חיבור ממיר יס לטלויזיה LCD טושיבה
ברשותי ממיר יס חדש (כסוף קטן) ולאחרונה רכשתי טלויזיה חדשה LCD טושיבה 37A3000 עם 2 כניסות קומפוזיט, 2 כניסות קומפוננט וכניסה s-video ועוד כניסה VGA.
כעת הטלויזיה מחוברת לממיר דרך כניסה קומפוזיט (RCA).
על מנת לשפר את התמונה. קניתי קבל scart מצד אחד ו s-video + audio בצד השני (חברת לקסוס).
אחרי הגדרת ה scart ל s-video בממיר (איתחול מתקדם), אני מקבל תמונה חדה, אך כמעט בלי צבעים, בשחור-לבן עם רק מעט כחול וכתום. הטלויזיה מכוונת כראוי (PAL) ומצלמת דיגיטלית מחוברת לכניסה s-video נותנת תמונה מעולה עם כל הצבעים.
למה הממיר לא מעביר אות s-video מלא ומה זקוק לזה?
האם ניתן לחבר את הממיר לכניסה קומפוננט של הטלויזיה ואך?
על מנת לשפר את התמונה. קניתי קבל scart מצד אחד ו s-video + audio בצד השני (חברת לקסוס).
אחרי הגדרת ה scart ל s-video בממיר (איתחול מתקדם), אני מקבל תמונה חדה, אך כמעט בלי צבעים, בשחור-לבן עם רק מעט כחול וכתום. הטלויזיה מכוונת כראוי (PAL) ומצלמת דיגיטלית מחוברת לכניסה s-video נותנת תמונה מעולה עם כל הצבעים.
האם ניתן לחבר את הממיר לכניסה קומפוננט של הטלויזיה ואך?
מכיר את זה
היתה לי בדיוק את אותה הבעיה שאתה מציין. אותו כבל,ממיר יס וטושיבה WL66.
אחרי שניסיתי כמה ממירים נימצאה הבעיה והיא ממיר 3100S קטן,כסוף עם הלוגו הכחול
ולא הירוק. זה הממיר היחיד שתמך ב-S VIDEO ,בכל השאר התמונה היתה כמו שציינת.
אם אתה עדיין רוצה להשתמש בחיבור הזה אז דבר עם יס,צעק עליהם ותקווה שייחליפו לך.
אחרי שניסיתי כמה ממירים נימצאה הבעיה והיא ממיר 3100S קטן,כסוף עם הלוגו הכחול
ולא הירוק. זה הממיר היחיד שתמך ב-S VIDEO ,בכל השאר התמונה היתה כמו שציינת.
אם אתה עדיין רוצה להשתמש בחיבור הזה אז דבר עם יס,צעק עליהם ותקווה שייחליפו לך.
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
האם אתה יוצא ממחבר tv של הממיר ? רק הוא מוציא svideogeorgesl כתב:ברשותי ממיר יס חדש (כסוף קטן) ולאחרונה רכשתי טלויזיה חדשה LCD טושיבה 37A3000 עם 2 כניסות קומפוזיט, 2 כניסות קומפוננט וכניסה s-video ועוד כניסה VGA.
האם ניתן לחבר את הממיר לכניסה קומפוננט של הטלויזיה ואך?...