הטכנאי של סלקום התקין מודם/ראוטר של של Sagecom שלא מספק כיסוי WIFI לכל הדירה, אלא רק לחדר מחשב שבו הוא מותקן ולסלון. בשאר חדרי הבית אין קליטת WIFI.
מה הפתרון המומלץ במצב כזה? האם אפשר להחליף לראוטר פרטי חזק יותר, ושהנתב של סלקום ישמש ב- Bridge? אם כן - איזה ראוטר מומלץ לקניה בארץ? אני רואה שמומלץ כאן HUAWEI WiFi AX3 Wi-Fi 6, אך אנחנו לא מעוניינים להזמין מעליבאבא ודומיו.
לחלופין, האם מגבר WIFI יפתור את העניין? כידוע לי סלקום מספקת כזה בתשלום חודשי קבוע, אבל האם מגבר WIFI לא מוריד את המהירות ב-50%?
בקיצור - מה אתם ממליצים?
לאחר התקנת סלקום פייבר 1GB - מה הפתרון המומלץ להגדלת טווח ה- WIFI?
גם לי התקינו סלקום שלא סחב.
התקנתי לפני יומיים tenda mw6 )mesh) ביינתים עובד מעולה ומספק כיסוי אפילו ברחוב (ואני גר בקומה
אפשר לקנות גם mw3 שהוא חצי מחיר מחיר בערך אבל בלי חיבור ג'יגה
התקנתי לפני יומיים tenda mw6 )mesh) ביינתים עובד מעולה ומספק כיסוי אפילו ברחוב (ואני גר בקומה
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD
BSD
@נוקי תודה : ) מה מהירות החבילה שלך בסלקום והאם ה- tenda לא מוריד -50% ממנה?
אני רואה ב-ZAP שיחידה אחת של ה-tenda mw6 עולה כ-340 ש"ח, ולמיטב ידיעתי צריך מינימום 2 יחידות, לא?
האם ראוטר חזק לא יעשה עבודה זהה ובזול יותר?
אני רואה ב-ZAP שיחידה אחת של ה-tenda mw6 עולה כ-340 ש"ח, ולמיטב ידיעתי צריך מינימום 2 יחידות, לא?
האם ראוטר חזק לא יעשה עבודה זהה ובזול יותר?
קניתי בעלי 3 יחידות ב137$ כאמור, mw3 עולה בערך חצי מחיר אבל מוגבל לחיבור קווי של 100 מגה( לא יודע אם תקף לגבי חיבור אלחוטי).
יש הרבה בפורום שיתמכו בהוספת נתב 1 שיעשה בערך את אותה עבודה. השיקול שלי היה פשטות החיבור.
לגבי הירידה המהירות מתוך חיבור 200 מגה בנק'ת.ז שבה לא היתה קליטה בכלל עכשיו נע בין 100 ל150. איפה שהיתה קליטה יש קרוב ל200 באופן די יציב
יש הרבה בפורום שיתמכו בהוספת נתב 1 שיעשה בערך את אותה עבודה. השיקול שלי היה פשטות החיבור.
לגבי הירידה המהירות מתוך חיבור 200 מגה בנק'ת.ז שבה לא היתה קליטה בכלל עכשיו נע בין 100 ל150. איפה שהיתה קליטה יש קרוב ל200 באופן די יציב
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD
BSD