בחירת מסך או מקרן
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
לדעתי לא גדול מדי אבל אני אוסיף שמקרן לא מחליף tv ולהיפך
אם זה באמת חדר קולנוע ויש לך טלוויזיה בסלון אז מקרן עד הסוף.
גם אני עם חדר במידות דומות. אתה יכול הגיע למסך "92 עם מקרן.
אבל בלי קשר לגודל, זה פשוט הרגשה אחרת.
טלוויזיה תהיה בהירה וצבעונית יותר, אבל יש משהו בהקרנה על בד שמסך טלוויזיה לא יכול לשחזר.
טלוויזיה תהיה בהירה וצבעונית יותר, אבל יש משהו בהקרנה על בד שמסך טלוויזיה לא יכול לשחזר.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
זה עולם אחר. טלוויזיה זה מעולה לכמעט הכל. מקרן נולד לסרטים. טלוויזיה אפשר לצפות בכל תאורה. מקרן נועד לחושך מוחלט וריכוז.
אני מדליק את במקרן כשאני רוצה לראות סרט. נדיר שאני עושה pause אלא אם זה ממש סרט ארוך.
אני מדליק את במקרן כשאני רוצה לראות סרט. נדיר שאני עושה pause אלא אם זה ממש סרט ארוך.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
מסכים עם כל מילה18/03/2021 20:44sgrimbl כתב: אם זה באמת חדר קולנוע ויש לך טלוויזיה בסלון אז מקרן עד הסוף.
טלוויזיה תהיה בהירה וצבעונית יותר, אבל יש משהו בהקרנה על בד שמסך טלוויזיה לא יכול לשחזר....
בוא נתחיל מזה שמקרנים עדיין לא תומכים בדולבי ויז'ן, אז כזה לא תמצא כרגע.19/03/2021 9:03big27 כתב: תודה חברים , יש המלצה למקרן ב תקציב של עד 6500 ש"ח
הכי הכי טוב שניתן למצוא - 4K ( hdr\dv)...
במחיר שציינת אפשר להזמין מאמזון גרמניה את ה-W2700/HT3550 של Benq או את הגרסה החדשה שלו, שמוסיפה אנדרואיד טיוי, W2700i/T3550i.
באמזון US ha את ה-LG HU70LA, שנותן תמורה מעולה למחיר, עם פיצ'רים מעניינים.
אם תצליח למצוא ביד שנייה )או חדש בקפיצה נוספת במחיר(, הייתי שוקל גם את ה-TW7400/UB5040 של אפסון או ה- W5700/HT5550 של בנקיו.
היי חברים , אני כנראה אלך על מסך
הכיוון הוא oled אבל הבעיה היא שיש רק 77 אינץ ורציתי משהו קרוב ל 85 אינץ
האם שווה להתפשר על האיכות וללכת על גודל מסך של 85 אינץ ( אם כן מה הכי הכי מתקרב ל oled cx 77 ? )
ממש בהתלבטות
הכיוון הוא oled אבל הבעיה היא שיש רק 77 אינץ ורציתי משהו קרוב ל 85 אינץ
האם שווה להתפשר על האיכות וללכת על גודל מסך של 85 אינץ ( אם כן מה הכי הכי מתקרב ל oled cx 77 ? )
ממש בהתלבטות
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20190
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
אתה יכול לחכות קצת, בקרוב יושקו OLED בגודל "83.
תודה רבה ,...
יש צפי ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20190
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
כמה חודשים, אני מניח. הדגמים של השנה.
יהיה LG C1 ויהיה דגם של סוני.
יהיה LG C1 ויהיה דגם של סוני.
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
להבנתי התקציב לאמצעי הצפייה הוא לא מעל 20,000 ש"ח וע"ב כך שהיום ה-77 אינץ עולה כ-15 אלף לא חושב שיש מצב שה-83 יעלה פחות מ-20,000 ש"ח.
אני חושב שהאופציה העדיפה בעקרון בחדר יעודי היא מקרן עם מסך 21:9 (רק אחרי שרואים תוכן שאינו 16:9 ללא הפסים למטה ולמעלה מבינים כמה זה קריטי).
הבעיה היא שסידור כזה מחייב מקרן מקרן יחסית יקר ובכדי לקבל תמונה גדולה מספיק ב-16:9 חייבים מסך 21:9 של לפחות 110" מה שמחייב מרחק בין קיר המקרן לקיר המסך של מעל 4 מ'.
להבנתי אין לך מרחק כזה.
לכן במצב שלך הייתי הולך על מסך הכי גדול שהתקציב מאפשר (וב-6500 ש"ח להבנתי לא תוכל למצוא מסך גדול יותר מ-75 אינץ).
אני חושב שהאופציה העדיפה בעקרון בחדר יעודי היא מקרן עם מסך 21:9 (רק אחרי שרואים תוכן שאינו 16:9 ללא הפסים למטה ולמעלה מבינים כמה זה קריטי).
הבעיה היא שסידור כזה מחייב מקרן מקרן יחסית יקר ובכדי לקבל תמונה גדולה מספיק ב-16:9 חייבים מסך 21:9 של לפחות 110" מה שמחייב מרחק בין קיר המקרן לקיר המסך של מעל 4 מ'.
להבנתי אין לך מרחק כזה.
לכן במצב שלך הייתי הולך על מסך הכי גדול שהתקציב מאפשר (וב-6500 ש"ח להבנתי לא תוכל למצוא מסך גדול יותר מ-75 אינץ).
המחירים הצפויים בארה"ב כבר פורסמו ומסך ה 83 אינץ' הזה הזה צפוי לעלות $6K בארה"ב.
במקרה הטוב יגיע קרוב ל 30K ש"ח בקנייה בארץ, לפחות בהתחלה.
מקרן + מסך ברמות המחירים הללו (לפחות ביבוא אישי) ייתן חווית צפייה מרשימה בהרבה, בהינתן כמובן שיש מספיק מקום בבית לפתיחת תמונה בגודל המתאים.
במקרה הטוב יגיע קרוב ל 30K ש"ח בקנייה בארץ, לפחות בהתחלה.
מקרן + מסך ברמות המחירים הללו (לפחות ביבוא אישי) ייתן חווית צפייה מרשימה בהרבה, בהינתן כמובן שיש מספיק מקום בבית לפתיחת תמונה בגודל המתאים.