מחפש מסכים לתכנות
היי,
כרגע יש לי 2 מסכים של לנובו (thinkvision t24i-20) ואני לא כל כך מרוצה מהם. הטקסט מטושטש ומכאיב לי בעיניים.
הייתי רוצה מסך 4K בגודל 24 אינץ בשביל DPI כמה שיותר גבוה אבל לא מצאתי מסך אחד כזה שיצא בשנים האחרונות.
עם המסכים שלי כרגע העיניים שלי כואבות עם שימוש ממושך של 9 שעות ביום פלוס מינוס (מתכנת).
אשמח להמלצה למסך בגודל 24 אינץ שבעיקר לא יכאיב לי בעיניים והטקסט יהיה חד וברור.
כרגע יש לי 2 מסכים של לנובו (thinkvision t24i-20) ואני לא כל כך מרוצה מהם. הטקסט מטושטש ומכאיב לי בעיניים.
הייתי רוצה מסך 4K בגודל 24 אינץ בשביל DPI כמה שיותר גבוה אבל לא מצאתי מסך אחד כזה שיצא בשנים האחרונות.
עם המסכים שלי כרגע העיניים שלי כואבות עם שימוש ממושך של 9 שעות ביום פלוס מינוס (מתכנת).
אשמח להמלצה למסך בגודל 24 אינץ שבעיקר לא יכאיב לי בעיניים והטקסט יהיה חד וברור.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4811
- נתן תודות: 347 פעמים
- קיבל תודות: 771 פעמים
לדעתי להצגת טקסט ותיכנות לל על 2k של דל מסדרה u או up.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46442
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
התלונה שלך על טקסט מטושטש נשמעת מחשידה. תוודא שהמחשב מכוון להוציא את תדר הרענון ורזולוצית ה- Native של המסך שלך.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20190
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
בנוסף לאמור לעיל, תוודא שהמסך מחובר למחשב ביציאה דיגיטאלית (DVI\HDMI\DP) ולא VGA.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
הכי פשוט לבדוק זה לחבר את אחד המסכים ישירות למחשב ולראות.
לדעתי לא אמורה להיות בעיה עם DP.
לא מכיר את הדגם הספציפי של המסך, אבל כמו שאמרו, עם דל מסדרה U או UP לא תטעה.
לדעתי לא אמורה להיות בעיה עם DP.
לא מכיר את הדגם הספציפי של המסך, אבל כמו שאמרו, עם דל מסדרה U או UP לא תטעה.
חיברתי את המסך למחשב ישירות - אותו דבר בדיוק.
העיניים שלי רגישות אז אני צריך מסך עם PPI גבוה.
יש דגמים ספציפיים של דל שאתם ממליצים?
מה דעתכם על זה
https://www.dell.com/en-us/work/shop/ul ... ccessories
או על זה
https://www.dell.com/il/en/business/p/d ... monitor/pd
העיניים שלי רגישות אז אני צריך מסך עם PPI גבוה.
יש דגמים ספציפיים של דל שאתם ממליצים?
מה דעתכם על זה
https://www.dell.com/en-us/work/shop/ul ... ccessories
או על זה
https://www.dell.com/il/en/business/p/d ... monitor/pd
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אני עובד עם UP2516D כבר מספר שנים, ואני חושב שהמסך הזה מעולה.
היה לי לפני כן U2413, שמת והוחלף באחריות לזה מאחר וכבר לא היה במלאי, החדש הרבה יותר טוב.
אני חושב שה-DPI ב-"25 אידיאלי, אבל אם בא לך, אז גם ה-"24 יהיה בסדר, פשוט יותר קטן.
היה לי לפני כן U2413, שמת והוחלף באחריות לזה מאחר וכבר לא היה במלאי, החדש הרבה יותר טוב.
אני חושב שה-DPI ב-"25 אידיאלי, אבל אם בא לך, אז גם ה-"24 יהיה בסדר, פשוט יותר קטן.
יש לי imac 21.5 inch שהוא 4k שאיתו אני יכול לתכנת שעות בלי כאב עיניים. אני ממש חושב שזה קשור לרזולוציה18/03/2021 21:55beltar כתב: כאב בעיניים יותר סביר שנגרם מעיניים יבשות מאשר מהמסך. תנסה לשים טיפות עיניים, למשל Tears Naturale Free או Systane. לי זה מאוד עוזר....
כאב עיניים בד"כ קשור לכמה אתה מאמץ את העיניים, וכל עוד המסך לא ממש גרוע בד"כ זה משהו שאפשר לפתור בלי להחליף מסך. במסך גדול ואולי עם רזולוציה טובה אולי יהיה לך יותר חופש בהגדרות שלא יגרמו לך להתאמץ, אבל גם במסך 17" אפשר לשים אותיות גדולות וכל עוד הוא לא מרצד או ממש גרוע באופן אחר אתה לא אמור להתאמץ (לפחות לא עם העיניים, כי לעבוד על דבר כזה יהיה לא כיף בלשון המעטה).
ברור ש17" לא אידיאלי אבל 24 אני חושב שזה בסדר גמור, בשבילי לפחות.19/03/2021 21:54GalZohar כתב: כאב עיניים בד"כ קשור לכמה אתה מאמץ את העיניים, וכל עוד המסך לא ממש גרוע בד"כ זה משהו שאפשר לפתור בלי להחליף מסך. במסך גדול ואולי עם רזולוציה טובה אולי יהיה לך יותר חופש בהגדרות שלא יגרמו לך להתאמץ, אבל גם במסך 17" אפשר לשים אותיות גדולות וכל עוד הוא לא מרצד או ממש גרוע באופן אחר אתה לא אמור להתאמץ (לפחות לא עם העיניים, כי לעבוד על דבר כזה יהיה לא כיף בלשון המעטה)....
ולא הבנתי כל כך מה ההצעה שלך.. להגדיל את גודל הטקסט?