התלבטות לפני קניית אלסידי
בחנתי כמה דגמים בינהם A3000 של טושיבה , GA8E של שארפ , LAs81B של סאמסונג וLC51 של LG .
הטושיבה היה נראה לי קצת רדוד בצבעיו השארפ היה איפשהו בין הסאמ והאל ג'י והשתיים שהכי יחסתי אליהם חשיבות ובדקתי ראש בראש היו ה אל ג'י והסאמ
הסאמ נתן את התמונה המרשימה ביותר הצבעים היו חמים ויפים אך קצת מרוחים ומוגזמים אך נתן לי הרגשה מאוד טובה ונגע לליבי מצד שני ה אל ג'י היה יותר פרטני והראה למשל קמטים בחולצה הרבה יותר טוב מה סאמ והיה גם יותר אמיתי אך פחות מרגש.
מה אתם אומרים , עם איזה חלק ללכת המוח או הלב ?
האם יש דגמים אחרים של סאמ על אותו סדר גודל של מחיר שנחשבים טובים יותר או ששווה לבדוק ? ראיתי דגם שהוא LARs81B LA32 מה ההבדל ??
האם יש עוד דגמים ששווה לבדוק במיוחד ולדעתכם נותנים תמורה טובה יותר ?
הטלוויזיה תשמש 50:50 לתמונת ממיר הוט ולדיוידי , חיבור מחשב בא בחשבון בהחלט.
הטושיבה היה נראה לי קצת רדוד בצבעיו השארפ היה איפשהו בין הסאמ והאל ג'י והשתיים שהכי יחסתי אליהם חשיבות ובדקתי ראש בראש היו ה אל ג'י והסאמ
הסאמ נתן את התמונה המרשימה ביותר הצבעים היו חמים ויפים אך קצת מרוחים ומוגזמים אך נתן לי הרגשה מאוד טובה ונגע לליבי מצד שני ה אל ג'י היה יותר פרטני והראה למשל קמטים בחולצה הרבה יותר טוב מה סאמ והיה גם יותר אמיתי אך פחות מרגש.
מה אתם אומרים , עם איזה חלק ללכת המוח או הלב ?
האם יש דגמים אחרים של סאמ על אותו סדר גודל של מחיר שנחשבים טובים יותר או ששווה לבדוק ? ראיתי דגם שהוא LARs81B LA32 מה ההבדל ??
האם יש עוד דגמים ששווה לבדוק במיוחד ולדעתכם נותנים תמורה טובה יותר ?
הטלוויזיה תשמש 50:50 לתמונת ממיר הוט ולדיוידי , חיבור מחשב בא בחשבון בהחלט.
משתמש עם רגל מעץ .
ההבדל בין ה-S ל-R הוא יחס נגודיות יותר גבוה ב-R, כניסה נוספת של HDMI ב-R שתומכת NR ואני לא חושב שיש עוד משהו קריטי.
אבל כמה שכניסת HDMI נשמע משהו לא הכרחי אולי, אתה צריך לחשוב על העתיד, שבו ככל הנראה תקנה מכשירים שיצטרכו את הכניסה הזו בשביל להעביר מידע באיכות מקסימלית, ולכן עדיף שלא תיתקע.
אבל כמה שכניסת HDMI נשמע משהו לא הכרחי אולי, אתה צריך לחשוב על העתיד, שבו ככל הנראה תקנה מכשירים שיצטרכו את הכניסה הזו בשביל להעביר מידע באיכות מקסימלית, ולכן עדיף שלא תיתקע.
ה-LD9000 של היטאצ'י תהייה טוב לשלושת הפרמטרים?uknowmy כתב:בקשר לצפיה בכלבים או בדיוידי תיקח את הGA8,
בקשר למחשב אם אתה מעדיף להוריד ברמה של הכבלים והדיוידי ולעלות רמה בקשר למחשב תיקח R81,
או שאם יש לך תקציב יותר גדול תיקח היטאצי LD9000.
מה התקציב שלך ומה המרחק צפיה שלך?...
מחשב, כבלים ודיוידי?
זה הסדרה הכי חדישה של היטאצ'י בארץ?