כיום כאשר יש כרטיסי מסך עם יציאת HDMI ורסיברים עם מיתוג HDMI
יש כמה דברים לא ברורים.
1. האם כדי לשמוע ברסיבר מוזיקה, וסאונד של סרטי DIVIX, משחקים וכו',
האם יש צורך לחבר את המחשב לרסיבר גם ב SPDIF בנוסף ל HDMI ?
כי אם לא אז ז"א שכרטיס מסך עם HDMI מחליף את כרטיס הקול?
2. אם יש לי כרטיס מסך תותח למשחקים (8800GTX)ללא יציאת HDMI,
במידה ואחבר למחשב כרטיס מסך נוסף יעודי ל HD ואחבר אותו למסך ב HDMI,
האם המחשב יצליח להפעיל משחקים כבדים בעזרתו של ה 8800GTX למרות שבפועל
לא הוא הכרטיס שמחובר למסך?
חיבור המחשב לרסיבר ב-HDMI לצורך סאונד ומיתוג למסך
-
kfirkb
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 628
- Nissan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 345
היי,
אני אענה על מה שאני יכול...
1. יש כרטיס מסך אחד שאני יודע עלי(HD 2600 של ATI ) שמגיע עם כרטיס קול עליו,
לרוב הכרטיסים האחרים יש חיבור PASSTHROUGH ל-SPDIF על הלוח, כך שאתה משתמש ב-כרטיס קול הרגיל על הלוח (אם יש לו חיבור כזה) והקול רק מנותב דרך ה-HDMI
כך שאתה חוסך כבל (לא צריך לחבר את ה-SPDIF למגבר)
2. לגבי השאלה השנייה, אני לא 100% בטוח אבל למיטב ידיעתי, הכרטיס שדרכו יוצא הוידאו הוא זה שעושה את העיבוד, אי אפשר לחבר כרטיס אחד ולהשתמש בכח העיבוד של כרטיס אחר...
הפתרון הפשוט ביותר הוא לקנות מתאם HDMI-DVI (יש גם כבל כזה) ולחבר את בקול ב-SPDIF זול ופשוט יותר מעוד כרטיס מסך...
אני אענה על מה שאני יכול...
1. יש כרטיס מסך אחד שאני יודע עלי(HD 2600 של ATI ) שמגיע עם כרטיס קול עליו,
לרוב הכרטיסים האחרים יש חיבור PASSTHROUGH ל-SPDIF על הלוח, כך שאתה משתמש ב-כרטיס קול הרגיל על הלוח (אם יש לו חיבור כזה) והקול רק מנותב דרך ה-HDMI
כך שאתה חוסך כבל (לא צריך לחבר את ה-SPDIF למגבר)
2. לגבי השאלה השנייה, אני לא 100% בטוח אבל למיטב ידיעתי, הכרטיס שדרכו יוצא הוידאו הוא זה שעושה את העיבוד, אי אפשר לחבר כרטיס אחד ולהשתמש בכח העיבוד של כרטיס אחר...
הפתרון הפשוט ביותר הוא לקנות מתאם HDMI-DVI (יש גם כבל כזה) ולחבר את בקול ב-SPDIF זול ופשוט יותר מעוד כרטיס מסך...
- MetalliJoe
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
היי.
1. לא הייתי מחבר דרך HDMI גם אם היה passthrough. חסכת כבל קואקסיאלי אחד, זה לא שווה את זה. גם ככה ה-HDMI מעביר קצבים מטורפים של מידע, כי הוא לא דוחס כלום.
2. יש כרטיסי מסך שעובדים ב-crossfire, נדמה לי שזה תלוי בלוח האם. בכל מקרה, נדמה לי שיש לך DVI-I בכרטיס, לא?
1. לא הייתי מחבר דרך HDMI גם אם היה passthrough. חסכת כבל קואקסיאלי אחד, זה לא שווה את זה. גם ככה ה-HDMI מעביר קצבים מטורפים של מידע, כי הוא לא דוחס כלום.
2. יש כרטיסי מסך שעובדים ב-crossfire, נדמה לי שזה תלוי בלוח האם. בכל מקרה, נדמה לי שיש לך DVI-I בכרטיס, לא?
Silence speaks louder than words