כנראה דלף לרשת פילוט של The Bionic Woman של NBC
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
ראיתי באתר טורק ששוחרר תרגום לפילוט של The Bionic Woman בגירסת DVDRIP.
אז אני מניח שהפרק דלף לרשת.
http://www.torec.net/sub.asp?sub_id=10628
למשהו יצא לראות ולהתרשם?
הבנתי שסטארבק (מגלקטיקה) משחקת בסידרה הזו.
יש לי הרגשה טובה לגבי הסידרה .
למשהו יצא לראות ולהתרשם?
יש לי הרגשה טובה לגבי הסידרה .
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
חביב אבל עדיין מוקדם לדעת אם וכמה היא תחזיק מעמד.
הפקה ברמה די גבוהה (בהשוואה ל-Painkiller Jane למשל) אך סיפור הרקע קצת שבלוני וצפוי. אין ספק שהכותבים "שאלו" בצורה די ברורה מסדרות וסרטים אחרים מהז'אנר. קצת ניקיטה, קצת Terminator, קצת Resident Evil.
לא נמדדו הפתעות מיוחדות.
Katee Sackhoff (סטארבק) בתפקיד אורח לא רע.
עוד מגלקטיקה - David Eick שמפיק את הסדרה הזו וגם שותף להפקה של BSG.
הפקה ברמה די גבוהה (בהשוואה ל-Painkiller Jane למשל) אך סיפור הרקע קצת שבלוני וצפוי. אין ספק שהכותבים "שאלו" בצורה די ברורה מסדרות וסרטים אחרים מהז'אנר. קצת ניקיטה, קצת Terminator, קצת Resident Evil.
לא נמדדו הפתעות מיוחדות.
Katee Sackhoff (סטארבק) בתפקיד אורח לא רע.
עוד מגלקטיקה - David Eick שמפיק את הסדרה הזו וגם שותף להפקה של BSG.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
קצת off topic ..zovirax כתב:ראיתי באתר טורק ששוחרר תרגום לפילוט של The Bionic Woman בגירסת DVDRIP.
למשהו יצא לראות ולהתרשם?
יש לי הרגשה טובה לגבי הסידרה ....
אבל כל פעם מחדש הורס אותי לקרוא "הודלפה לרשת הסדרה X .. "
מה זאת אומרת הודלפה ? היא עדיין לא שודרה, כלומר נמצאת בידי הבעלים שלה ( רשת הטלביזיה או חברת ההפקה ) אז מה זאת אומרת הודלפה ?
הריי מדובר ביחסי ציבור בשתיים תשעים ( אחרי הגדלה ) ואח"כ רודפים אחרי משתפי הקבצים בבתי משפט ..
הסדרות האלה מודלפות בכוונה תחילה בדיוק כמו חלק מהתוכנות ( ואני לא אכנס כאן לאחת ספציפית שבאופן קבוע עדכוני המפות שלה מופיעות ברשת כחודש בערך לפני שהקונים החוקיים של התוכנה מקבלים את העידכון )
פשוט מגוחך..
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
lior_M,
בדיוק כתבתי בשרשור אחר לפני כמה זמן שגם בארץ יש "הדלפות" דומות.
החברות טוענות שזה מודלף מ-REVIEWERS שמקבלים את זה ע"ג DVDR, אבל אתה צודק 100%, זה חלק מקמפיין השיווק של הסדרה.
מי יתן וזה ימשך
בדיוק כתבתי בשרשור אחר לפני כמה זמן שגם בארץ יש "הדלפות" דומות.
החברות טוענות שזה מודלף מ-REVIEWERS שמקבלים את זה ע"ג DVDR, אבל אתה צודק 100%, זה חלק מקמפיין השיווק של הסדרה.
מי יתן וזה ימשך
- oferlaor
- מנהל

חברה,
יש בה בהחלט משהו מרגיז, אבל זה חלק מהפרסונה שלה... אני מאוד נהנה מהמשחק שלה.
יש בה בהחלט משהו מרגיז, אבל זה חלק מהפרסונה שלה... אני מאוד נהנה מהמשחק שלה.
- oferlaor
- מנהל

aloni,
אגב, אותו דבר אפשר להגיד על STARBUCK המקורי (FACE מ-A TEAM) גם הוא מעצבן נורא ומצד שני קשה שלא לחבב את החיספוס המעצבן הזה. זה בדיוק מה שכיוונו אליו הכותבים (וזה חלק מהקסם של הסדרה).
יש עוד דמות אחת דומה, וזה הנחנחיות של אפולו. גם בסדרה המקורית התאמצו מאוד שהוא יהיה מרגיז בנחנחיות שלו.
הדינמיקה בין הדמויות זה מה שעובד כאן.
אגב, הדמות היחידה שלדעתי לא עושה את העבודה כמו שצריך זו SIX שהיא אמורה להיות קשוחה אך סקסית, אמהמה, היא ממש לא סקסית (היא סתם שחקנית סוג ד' מאוד אופיינית לאמריקאים).
יש כמה וכמה שחקנים אהובים עלי מאוד בסדרה הזו. לדעתי יש שם ריכוז מטורף של שחקים מוכשרים פחד.
אגב, אותו דבר אפשר להגיד על STARBUCK המקורי (FACE מ-A TEAM) גם הוא מעצבן נורא ומצד שני קשה שלא לחבב את החיספוס המעצבן הזה. זה בדיוק מה שכיוונו אליו הכותבים (וזה חלק מהקסם של הסדרה).
יש עוד דמות אחת דומה, וזה הנחנחיות של אפולו. גם בסדרה המקורית התאמצו מאוד שהוא יהיה מרגיז בנחנחיות שלו.
הדינמיקה בין הדמויות זה מה שעובד כאן.
אגב, הדמות היחידה שלדעתי לא עושה את העבודה כמו שצריך זו SIX שהיא אמורה להיות קשוחה אך סקסית, אמהמה, היא ממש לא סקסית (היא סתם שחקנית סוג ד' מאוד אופיינית לאמריקאים).
יש כמה וכמה שחקנים אהובים עלי מאוד בסדרה הזו. לדעתי יש שם ריכוז מטורף של שחקים מוכשרים פחד.
- oferlaor
- מנהל

aloni,
לא ראיתי אותה מופיעה בשום דבר אחרי (ולא, אין לי תוכניות לצפות ב-BIONIC WOMAN, לא עד שאגלה שזו סדרה אמיתית ולא פילוט קקיוני) כך שאני לא יודע לשפוט אם היא ONE CHARACTER ACTOR או לא...
ב-BSG אהבתי את הגישה שלה לדמות. מהנייעשה...
לא ראיתי אותה מופיעה בשום דבר אחרי (ולא, אין לי תוכניות לצפות ב-BIONIC WOMAN, לא עד שאגלה שזו סדרה אמיתית ולא פילוט קקיוני) כך שאני לא יודע לשפוט אם היא ONE CHARACTER ACTOR או לא...
ב-BSG אהבתי את הגישה שלה לדמות. מהנייעשה...
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
באיזה מהן?alophind כתב:גם האפקטים גרועים...aloni כתב:שחקנית מחורבנת... דווקא זה מוציא לי את החשק.zovirax כתב: הבנתי שסטארבק (מגלקטיקה) משחקת בסידרה הזו..........
- oferlaor
- מנהל

zovirax,
מסכים איתך, JOURNEYMAN הוא בעל פוטנציאל גדול, עכשיו שרק לא יקלקלו אותו עם איזה עלילה מפגרת...
מסכים איתך, JOURNEYMAN הוא בעל פוטנציאל גדול, עכשיו שרק לא יקלקלו אותו עם איזה עלילה מפגרת...
Bionic Woman....dragonflyXXL כתב:באיזה מהן?alophind כתב:גם האפקטים גרועים...aloni כתב:שחקנית מחורבנת... דווקא זה מוציא לי את החשק.zovirax כתב: הבנתי שסטארבק (מגלקטיקה) משחקת בסידרה הזו.............
אפרופו סדרות....
חבל שהורידו את Firefly....