לפני חודש אנלימטד פרסה סיבים ברחוב שלי, ובאו חברת חשמל וחיברו את החוטים לבניינים.
אבל משום מה הם חיברו את הבניין הצמוד ובניין ממול, אבל לא שמו קו ישירות לבניין שלי.
בדקתי היום וראיתי שכבר יש לבניין הצמוד קופסא של אנלימיטד מחוברת וכבלים שעולים לדירות.
עכשיו אני לא מבין, למה לא חיברו כבל מהעמוד חשמל שמולי לבניין שלי.
עוד משהו, הבניין שלידי מחובר פיסית-קונסטרוקטיבית-צמוד(0 מרחק בצד אחד של הבניין) לבניין שלי (נבנו ביחד על אותה חלקה), אבל מבחינה עקרונית זה 2 בניינים ושני ועדי בית שונים ומספרי בתים שונים.
באתר של אנלימטד כתוב שהמספר של הבניין שלי לא מחובר, יכול להיות שהם חשבו לחבר אותנו דרך הבניין הצמוד, אבל זה אומר שצריך הסכמה של הוועד של הבניין הצמוד?
מישהו נתקל בסיטואציה כזאת?
חיבור בניין לאנלימיטד
זה נחשב כנראה קיר משותף. בשני הבניינים יש קיר משלהם, רק שיש כנראה קלקר בסדק בין הבניינים ומרחק של 1 ס"מ בינהם.
זה מבנה שנבנה ביחד, הכניסות שונות, מספר שונה. אבל מבחינת טאבו זה נחשב ביחד.
השאלה באמת אם אנלימיטד חוסכים בחיבור מהעמוד חשמל, כי גם יש כבלי חשמל נפרדים מהעמוד לכל בניין, רק שהם העבירו סיב רק בכבל של הבניין השני.
ההסכמה של הוועד בבניין השני לא קשורה לוועד אצלי, בבניין שלי אף אחד לא ביקש להתחבר עדיין ולא יצרו קשר.
האם הם פורשים סיב מהעמוד חשמל לבניין, רק כאשר יש הסכמה של הוועד? או שההסכמה נוגעת רק לארון תקשורת שהם שמים וחיבור פנימי של הבניין?
זה מבנה שנבנה ביחד, הכניסות שונות, מספר שונה. אבל מבחינת טאבו זה נחשב ביחד.
השאלה באמת אם אנלימיטד חוסכים בחיבור מהעמוד חשמל, כי גם יש כבלי חשמל נפרדים מהעמוד לכל בניין, רק שהם העבירו סיב רק בכבל של הבניין השני.
ההסכמה של הוועד בבניין השני לא קשורה לוועד אצלי, בבניין שלי אף אחד לא ביקש להתחבר עדיין ולא יצרו קשר.
האם הם פורשים סיב מהעמוד חשמל לבניין, רק כאשר יש הסכמה של הוועד? או שההסכמה נוגעת רק לארון תקשורת שהם שמים וחיבור פנימי של הבניין?