איך לחבר hotbox4 עם ניהול של google wifi
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
תבטל את האלחוטי בהוט
תחבר חיבור קווי לגוגל הראשון שיהיה הראוטר
את 2 יחידות הקצה הנוספות תגדיר כהרחבה
לגבי DNS אני לא יודע, לדעתי אם ההוט יאפשר לך להפוך אותו למודם בלבד ולא ראוטר. צריך לבדוק בהגדרות שלו.
ע"פ ניסוי ותהיה... לא יום לימודים ארוך
תחבר חיבור קווי לגוגל הראשון שיהיה הראוטר
את 2 יחידות הקצה הנוספות תגדיר כהרחבה
לגבי DNS אני לא יודע, לדעתי אם ההוט יאפשר לך להפוך אותו למודם בלבד ולא ראוטר. צריך לבדוק בהגדרות שלו.
ע"פ ניסוי ותהיה... לא יום לימודים ארוך
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4787
- קיבל תודות: 767 פעמים
אני רק אחדד שמה שאתה צריך לבטל בהוט בוקס זה לא רק האלחוט כי אם את תפקודו כראוטר ולהשאיר אותו כמודם בלבד (מצב ברידג').
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1109 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
קנית מנוע של מרצדס לפיג'ו 106
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
שאני עובר למצב ברידג' בהוטבוקס הגוגל משום מה לא מזהה אותו20/04/2021 14:29ChinggisKhan כתב: אני רק אחדד שמה שאתה צריך לבטל בהוט בוקס זה לא רק האלחוט כי אם את תפקודו כראוטר ולהשאיר אותו כמודם בלבד (מצב ברידג')....
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

מה זה אומר לא מזהה ?
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

מכיוון שאין לי הוט בוקס אלא פייבר 4K קשה לי לתת לך תשובה איפה בדיוק ההגדרות לא הצליחו. ניסית להתקשר לתמיכה טכנית של הוט (
) ?
סיכוי של 1/10 שתקבל מישהו שלא נמצא בבית ומקריא מספר הדרכה אלא מישהו שיוכל להכווין אותך.
) ? סיכוי של 1/10 שתקבל מישהו שלא נמצא בבית ומקריא מספר הדרכה אלא מישהו שיוכל להכווין אותך.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@1one
אני לא מכיר את ה-google wifi. הוא ראוטר או שהוא רק AP? אם הוא ראוטר, אז אתה צריך להכנס להגדרות שלו ולהגדיר אותו כראוטר, ככל הנראה במצב DHCP או Auto.
אם הוא רק AP, אז לא יעזור לך להעביר את ההוטבוקס למצב ברידג', כי בשביל לעשות את זה + כדי שהאינטרנט בבית יעבוד, אתה צריך גם ראוטר.
אני לא מכיר את ה-google wifi. הוא ראוטר או שהוא רק AP? אם הוא ראוטר, אז אתה צריך להכנס להגדרות שלו ולהגדיר אותו כראוטר, ככל הנראה במצב DHCP או Auto.
אם הוא רק AP, אז לא יעזור לך להעביר את ההוטבוקס למצב ברידג', כי בשביל לעשות את זה + כדי שהאינטרנט בבית יעבוד, אתה צריך גם ראוטר.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

שלושת היחידות יכולות לשמש כראוטר ולא רק ap
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

לא.
זה אמור להיות ממש פשוט להתקין אותו. אני לא מצליח להבין מה זה אומר שההוט בוקס מהבהב במצב ברידג' כי אין לי כזה ואני לא יודע אם זה טוב או רע.אם יש לך מיני פייבר בבית זה יכול להיות מורכב ולכן המלצתי שתדבר עם התמיכה של הוט (אבל אל תצפה להרבה)
זה אמור להיות ממש פשוט להתקין אותו. אני לא מצליח להבין מה זה אומר שההוט בוקס מהבהב במצב ברידג' כי אין לי כזה ואני לא יודע אם זה טוב או רע.אם יש לך מיני פייבר בבית זה יכול להיות מורכב ולכן המלצתי שתדבר עם התמיכה של הוט (אבל אל תצפה להרבה)
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

ממש מוזר. איזה כבל מחבר בין המודם לראוטר (הימור פרוע) ?
יותר מזה שאני מחבר את המודם כראוטר (לא ברידג') וזה עובר עוד דרך 2 סוויצ'ים עד שזה מגיע למחשב שלי (קווי) אני מקבל מהירות קרובה ל 500
כל הבעיה זה כשאני מחבר את הראוטר של גוגל
הבעיה שאני חייב אותו הwifi של הוט לא חזק לבית עם שני מפלסים
בבדיקה שאני מבצע באפליקציה של הראוטר של גוגל הוא גם מגיע קרוב ל 500 הבעיה הוא לא יודע להוציא את זה לא בקווי ולא באלחוטי
כל הבעיה זה כשאני מחבר את הראוטר של גוגל
הבעיה שאני חייב אותו הwifi של הוט לא חזק לבית עם שני מפלסים
בבדיקה שאני מבצע באפליקציה של הראוטר של גוגל הוא גם מגיע קרוב ל 500 הבעיה הוא לא יודע להוציא את זה לא בקווי ולא באלחוטי