WTF?!
https://screenrant.com/superman-movie-r ... man-steel/

באופן אישי לא רואה סיבה לשמר משהו כי "גדלתי עליו" גדלנו על טלפון חוגה,טלוויזיה בפורמט 4:3 וחיוג לאינטרנט במודם שנשמע כאילו חייזרים תוקפים. כשמצאו משהו טוב יותר זה השתנה. ללהק שחקן טוב לתפקיד זה לא "פוליטקלי קורקט" זה צורך בסיסי של אנשי הקולנוע והמשווקים (אני אשמח לראות את מייקל בי ג'ורדן בתור סופרמן או אידריס אלבה בתור ג'יימס בונד פשוט כי הם שחקנים טובים בעייני). אין שום דבר "לבן" בדמות של סופרמן חוץ מזה שציירו אותו ככה לפני 90 שנים.16/03/2021 23:37ziv_r כתב: הבעיה היא שהרצון להיות פוליטיקלי קורקט הורס דברים שגדלנו עליהם והשתרשו.
באותה מידה היו יכולים לעשות סופרמן א-בינארי אישה ממוצא הודי, היו יכולים לסמן ב- V יותר תיבות.
נ.ב
אין לי ספק שהיוצרים של הסרט יעשו סרט מצויין ולא יהרסו את המותג וזה יהיה סרט שאף אחד מאיתנו לא יפספס....
מסכים עם כל מילה.18/03/2021 6:28נוקי כתב:באופן אישי לא רואה סיבה לשמר משהו כי "גדלתי עליו" גדלנו על טלפון חוגה,טלוויזיה בפורמט 4:3 וחיוג לאינטרנט במודם שנשמע כאילו חייזרים תוקפים. כשמצאו משהו טוב יותר זה השתנה. ללהק שחקן טוב לתפקיד זה לא "פוליטקלי קורקט" זה צורך בסיסי של אנשי הקולנוע והמשווקים (אני אשמח לראות את מייקל בי ג'ורדן בתור סופרמן או אידריס אלבה בתור ג'יימס בונד פשוט כי הם שחקנים טובים בעייני). אין שום דבר "לבן" בדמות של סופרמן חוץ מזה שציירו אותו ככה לפני 90 שנים.16/03/2021 23:37ziv_r כתב: הבעיה היא שהרצון להיות פוליטיקלי קורקט הורס דברים שגדלנו עליהם והשתרשו.
באותה מידה היו יכולים לעשות סופרמן א-בינארי אישה ממוצא הודי, היו יכולים לסמן ב- V יותר תיבות.
נ.ב
אין לי ספק שהיוצרים של הסרט יעשו סרט מצויין ולא יהרסו את המותג וזה יהיה סרט שאף אחד מאיתנו לא יפספס....
יש מקרים שבהם גם אני חושב שזה PC שהלך רחוק מדי, לדוגמא החלפת מדובבים לבנים לדמויות שחורות. פשוט כי לרוב אין לי מושג מי המדובב ולא מעניין אותי.
כאן לדעתי זה לא דוגמא טובה למקרה כזה.
ולגבי ההערה על אישה הודית, אין בעיה שיהיה הודי. ואין בעיה שיהיה טרנסג'נדר (השחקן, לא הדמות). כדי לעשות אותה אישה צריך לשנות את הסיפור והדמויות מסביב, לכן כאן זה כבר יצירת נרטיב בעייני.
ובסוף אני אגלה בסוד שיצירת נרטיב חדש לא "הורס את מה שגדלת עליו" אם אתה חושב שמה שהיה פעם יותר טוב, הוא עדיין זמין לך ב90 שנים של חוברות קומיקס ו70 שנים של קולנוע וטלוויזיה.
הילד שלי רואה סרטונים של סופרמן משנות ה50 מאוד נהנה מזה, אפילו שסופרמן של שנות ה50 לא יכול לעוף הניגוד לזה שאני "גדלתי עליו"....

ועדיין - כשצבע עור הוא Issue, זו גזענות....

22/03/2021 19:25ag43 כתב: הISSUE הוא לא צבע העור. הISSUE הוא העדפת אג'נדה על פני תוכן.
האם הסרט עצמו יהיה טוב יותר בכל פן שהוא אם השחקן יהיה שחור\אסייתית\חתול?
אם התשובה היא לא אז יש כאן שיקולים זרים ועל זה אנחנו כועסים. לאו דווקא רק על הסרט הזה כמובן.
נטפליקס מזמן כבר הפכה מיצרנית תוכן למטיפת הDIVERSTY בכל בית. במקביל גם רמת הסדרות שלהם מתרסקת. זה לא במקרה....
אני לא הגבתי על "נטפליקס". אני הגבתי על השרשור הזה שכותרתו וחלק מהתוכן הם צבע העור של השחקן.22/03/2021 19:25ag43 כתב: הISSUE הוא לא צבע העור. הISSUE הוא העדפת אג'נדה על פני תוכן.
האם הסרט עצמו יהיה טוב יותר בכל פן שהוא אם השחקן יהיה שחור\אסייתית\חתול?
אם התשובה היא לא אז יש כאן שיקולים זרים ועל זה אנחנו כועסים. לאו דווקא רק על הסרט הזה כמובן.
נטפליקס מזמן כבר הפכה מיצרנית תוכן למטיפת הDIVERSTY בכל בית. במקביל גם רמת הסדרות שלהם מתרסקת. זה לא במקרה....