"LCD 32

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
Yakirmanz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה

ערב טוב ושבת שלום לכולם .
זה פעם ראשונה שלי פה בפורום הזה ובעצם נכנסתי אליו בעקבות מספר דילמות שיש לי בקניית טלויזיה "32 מסוג LCD

אז ככה :
אני מחפש טלויזיה קודם כל בעלת תמונה איכותית . הכל ביחס למחיר כמובן .
ושמעתי מספר דעות שונות בנוגע לHD אז לפי מה שהבנתי הדבר הטוב שקיים היום בשוק העממי זה 1080p שזוהי תמיכה בשיטת HD מבלי מתיחת התמונה כמו ב1080i ומטה .
חוץ מזה חייב להיות לטלויזיה אופציה של "תמונה בתוך תמונה" או אפילו "תמונה ליד תמונה" כיוון שהיעוד המרכזי של הטלויזיה חוץ מהממיר של הכבלים הוא גם כמסך למחשב .

זהו הסכום המוערך הוא כ5000 פלוס מינוס .
אני יודע שזה לא הרבה אבל זו רק 32 אינטצ' :)

מי שיכול לתת לי דגם מסויים שהוא ממליץ עליו שכולל את התכונות הנ"ל זה יעזור לי מאוד .
חוץ מזה מי שיוכל לחדש לי ולתת לי מידע מבוסס נכון ומתומצת לגבי ה HD ואם 1080p זה יספיק לשנים הקרובות בשבילי . זה יעזור לי גם :)

זהו תודה מראש על העזרה ושבת שלום .

SagiBarak
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176

שליחה

אני רואה שאתה נלהב לגבי ה-1080p אך אני לא חושב שתוכל להשיג 32 אינץ' שהיא באמת FHD (כלומר תומכת ב-HD מלא 1080p).
לגבי שאר הדברים, אני יכול להמליץ לך על סמסונג R81 שיש לי ולכן מנסיון אני אומר לך שהיא מעולה בחיבור למחשב, אני מחבר ב-VGA והתמונה שאני מקבל איכותית מתמיד.
החולשה שלה הם שידורי הטלוויזיה שבה יש הרבה שהיא לא מספקת אותם, אותי אחרי מספר כיוונים בהגדרות היא הצליחה לספק =]
לגבי התמונה בתוך התמונה, זה אפשרי ב-LCD הזו רק אם אתה מחבר את הממיר בכבל אנטנה או קומפוזיט מה שלא מומלץ מכיוון שאלה חיבורים נחותים מאוד, ככה שלפחות בדגם הזה, התמונה בתוך התמונה לא תעזור לך.

Yakirmanz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה

לגבי ה1080p בגדלים של 32" כבר מצאתי .
יש לך כמה טלויזיות שתומכות כגון LG32LC41\51 שההבדל בינהם הוא רק מיקום הרמקולים בפאנל .....והיא טלויזיה מעולה לפי מה שהבנתי הבעיה היחידה שהיא לא תומכת בPIP\POP .

לגבי הR81 אני אבדוק את זה , אני יודע שאי אפשר לראות 2 ערוצים באותו זמן מהממיר הדיגיטאלי , אני צריך את PIP\POP בחיבור למחשב\טלויזיה באותו זמן , בסה"כ זה אמור לפעול רק אם אתה משתמש ב2 מקורות כניסה שונים בטלויזיה .

בטלויזיה שלך זה אפשרי ??

SagiBarak
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176

שליחה

ה-LC41/51 הן לא FHD.
זה שהן תומכות באותות 1080p לא אומר שהן באמת FHD (הרזולוציה שלהן היא לא 1920X1080).

לגבי ה-PIP, לא הבנת אותי.
אני יודע שאתה לא מתכוון לתמונה בתוך תמונה של 2 ערוצים שונים.
אני מדבר על כך שאתה לא יכול גם לדוגמא להציג במסך המלא את המחשב, ובריבוע קטן את הממיר הדיגיטאלי, אלא אם כן תחבר אותו בכבל RF או בקומפוזיט.
ה-R81 יכולה להציג PIP רק מ-RF וקומפוזיט.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”