אם יש לכם Synology NAS אז יש לכם תחליף חינמי ל- Google Photos

לא יכולתי לנסח את זה בצורה טובה יותר! לדעתי לא תהיה לי ברירה ואתחיל לשלם את הכמה דולרים הללו בשנה ואהיה בראש שקט.31/03/2021 15:17ahersko כתב: ועדיין זו התקנה מקומית, אם המקום ניזוק פיזית הלך החומר.
לגיבוי הענן יש לא מעט יתרונות שלא לדבר שהחזר ההשקעה יקח כמה שנים.
הרעיון שלך יפה, אבל אוטופי מידי...

ואם אני מגבה את כל הקבצים שphotoprism יוצר לגיבוי הענן שלי, כולל כל התמונות שאני ממילא מגבה לחברת גיבוי הענן שלי, ומשלם על הגיבוי, האם אני עדיין צריך לקנות nas בהרבה כסף? האם אני עדיין צריך לשלם לגוגל על אכסון שאני לא צריך? האם אני בהריון?31/03/2021 15:17ahersko כתב: ועדיין זו התקנה מקומית, אם המקום ניזוק פיזית הלך החומר.

כמובן שאין הכוונה לקנות nas במיוחד בשביל זה31/03/2021 15:17ahersko כתב: ועדיין זו התקנה מקומית, אם המקום ניזוק פיזית הלך החומר.
.
חידוד מעניין, לא הכרתי את זה.31/03/2021 16:27tamirl כתב: חלק ניכר מהמאמר מוקדש להורדת התמונות מגוגל.
לכן אני רוצה רק לציין שכל החומר שנצבר עד יוני, ימשיך להישמר שם בחינם.
רק מה שמתווסף אחר כך, נחשב לתוכן שתופס נפח בגוגל....

בכללי חרדה היא מיותרת אבל היא לא קשורה לשמירה על הפרטיות. לא נראה לי שזה הדיון אבל אפשר וצריך לשמור על פרטיות כמה שניתן.01/04/2021 8:55ahersko כתב: Raid לא יפתור לך את הבעיה במקרה של שריפה, גניבה וכד מאתר ספציפי.
מי שחרד לפרטיות שלו הוא פשוט מטומטם, כי החרדה לגמרי מיותרת.
תרצה או לא... פרטיות אין לאף אחד מאיתנו יותר, אלא אם בחרת לבלות את חייך כרועה עיזים באלבניה או מונגוליה ולא להתחבר לאינטרנט בשום צורה שהיא
אגב, לבין לאדן גם זה לא עבד.
אז אל תשלו את עצמכם בעניין הפרטיות
ולגבי ה NAS.... בעידן העננים, אחד המוצרים הכי מיותרים, כמו פקס בעידן האימייל (אלא אם אתה ביטוח לאומי)...

כל אחד והחרדות שלו, האחד מהפרטיות, השני מלשלם לגוגל והשלישי מגניבות01/04/2021 8:55ahersko כתב: Raid לא יפתור לך את הבעיה במקרה של שריפה, גניבה וכד מאתר ספציפי.
מי שחרד לפרטיות שלו הוא פשוט מטומטם, כי החרדה לגמרי מיותרת.
תרצה או לא... פרטיות אין לאף אחד מאיתנו יותר, אלא אם בחרת לבלות את חייך כרועה עיזים באלבניה או מונגוליה ולא להתחבר לאינטרנט בשום צורה שהיא
אגב, לבין לאדן גם זה לא עבד.
אז אל תשלו את עצמכם בעניין הפרטיות
ולגבי ה NAS.... בעידן העננים, אחד המוצרים הכי מיותרים, כמו פקס בעידן האימייל (אלא אם אתה ביטוח לאומי)...

פספת משהו אחד חשוב מאוד03/06/2021 8:14ahersko כתב: וכל הדיון הזה הוא על 10$ דולר חודש עבור 2TB?
בלי להשקיע בחומרה
בלי לתחמן עם טלפונים ישנים
בלי לדאוג לתקינות החומרה
בלי שהמידע יושב במקום פיזי שחשוף לסכנות כמו גניבה, אש ומלחמות
בלי להבין כלום בטכנולוגיה.
איך אמר רפול? "נחסוך יעלה כמה שיעלה"...