הכל עבד חלק
https://vnewnetworks.com/collections/all...
בדיוק גם הגישה שלי, פשוט כשאתה רואה הבדל של מאות שקלים (מחירים של מייקרוסופט):27/04/2021 8:25arotman כתב: בגדול הגישה שלי שאם הורדתי את המוצר מאתר מייקרוסופט והאקטיבציה עברה אז אין באמת בעיה, כל נושא "החוקיות" מנוהל על ידי מייקרוסופט ועל ידה בלבד....
699.00ש"ח - גרסא בייתית (וורד, אקסל, PPT)
1,169.00ש"ח - גרסא עסקית (שזה סה"כ תוספת של אאוטלוק)
אז היה מעניין אותי לשמוע לגבי חוקיות ואם זה עובד עם מחירים של 130/150ש"ח או 10$ לפני רכישה שכזו.
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
רשמית מבחינת מיקרוסופט אתה חייב לרכוש "רק בארץ שבה אתה גר" (נשמע לך מוכר? מעולם הפצת תכני המוזיקה והאודיו בעבר)27/04/2021 12:41boubi כתב:בדיוק גם הגישה שלי, פשוט כשאתה רואה הבדל של מאות שקלים (מחירים של מייקרוסופט):27/04/2021 8:25arotman כתב: בגדול הגישה שלי שאם הורדתי את המוצר מאתר מייקרוסופט והאקטיבציה עברה אז אין באמת בעיה, כל נושא "החוקיות" מנוהל על ידי מייקרוסופט ועל ידה בלבד....
699.00ש"ח - גרסא בייתית (וורד, אקסל, PPT)
1,169.00ש"ח - גרסא עסקית (שזה סה"כ תוספת של אאוטלוק)
אז היה מעניין אותי לשמוע לגבי חוקיות ואם זה עובד עם מחירים של 130/150ש"ח או 10$ לפני רכישה שכזו....
זו שיטה שדי עבר עליה הכלח ואם אתה משתמש ביתי שמוריד ומתקין מאתר מיקרוסופט ועוד רושם עליך את הרישיון כמו ב setup.office.com עם הרישיון שרכשת ב E-BAY בלי כל מיני תוכנות צד שלישי (בד"כ נוזקה) אז לא רואה בעיה.
רשמית מיקרוסופט יכולה לתבוע משתמשים אבל אם לא חוקי מדוע הרישום עובר באתר מיקרוסופט?
מעבר לכך יש היום Office לכל תלמיד במדינת ישראל בחינם אז אלא אם כן אתה עסק וגם שם יש פתרון בדמות של Office365 למרות שלא ממש זול זה עדיין 495 ש"ח לשנה שנכנסים להוצאות השוטפות של העסק.
הרכישה במחירים מטורפים היא מה שנקרא מחיר מחירון List Price שלא תמיד יש לו אחיזה במציאות ואם מישהוא רוכש במחירים האלה זכותו.
הבעיה האמיתית היא ברכישת ווינדוז עם קניית מחשב חדש. הרשתות תוקעות לך את ה OS בלי לשאול אותך, ואם לא שמת לב, חויבת ב500 שקל רשיון על הווינדוז, כשאפשר להשיג את זה ב85 שקל, חוקי, תקין, מורד מהאתר של MS, בלי וירוסים ונוזקות. מי שלא בעניינים פשוט אכל אותה ומשלם מה שאתה מתאר כ LIST PRICE.
לי אייבורי תקעו את זה בקניית מחשב ופשוט העפתי את זה מהההזמנה.
לי אייבורי תקעו את זה בקניית מחשב ופשוט העפתי את זה מהההזמנה.